fredag den 9. november 2012

Tre lørdage om ugen

Det er længe siden jeg fik den kedelige, men slet ikke uforudsete besked
Solopgang Lolland
Jeg har fulgt de sidste arbejdsopgaver til dørs, så langt som det nu er muligt, og det har jeg det rigtigt godt med. Jeg kunne være ligeglad og sige, at det rager mig noget så langsomt, men jeg har det bedst, med at passe det jeg er ansat til, lige til det sidste. Derfor er jeg disponibel hele døgnet. Det bliver brugt, men bestemt ikke udnyttet. Det er vel godt og vel en måneds tid siden, jeg spurgte den nye butikschef, om ikke jeg lige så godt kunne aflevere nøglen til hele herligheden, så jeg var fri for det ansvar, når nu det alligevel blev mere og mere sjældent der var brug for mig. Han var helt enig. Hvis og når jeg møder på kontoret, er det til grossertid kl. 9.30 hvor butikken åbner, eller senere. Arbejdet er som regel meget hurtigt overstået. Jeg bruger alt fra ganske få minutter til et par timer, som nu i dag, og jeg kombinerer mine arbejdsdage med frisør, tandlæge og andre nødvendige ting. Min gamle chef havde hørt jeg kom på kontoret i dag, så han var der, da han havde brug for hjælp til et par opgaver. Han forhører sig stadig om nyt arbejde til mig, ved hver en given lejlighed, hvor han sætter sine fødder. Jeg synes det er rigtigt flot af ham. Desværre er vi godt klar over, at der ikke rigtigt er noget arbejde her på øen. Jeg har søgt en del uopfordrede stillinger allerede nu, men det er en håbløs situation. Jeg skal nok råbe rigtigt højt, når der en dag er jackpot, ellers nyder jeg bare livet, indtil systemet begynder at kaste rundt med mig. Det system kender jeg alt for godt fra Allan og Mads samt flere andre, så det er ikke fremmed for mig, men det skal ikke få lov at fylde allerede nu, og jeg nægter at kommentere på kommentarer i den retning, så ved I det. Solopgang Lolland
Det største problem vi har, med de to ekstra fridage jeg har fået om ugen, er at Allan nu ikke mere kan finde ud af hvilken ugedag vi har. Det plejer jo at være lørdag eller søndag, når jeg er hjemme hele dagen. Der er udsigt til mange, mange flere lørdage de næste par måneder. Jeg vil udnytte og nyde hver eneste af dem efter bedste evne. Hvor mange af jer mon har 35 lørdage, at tage af frem til den 31. januar 2013? Okay, der er nok nogen, der kan slå dem, men jeg er ganske tilfreds med dem jeg har.  

24 kommentarer:

 1. Jeg har da vist flere lørdage, men er nu også ganske fri for udfordringen om arbejde. Her kan vi ikke altid finde ud af dato og ugedag fordi der er sammenflydning. Så bruger vi bare kalenderen. Nyd friheden så godt du kan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du vist ret i :-) Der er fordele og ulemper ved alting, og jeg vælger at samle på fordelene :-)
   Kalenderen er uundværlig, selvom det kan svigte, hvis man glemmer at vende blad, men i dag er der hjælp at hente i den digitale verden.
   Jeg nyder i stor stil.

   Slet
 2. Du er altså et meget pligtopfyldende menneske! Jeg er bange for, at jeg ville have mere end almindelig svært ved at passe et arbejde pænt, hvis jeg var opsagt :-( Nyd nu dine lørdage, selv om der går kuk i det for Allan :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske, men sådan har jeg det bedst. Jeg har gennem mit arbejde stiftet bekendskab med rigtige grimme sider af den anden verden, og den bryder jeg mig ikke om.
   Allan skal bare vænne sig til alle de lørdage, for når vi er på ferie, er det faktisk mig der spørger ham, hvilken ugedag vi har. Han skal jo også holde hjernen i gang :-)

   Slet
 3. Så må Allan have en kæmpestol kalender i julegave :-)
  Ellers har jeg ikke noget at sige - for du siger det hele fint selv.
  God fredag aften, håber kalkunen er god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror julegaven skal være noget andet. Vi har nemlig allerede indkøbt 2 kalendere til hver, så der er vist rigeligt at holde styr på.
   Du har fået konverteret fasanbrysterne til kalkun, men jeg ved hvad du mener. Fasanbrysterne smagte rigtigt dejligt :-)
   Tak og i lige måde til jer.

