søndag den 27. marts 2011

Vi har knoklet

P3274926

Vi startede søndagen med lidt indendørs sysler. Mens jeg strikkede, prøvede Allan at reparere sin livrem. En gang imellem, har han problemer med at holde på små ting, eller “fange” dem i det hele taget. Han mangler både følelse og kræfter i fingrene. Ved fælles hjælp lykkedes det at få sat skruen i igen. brænde

Efter frokost, skiftede Allan vinterdækkene ud med sommerdæk, på begge bilerne, og tog en oprydning på værkstedet, hvor der er altid er “nogen” der går og roder, og glemmer at stille tingene på plads. I brændeskuret, fik han skåret, lidt træ og et par paller op, som vi kan fyre med.

Jeg selv tog et ordentligt nap i haven. Solen har skinnet og vejret har været skønt. Selvom det stadig er koldt, kan man dog godt holde varmen, når der arbejdes. Jeg har den sidste uges tid gået og glædet mig over alle de nye spirer, der har travlt med at komme frem.

P3274941

P3274950
Purløg  Rabarber
Solbær Estragon

Traileren er næsten blevet fyldt, Det er mest haveaffald, men også lidt fra Allans oprydning. Mon ikke det betyder en tur til containerpladsen i næste weekend. Jeg tror det næsten.

P3274965

Påskeliljer

Jeg kan mærke mine arme og skuldre er tunge, så mon ikke jeg sover godt i nat efter den fysiske aktivitet, i den friske luft, og det, synes vi, velfortjente glas rødvin til aftensmaden.       

8 kommentarer:

 1. Det er dejligt med alt det der spirer frem og jo man bliver så dejligt træt når man har været i den friske luft...;-D god søndag aften...

  SvarSlet
 2. I er godt nok aktive og flittige.. :-) Vi satte os i bilen og susede til København og videre til Amager.. :-)
  Skønt at se alt det der er begyndt at stikke hovederne op i haven.

  SvarSlet
 3. Annemarie.. det er det :-) I har også fået frisk luft, har jeg læst. God aften til dig også :-)

  SvarSlet
 4. Inge... Vi kan jo ikke tage på weekendophold hver lørdag :-)
  I har vist fordelt arbejde og fornøjelser i denne weekend. Sådan er det også at foretrække, hvis ikke man kan nøjes med at tage alle fornøjelserne :-)
  Nu må sommeren være lige om hjørnet :-)

  SvarSlet
 5. Flittige hænder... og skønt at se alt det, der myldrer op ad jorden nu.
  Hos dig kan jeg bl.a. genkende purløg og rabarber - tror jeg da :-) Jeg holder så meget af rabarbernes fine, svulmende røde 'knopper'.

  SvarSlet
 6. Ellen... Flittige hænder! Mine tanker var allerede ved ugebladet, og jeg tænkte hvad har det med mine skriverier at gøre :-)
  Genkendelsen er vist god nok :-) Er man i tvil, kan man pege med musen på billederne, og teksten kommer frem :-) Det er lidt mærkeligt at de røde knopper indeholder store grønne blade, synes jeg.

  SvarSlet
 7. Foråret sætter vist gang i alle. Pludselig er der masser af gøremål (ikke fordi jeg synes I ligger på den lade side ;-) der trænger sig på.
  Et glas rødvin er vist helt ok ovenpå den slags anstrengelser :-)

  SvarSlet
 8. Ditte... Foråret kan få skyld for meget :-) og det hele bliver også lidt sjovere :-) Det kribler vist også hos alle, der har have, for at komme rigtigt i gang.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)