søndag den 20. november 2011

Hvor blev min weekend af!

Det er ikke mange timer siden, jeg havde en dejlig lang weekend foran mig, uden de store pligter. Der skulle bare hygges igennem lige fra fredag til søndag.  Fredag aften, inden jeg drog til julefrokost med de gamle kollegaer, fik vi lige et lynvisit af Camilla, som skulle til en venindes fødselsdag på Lolland. Weekenden er fløjet afsted. Ved middagstid lørdag fik vi besøg af Ellen og John, samt Inge og Hasse. Vejret var ikke helt med os, det var tåget, og koldt, men ud og se os omkring på Lolland og Falster skulle vi.
P1010051 P1010057
Der blev snakket på kryds og tværs. Alle fotograferede. Der blev taget en masse billeder, inden vi vendte næsen hjemad, hvor snakken fortsatte til langt ud på natten. 
P1010059 P1010074
Inge og Hasse var de første der forlod os i dag, da de skulle hente Bumle. Vi andre fire kørte en ekstra lille tur. Ellen spurgte om der var mere tilbage af hendes mors og min fars barndomshjem i Kalø, Tårs Sogn. Ikke meget, siger jeg, men lidt ruiner ligger der da tilbage. I den del af huset, der ses her ovenfor, boede min farmor og farfar med 7 af deres ialt 8 børn. Vi var inde og se huset, og måske viser Ellen billeder en anden dag!  Hvis ikke, så dukker de måske op hos mig en dag, sammen med en lille slægtshistorie. Det gør det måske alligevel.  
Jeg prøvede for første gang i dag at lege lidt med makro. Jeg har meget at lære, og skal øve mig en del mere. Dette er mine bedste billeder, og absolut ikke noget at prale med. Det kan slet ikke måle sig med det Ellen har taget.
P1010093 P1010096
Da Ellen og John forlod os, ankom Mads og Charlotte. Det blev både til kaffe, hyggesnak og lidt restemad fra frokostbordet.
Jeg skal tidligt i seng, men tusind tak til jer alle for en rigtig dejlig weekend.

16 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig weekend med venner og familie:-)det har vi også haft her men ligesom dig spørger jeg også, hvor blev den af;-)ha en dejlig aften:-)

  SvarSlet
 2. Tiden går alt for hurtigt, når man er i godt selskab, og det har vi 6 været i denne weekend. :-) Hvor godt at I nåede forbi jeres fælles bedsteforældres hjem.
  Dine makrobilleder er da super Pia.. Specielt det til højre er jeg vild med.. Dråber og makro er rigtig sjov leg.
  Igen tak til jer begge fra to trætte her i Roskilde.. :-)

  SvarSlet
 3. Prikker... Det var det, og i godt selskab flyver tiden afsted :-)

  SvarSlet
 4. Inge... Lige mine ord :-)
  Der var faktisk mere at komme efter i det gamle hus, end jeg havde regnet med.
  Åh, tak, hvor er du altså sød :-)
  Selv tak, og lige så mange trætte hilsner til jer.

  SvarSlet
 5. som jeg haar skrevet til Inge og Ellen, så lyder det til at have været en superweekend..Dine macrobilleder er da fine, det er bare om at klø på...En god aften til dig..;D

  SvarSlet
 6. Annemarie... Det var en superweekend. Du er altså også sød :-) Jeg må øve mig lidt. Tak, og en god aften til dig også.

  SvarSlet
 7. Sådan en weekend kan man kun blive glad af, og så er dine makrobilleder fine :-)

  SvarSlet
 8. Sikken en hyggelig weekend - og nogle flotte dråbe-billeder :-)

  SvarSlet
 9. Det var en superweekend - tusind tak for den og for maden og for at lege gode turistguider.
  Det var lidt underligt at se mormor og morfars hjem så meget i forfald, og ja - jeg havde tænkt mig at lave et indlæg om det - men helt uden slægtshistorie :-)

  SvarSlet
 10. Hej! Du har haft en god helg ser jag. Det lyder godt det !! Här har det varit lugnt och stilla i helgen med regn och tåke udenför vinduet. Ha en fin dag !

  SvarSlet
 11. Lene... Helt rigtigt. Glade mennesker kan kun skabe glæde. Tak skal du have :-)

  SvarSlet
 12. Fruen i Midten... Den var nemlig rigtig hyggelig, og tak også til dig :-)

  SvarSlet
 13. Ellen.... Det var det nemlig, selv tak, og velbekomme :-)
  Det er lidt ærgerligt at huse kan få lov til at komme til at se sådan ud. Jeg tænkte nok du ville lave et indlæg :-)

  SvarSlet
 14. Janne... Det har jeg nemlig. Håber det er klaret lidt op hos dig. Her er det stadig tåget.

  SvarSlet
 15. Hvor lyder det til at ha været hyggeligt. Og håber du vil dele slægtshistorien med os en dag!!!! Og dine makrobilleder er rigtig flotte - så flotte at du bør vise dem i STORT format♥ KNUS

  SvarSlet
 16. Tina... det VAR hyggeligt :-) Jeg skal nok dele slægtshistorien med jer, jeg har tidligere skrevet om andre slægtshistorier :-)
  Tak, tak :-) foretrækker at holde disse i lille format. (De kan klikkes større) :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)