   Slet
 4. Når du ikke vil have kommentarer angående ledighed, må du nøjes med kommentarer ti dine billeder: Waugh hvor er de flotte.

  Du må nyde alle dine mange lørdage. Der er ikke noget at sige til at Allan bliver forvirret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne :-) Du kender det jo selv.
   Du kan tro jeg vil nyde, og Allans hjerne har godt af lidt ekstra udfordringer :-)

   Slet
 5. Super lækre billeder.. og jeg vil overhovedet ikke kommentere på antallet af lørdage.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... Du har også haft lørdage nok de sidste 14 dage :-)

   Slet
 6. Pia nyd dine lørdage,med din arbejdsiver og pligtopfyldelse, skal det nok gå godt også i fremtiden ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg bestemt også gøre og Fremtiden tror jeg på uanset hvad :-)

   Slet
 7. Skønne billeder! Jeg tilslutter mig dem, som siger, at du skal endelig nyde alle dine lørdage. Jeg er sådan stillet, at hver dag er lørdag.Jeg har forlængst vænnet mig til det :-)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og jeg nyder :-) der kommer forhåbentlig også en dag hvor jeg får mange flere lørdage, men det varer efter alle planer længe. Jeg kan nemlig ikke gå på efterløn, men jeg tror også let jeg kan vænne mig til dem. Allan har ikke haft nogle problemer, selvom han faktisk troede det. Det er gået godt i 3 år :-)

   Slet
 8. Stakkels Allan sådan at forvirre ham med alle de lørdage. Skønne billeder og du er et imponerende pligtopfyldende menneske..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Thi.hi.. Ja, men han er rigtig glad, når det går op for ham at det også er lørdag allerede igen i dag :-)
   Jeg rødmer :-)

   Slet
 9. Med den indsats burde du jo være et plus på en hvilken som helst arbejdsplads, men det er desværre ikke alle chefer der lige ser det sådan. Men jeg håber du får jackpot inden systemet begynder at systematisere dig helt i stykker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan godt være du har ret, jeg har aldrig oplevet sådanne chefer, og jeg har slet ikke tænkt i de baner, jeg er bare mig selv og det håber jeg jeg kan få lov til at blive. Det håber jeg sandelig også :-)

   Slet
 10. Jeg troede egentlig, at jeg havde måttet køre på arbejde i dag. Sådan helt ekstraordinært på grund af en andens sygemelding og deadline for momsen på mandag. Sådan blev det ikke, så jeg er bare glad for denne her lørdag. Og så må jeg vidst ellers nøjes med en enkelt om ugen. Men det glæder mig, at du har taget de positive briller på, og vælger at få det bedste ud af det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå du er. De negative briller har jeg gemt, og håber ikke jeg finder dem, eller tager dem på ret længe ad gangen :-) det er jo spild af energi, at gå og være sur og ærgre sig over ting man absolut ingen indflydelse har på.

   Slet
 11. Det antal lørdage kan jeg ikke slå ... ikke før til maj, hvor det bliver weekend hver dag :-D
  Forskellen er bare, at jeg selv har valgt det, og så er det hele meget sjovere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel :-) Jeg kan sagtens leve med mine lørdage i længden, på specielle vilkår :-)

   Slet
 12. At leve i NUET - det er et kunststykke, som jeg synes din blog bærer præg af, at du og din familie forstår at gøre.

  Jeg har været der, hvor du er på vej hen, men har selv valgt, at jeg vil have 7 lørdage hver uge (jeg er altså kun 55 år og ikke pensionist) - jeg lover dig, jeg nyder dem, fatter ikke, hvordan der skulle være plads til færre af dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald det jeg altid bestræber mig på :-)

   Godt du trives med dit valg. Jeg kan også sagtens få plads til mange flere lørdage i min kalender, bare økonomien hænger sammen :-) Allan bliver folkepensionist til april og jeg skal arbejde 10 år mere.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)