søndag den 13. marts 2011

Fødselsdag i huset

I fredags fyldte Camilla 28, og da vi ikke bor dør om dør, bliver familens fødselsdage holdt i weekenderne. I hendes lille ejerlejlighed, er der ikke plads til mere end 4-5 spisende gæster, så hun plejer at låne vores hus. Når kæresten har fødselsdag, låner de svigerforældrenes hus. Hun insisterer på at hun de kommer med det hele, da det er hende der holder fødselsdag. Jeg fik dog allernådigst lov til at klare marengs-lagkage-bagningen, så de ikke skulle transportere dem også. Bare jeg var færdig med ovnen, når de kom. Der er fyldt godt op i bilen når de også skal have børnene, deres seng, legetøj, mad osv. med. Allan fik lov til at dække bordet. I går til middag kom Camilla og kæresten. Vi spise lidt mad sammen, inden de to unge mennesker helt overtog huset. Camilla køkkenet og S… garagen, for at skifte bilens vinterdæk ud med sommerdæk. Jeg fik lige tid til at skrive et lille blogindlæg, inden jeg skulle hente mor. Og resten af gæsterne, S…. forældre og mormor, samt selvfølgelig Mads og Mark ankom.  IMG_4474

Camilla havde lavet en lækker fiskeanretning, og vi fik en dejlig skinke-et-eller–andet-ret, med fars, oliven, porer og andet godt. En kæmpe skål, skøn, salatblanding. Og da S…. gerne vil have kartofler, måtte han selv lave sovsen. Det er han også bare kanon til, og Camilla kan ikke, siger hun. Mums…. Desserten var friske frugter. Ananas, jordbær, melon og vindruer. Da vi havde sundet os en rum tid, blev kaffen serveret med lagkage og slik.

S… familie dampede tilbage til Staden… Jeg kørte mor hjem. Camilla og S…. fulgte de andre unge hjem mens de luftede “børnene” inden natten. Mor skulle til sit 4. oldebarns dåb i dag, og ville blive afhentet tidligt til morgens. Jeg mødtes med de to unge i køkkenet til en hyggelig sludder inden vi gik til køjs ved halv et tiden. De lille familie forlod vort hjem lidt over 8 i morges. De havde et stramt program hele dagen, med hundetræning og lignende. Jeg bedyrede, at det ikke gjorde det fjerneste, at de kørte fra den sidste opvask, gulvvasken og rengøringen efter de to "børn” Vi har til gengæld igen haft let aftensmad. Mads ringede og spurgte om der var nogen rester, og om der var så meget, så der var til ham også. Det var der sørme, så han var også heldig. To dejlige dage, uden at skulle bekymre sig om, hvad vi skal have at spise. Sådanne dage må der gerne være flere af.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med datteren. Det lyder som en rigtig dejlig dag.
  Fint arrangement, med lån af hus, når der skal være mange.
  God aften i ro og mag :0)

  SvarSlet
 2. Tillykke med hende :-) Det er jo (næsten) ingen sag at lægge hus til, når al den gode mad bliver leveret 'udefra'!

  SvarSlet
 3. Septemberliv.... Tak :-) Jeg klager heller ikke :-) og jeg har nydt en fredelig aften .-)

  Ditte.... også tak til dig :-) Det er en helt fin aftale :-)

  SvarSlet
 4. Ja så gør det ikke noget at man skal rydde lidt op efter dem!
  Tillykke med hende!

  SvarSlet
 5. Kong mor... det gør det nemlig ikke :-) Tak skal du have :-)

  SvarSlet
 6. Dejlig fødselsdag din datter har lavet og tillykke mede hende.

  SvarSlet
 7. Kom så igang... Tak :-) det var en dejlig dag :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)