lørdag den 12. februar 2011

Tilbagebetaling

Sidste weekend lavede jeg en byttehandel med Mads, og den havde vi så aftalt at klare i dag. Jeg måtte bare ikke komme for tidligt, helst ikke før 10. Vi blev dog enige om 9.30. Så var der også tid til lidt morgenhygge først. P2124248

Jeg vidste jeg fik brug for gummistøvler i dag. Mine “gamle” støvler fik Camilla med hjem sidst, hun var her, da hun manglede, og længe havde ledt efter et par, uden held. Forleden da jeg var i Føtex, var jeg så heldig at finde disse børnestøvler til 50,- kr. Somme tider er det rigtigt dejligt, at kunne hoppe i børnetøj. Støvler, uden for, til voksne, kostede 100,- kr. og de mindste sejlede jeg i. Disse, str. 35, passer perfekt til mig, og så er de oven i købet med et dejligt lunt for.

Klokken blev 9, og jeg trak i arbejdstøjet, og mine nye støvler. Og så siger Allan, tag nu godt med tøj på, når du skal gå, for det er 6 graders frost….. Gå!… hvem siger jeg skal gå…. Nej, men det troede jeg bare…. Jo, han kender mig…… jeg ville går de 1,5 km.

I foråret, da fyringssæsonen var overstået, flyttede Mads sit rapsoliefyr om i “skuret”, som han kalder det. Fyret stod nemlig, nærmest inde midt i huset, og det var han lidt træt af. “Skuret” skulle isoleres, men der kom alt for meget på tværs og ødelagde hans planer, så han har fyret meget for gråspurvene denne vinter. Mads og jeg startede med at rydde ud og flytte reol, med alle hans værdifulde sager, hans lager af reservedele og andet godt. Allan kom senere med isoleringen, som er vores fødselsdagsgave til Mads, da det var det, han ønskede sig allermest, så han kan få isoleret “skuret” godt.

P2124250 P2124251

Allan måler op til rendejern, som han går i gang med at rette ud og bukke. Jeg har lovet at isolere loftet. Mads har problemer med sin ryg, så det begrænser hans udfoldelser.

P2124257P2124261

Vi nåede loftet, og vi kan allerede mærke at det har hjulpet. Nu mangler væggene bare.

4 kommentarer:

 1. Størrelse 35... blev du snøret ind som barn lige som kineserne? ;-)
  Nå - indtil jeg var 40 år, købte jeg også tit børnetøj til mig selv - jeg var, hvad der svarer til en str. 34. Det er slut nu for mit vedkommende; jeg er vokset, mens dine fødder sandsynligvis ikke vokser mere :-)

  Jeg læste indlægget om Allans fødselsdag - det var en rigtig god måde at fejre den på, og sikke en oplevelse for din mor - at flyve for første gang i sit liv :-)

  SvarSlet
 2. Ellen.... nej, jeg er bare født med en lille levefod :-) Støvlen er altså stor, ofte bruger jeg 36 eller 37.
  Det er ikke fair, fødderne skulle også vokse lidt, så man altid er sikker på de kan bære kroppen ☺ Jeg fylder også mere end jeg har gjort :-) og de der one size str. skal jeg enten skrues ned i, eller også er de så store, at de falder af mig, og hverken dækker her eller der ☺

  Det var en dejlig tur, og mor er glad for hun nåede at opleve det, for det sker nok ikke mere, sådan som situationen er nu.

  SvarSlet
 3. Ihh, hvor du/I knokler :0)
  Det eneste problem med for lille eller for stort er, at de altid producerer til normal-masserne og slet ikke tænker på andre. Sønnik bruger str. 33 i sko - og han kan IKKE få et par herresko (han er jo snart 22 år)og vil jo gerne se ordentlig ud!
  (P.s. de små fødder er pga. han næsten altid har siddet i kørestolen)
  Knus

  SvarSlet
 4. Lotte... jeg kan mærke skroget i dag, der er blevet trukket lidt på nogle muskler, der ikke bliver rørt så ofte :-)

  Str. 33 er da endnu mindre, og så til en dreng. Nu er det ikke for at være ubehagelig, men har det virkelig indflydelse på føddernes størrelse, at han har siddet i kørestol?
  Min søsterdatter skulle have str. 42 da hun skulle konfirmeres, det var heller ikke nemt. Standardstørrelserne bliver større og større. Så små mennesker skal rende rundt i flade sko med mariehøns, korte kjoler og bar mave. Et ømt syn :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)