fredag den 4. februar 2011

Mysterier her og hisset

I onsdags skulle en tekniker fra TDC komme og løse denne opgave. Da chefen havde brugt de første 4 timer med teknikeren, forlod han kontoret. En tid derefter gjorde teknikeren det samme, og gav besked om, at nu virkede det igen, for han havde opsat en ny router. Det virkede bare ikke. Jo, internettet, men ikke telefonerne, faxen og dankortterminalerne, men der var teknikeren allerede væk. En salgsassistent fik opgaven og ringede til TDC, men der var ikke meget hjælp at hente. De kæmpede også gevaldigt i sommers, og har faktisk aldrig fået det IP-telefoni til at virke optimalt.Telefonen ringer godt nok på kontoret, men det er kun i butikken man kan tage den, og der kan ikke stilles om, men jeg kan godt ringe ud. Sådan har livet været siden maj måned. Den unge salgsassistent har alene formået, i torsdags fået det til at virke, som det var inden det hele svigtede ved et strømsvigt i mandags, da de skulle slå tyverialarmen til ved lukketid. TDC havde byttet rundt på nogle ledninger.

betjeningspanel til radio Radio

I nat, lidt over midnat, blev jeg vækket af et brag. Det lød som om det kom inde fra stuen. Jeg stod op, gik en runde i hele huset og kiggede ud af vinduerne. Men intet unormalt var at se nogen steder. I morges nævnte jeg det for Allan, og bad ham fortælle mig, hvis han så et eller andet der var faldet ned. Da jeg kom fra arbejde, sagde han, nu ved jeg hvad det var, du hørte i nat. Det var betjenings-glas-skinnen til vores radio, der var faldet ned og havde ramt orglet, inden det landede på gulvet. Skinnen er ret tung, så jeg kan godt forstå det larmede. Heldigvis ser det ikke ud til, at noget har taget skade. Hvordan vi får det sat fast igen er en anden sag.

P-pladsTingsted å i Nyk.

Nyk. F. står under vand. Tingsted å er gået over sine bredder. Selv broen er druknet. Og P-pladsen, hvor jeg og mange andre parkerer, fordi det er den eneste i byen, hvor man må holde i mere end to timer, er det rene mudder. Det var lige før jeg skulle ud og skubbe min “nabo” fri, da det var fyraften. Pløret sprøjtede op da hun prøvede at komme fri. Da jeg kom hjem, havde vi igen haft oversvømmelse i huset. Den nye dør er bestilt og ankommer senest i maj måned. Vi må bare skovle mens vi venter.

6 kommentarer:

 1. Hvilke vandmængder!
  Og jeg som troede, at vi havde meget vand pt.
  Held og lykke med skovleriet.

  MVH
  www.farmer.smartlog.dk
  (Jeg kan ikke få din blog til at acceptere min Google-konto ej heller navn/Web)

  SvarSlet
 2. Farmer... tak. Vi skovler videre :-)

  Hmmm... hvordan jeg lige løser den sidste opgave, det ved jeg ikke lige. Håber der findes nogen kloge hoveder derude i blogland der kan hjælpe.

  SvarSlet
 3. Du godeste hvor I kæmper med vandmængderne nede hos jer.. I får gode armkræfter af alt det vandskovleri.. der er da nogle dage til maj måned..:-)

  SvarSlet
 4. Hold da op med vand, lidt surt at I skal skovle hele tiden...Puha sikke et chok du måtte have fået der midt om natten...Håber i får sat skinnen fast igen..;-D

  SvarSlet
 5. Inge... Vi har fået 20 mm det sidste døgn, og vi havde rigeligt i forvejen.
  Det er kun inde vi skovler :-) men i går kunne en gulvklud heldigvis klare det af flere omgange. :-)
  Døren skal specielfremstilles, fordi standardmål i 70´erne ikke er standard mere. Døren kan dukke op mellem februar og maj måned.

  SvarSlet
 6. Annemarie.. skovle hele tiden gør vi heldigvis heller ikke, men træls er det da når det står på. Især når vi ikke lige er hjemme, og kan være over det.
  Skinnen... den lader sig ikke sådan lide sætte på igen. Limen/klæbebåndet må være blevet træt. Det skal afrenses, skrabes og der er ikke plads til nogen fingre i alle krogene. Det ligner sådan noget tætningsliste det har været sat fast med.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)