mandag den 21. juni 2010

Børnebørn med pels

Hos os kommer børnene ikke sådan helt af sig selv. Men vi har dog fået to dejlige unger, som er det bedste der er hændt os. De har forlængst også selv nået den alder, hvor mange sætter børn i verden. Camilla, den yngste på 27, har beriget os med et barnebarn, allerede for næsten 4 år siden (han har fødselsdag i juli) Og her i marts måned hentede hun en lille nyfødt, denne gang udenlands.



Som billedet viser er det to hunde, af racen Grand danois. Og de er hendes et og alt. Der bliver købt ind til dem ligesom vi andre køber ind til menneskebørn. Kosta, er den ældste, og fik navnet fordi, han kostede "en bondegård", når der både skulle være stamtavle og hele molevitten. (Og så holder Camilla rigtigt meget af porcelænet Kosta Boda) Den lille sorte hvalp, er selvfølgelig også med stamtavle og alt hvad dertil hører. Han har fået navnet Bacchus, som er navnet på en græsk vingud. (Vores søn, Mads har desværre astma, allergi og høfeber, og tåler slet ikke dyr, men vi har fundet en løsning vi alle kan leve med, men det er en helt anden historie.)

Vi har selvfølgelig investeret i havelåger, så børnebørnene kan boltre sig frit i hele haven, uden at nogen af os skal være bekymret for om de stikker af, når de kommer på besøg, selvom det ikke sker hver uge, også fordi Camilla ikke bor lige rundt om hjørnet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)