torsdag den 10. februar 2011

Et glimt af forår

Måske er det nu, at udtrykket Sydhavsøerne rigtigt kommer til sin ret. Her myldrer foråret i hvert fald frem. Den 30. januar, lagde jeg et par billeder ind på min blog, af det spirende forår, og et par erantis der var ved at springe ud. Siden da, er det bare gået rigtigt stærkt. Alle billederne er taget i dag.

ErantisP2104220

Hyacinterne står i knop.

VintergækkerHyacinter
Krokus og påskeblomster har også fundet op til overfladen, men stadig kun som lange grønne spirer og altså endnu uden knopper.

7 kommentarer:

 1. Hold da op.. det er virkelig sydhavs stemning.. Detjligt at se dine vintergækker er så langt fremme.. Jeg må ud og kigge igen her i weekenden, hvis ikke det hele når at fryse ned inden.. :-)

  SvarSlet
 2. Inge.....jeg blev også overrasket da jeg så vintergækkerne for et par dage siden. Du må ud og sondere haven inden det måske er for sent :-)

  SvarSlet
 3. Århh Pia, hvis du vidste HVOR meget jeg længes efter, at få fingrene i jorden - dine billeder er skønne og absolut beviset på - at vi er på vej mod gode tider :0)
  (Sidder lige og fantaserer om ca. 25 gr. og dejlig solskin)..

  SvarSlet
 4. Ja, det er altså snyd. Min datter gik på jagt i går, og det lykkedes hende at finde en lillebitte modig vintergæk, men det var det hele. Thy er kold og mørk endnu.

  SvarSlet
 5. Lotte... det kribler også her, men der er så frygteligt vådt, de steder hvor jeg kunne gøre lidt. Lidt sol og varme ville være dejligt, og drømmen er der heldigvis ingen der kan tage fra os :-)

  Dorte H... livet er ikke altid retfærdigt :-) Her er der bare koldt og MEGET vådt :-)

  SvarSlet
 6. Det er da skønt som det pipler op af jorden :-)
  Dejlige billeder

  SvarSlet
 7. Runa... tak :-) Rigtigt, det er skønt ☺

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)