onsdag den 23. februar 2011

Koldt på både ører og øerne

Jeg har måttet sige farvel til mine ørevarmere, men de er altså ikke til at undvære, da det er bidende koldt, uanset om det er morgen, eftermiddag eller aften. Så da jeg gik hjem fra arbejde i går, smuttede jeg ind i butikken for at købe mig et par nye ørevarmere, men de var udsolgt. Earbags

I stedet foreslog de mig disse smarte earbags. Da jeg har et pænt stykke at gå, før jeg kan sætte mig ind i bilen, fik jeg afprøvet dem med det samme. Jeg skal lige vænne mig til dem, men de virker fint, og i modsætning til de gamle ørevarmere, fylder disse intet og kan nemt stoppes i lommen, og de ødelægger ikke frisuren, men det klarer vinden også fint alene.

Det var som sædvanlig bidende koldt på øerne, Lolland og Falster men også om ørerne og næsen. I min kalender er der en oversigt over hvordan vejret har været de sidste 12 år.

Vejret de sidste 12 år
I dag tog jeg en hurtig morgen-spadseretur til vandet, iført mine nye earbags, for at se solopgangen, inden jeg kørte på arbejde.
Solopgang ved GuldborgsundSolopgang ved Guldborgsund

P2234395

De sidste 14 dage, har der ikke været særlig varmt på kontoret. Halmfyret har fået sin sag for. Jeg har elles forsøgt at klæde mig på til at kunne klare den faldende temperatur, men har alligevel siddet og halvfrosset. I dag skulle det være slut. Derfor iførte jeg mig min dejlige varme Gozo-trøje, som var det eneste nye, ud over alle oplevelserne, vi havde med hjem, da vi var på ferie på Malta i december måned.

Jeg har været ude og se til de stakkels erantis, som er blevet begravet under denne uges sne. De stakkes små erantis prøver at strække hals for at komme op og få et par af eftermiddagens solstråler. De ser lidt medtaget ud, de erantis, i forhold til hvordan de så ud for 14 dage siden.

Erantis 23. febr. 2011

Erantis 10. februar 2011

Jeg regner bestemt med at foråret kommer snigende i næste uge, for der har jeg nemlig ferie.

12 kommentarer:

 1. Hvor ser de smarte ud - dine nye ørevarmer :0) Det er også nødvendigt i disse kolde tider. Nu må den sne godt gå væk og lade foråret komme til...
  Mine forårsløg var også begyndt at strutte op ad jorden - for så at blive dække af sne igen - ØV.
  Varme knus og tanker går i din retning herfra

  SvarSlet
 2. Lotte..... Ja er det ikke fantastisk hvad der kan produceres :-)
  Jeg sender masser af varme og tanker til dig :-)

  SvarSlet
 3. De ser enormt praktiske ud de ørevarmere Pia, ja der er jo ikke så mange bakker nede ved jer til at tage sig af vinden, dejlige billeder du har taget.
  Selvfølgelig kommer foråret da i næste uge når du har ferie og de erantis skal da ikke titte frem forgæves.

  SvarSlet
 4. Smarte ørevarmere, men jeg er nødt til at have hue på får pokkers ondt i panden når vinden blæser lige ind i hovedet på en...;-D Mon ikke foråret dukker op, de lover da + grader i weekenden..;-D

  SvarSlet
 5. Smarte ørevarmere du har fundet der.. :-)
  Jeg stemmer også for forår i næste uge.. og hvis du har ferie, så må det da være helt sikkert ;-))

  SvarSlet
 6. Michael... Det kaldes det flade Lolland, men du kan komme med mig på en cykeltur, så skal jeg vise dig bakker :-) Man lægger bare ikke mærke til dem i bil.
  Det kan ikke være meningen at de erantis skal dø før tid, så foråret må komme nu :-)

  SvarSlet
 7. Annemarie... jeg har også tit hue på (eller hætte) ugså ud over ørevarmene. Jeg får nemlig så ondt i ørerne og hovedet, hvis det blæser ind i ørerne.
  Hver eneste temperaturstigning tages der imod med glæde :-)

  SvarSlet
 8. Inge..........De bliver brugt flittigt de ørevarmere :-)
  Jeg har ferie, og har bestilt godt vejr, og forventer at få mine ønsker opfyldt :-)

  SvarSlet
 9. Med al den fælles karma og alt det dér, så bliver det bare varmere i næste uge :-)
  Vores vintergækker skutter sig så sandelig også her i kulden. De plejer at strutte velbehageligt, men det har de slet ikke i sinde at gøre i år, tror jeg...
  Hverken fine Gozotrøjer eller Earbags kan gøre det - det er bare så skidekoldt denne laaaange vinter 2010/2011.
  I har fået noget mere sne, end vi har. Stakkels jer.

  SvarSlet
 10. Det er da nogle vældig fine øre varmer du har fået dig - måske en overvejelse værd, hvis der ikke snart kommer milder vinde :)

  SvarSlet
 11. Ellen... det gør det da :-) Vores vintergækker overlever vist ikke, de er klasket helt sammen.

  Det er koldt, men sidste år i marts havde vi masser af sne, da vi rejste til Tenerife. Vi har bare generelt en dårlig hukommelse, når det handler om vejr, og det er sikkert godt nok. Jeg ved ikke om vi har fået MERE sne, men vi har fået rigeligt :-)

  SvarSlet
 12. Runa... de ørevarmere kan også bruges en blæsende sommerdag :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)