torsdag den 17. marts 2011

Jeg skal flytte

Der er ikke sat dato på, men det har været under opsejling i flere år. Jeg skal have nyt kontor efter 22 år på samme stol…. Nå, okay, hvis sandheden skal frem, så har jeg fået udskiftet stolen, og nu er det så kommet til adressen, som også bliver helt ny.
P1133883Jeg kan godt lide der sker noget, og elsker nye udfordringer. Det er det, der gør livet spændende, ikke mindst på jobbet, og jeg har været så heldig at jeg altid har haft et spændende og alsidigt job. Jeg har, som før nævnt, altid haft midst to job, og altid vidt forskellige, og så kan det jo næsten heller ikke nå at blive kedeligt. De sidste 7 år er de dog ret beslægtet, og alligevel slet ikke.
Et generationskifte rykkede rigtigt meget. Sønnen overtog direktørposten for godt 10 år siden, efter sin far, og allerede der begyndte nytænkningerne, men far mor, havde stadig det afgørende ord. Alligevel kom der mange ændringer, både små og store. De store skulle ofte bare modnes lidt hos moderen. Da generationsskiftet blev en realitet i 2004, kom der virkelig skred i tingene. Jeg vil undlade at nævne hele registeret, som rækker vidt, da mit arbejdsområde strækker sig over mange ting, som land-og skovbrug, jagt, udlejning af huse og meget, meget mere. Noget er gået stærkt, og andet tager år, mange år, før det evt. bliver en realitet. Der bliver arbejdet med mange ideer og visioner, og vi er blevet præmieret nogle gange i forskelligt øjemed. Bl.a. fik vi sundhedsprisen og vi fik en præmie for idéen, som der kan læses om i Fremtidens Herregaard. Men at vinde en pris, betyder ikke at projekterne bare kører. Det er hårdt arbejde at nå målet, og efterfølgende prøve at få en forretning ud af det. PB183260Det er hårde tider for udkantsområderne, også i vores branche(r)
Uanset hvad fremtiden bringer, så er mine dage efterhånden ved at være talte i den gamle hovedbygning. Jeg skal flytte til det gamle smediehus, som bliver vores fremtidige kontorbygning, for chefen og mig. Vi får mødelokale og te-køkken. Det bliver bare så hyggeligt, med lavt til loftet, vinduer og lys hele vejen rundt om huset og i mit kontor, som bliver i hele husets bredde, som det eneste rum. I modsætning til nu, hvor jeg sidder i nord, og aldrig får en solstråle. Jeg glæder mig. Billedet er taget i november måned, og efterfølgende er der sat nye døre og vinduer i. Vægge er væltet, køkken, badeværelse og installationer er fjernet. Nye vægge er rejst, der er støbt gulve. Projektet skrider gevaldigt fremad, takket være den lange strenge vinter, hvor håndværkerne ikke har kunne arbejde udendørs. Elektrikerne har igen forsynet huset med strøm. Hvem ved, måske flytter jeg til sommer!

7 kommentarer:

 1. Ih, hvor ser det altså hyg'ligt ud - dér ville jeg også godt have kontor :-)
  Men... mit kontor vender også mod nord, og det er jeg meget glad for. På den anden side af gangen lider de om sommeren på trods af både almindelige gardiner og nogle specielle sol-nogen.
  Jeg (nej, kontoret, altså...) har den samme temperatur året rundt - det er nu rart.
  Men hvis jeg boede i den gule bindingsværksbygning, så kunne jeg nok godt klare lidt sol, tror jeg :-)

  SvarSlet
 2. Du arbejder et meget smukt sted.. Jeg gad sørme også godt arbejde i det fine gule hus.. :-)

  SvarSlet
 3. Ellen... det er der også, og jeg vil ikke bytte :-) selvom jeg (og kontoret :-)) bestemt ikke har samme temperatur året rundt :-) Huset er mere end 300 år så temperaturen afhænger meget af vejret :-)
  Det bliver anderledes i det gule hus.

  Inge... Det gør jeg da :-) Det vil jeg også gerne, og jeg har udsigt til det :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig fed blog du har! Er nu fast læser. Håber du vil tage et kig forbi min?

  //Mie

  www.mieshverdag.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Mie... Tak :-) Velkommen til :-) Selvfølgelig vil jeg kigge forbi :-)

  SvarSlet
 6. Jeg ville gerne arbejde i det gule hus. Det modsvarer præcis min drøm om en skovløberbolig ude i skoven. Under Naturstyrelsen, hvor jeg arbejder, er der en række mennesker som får boliger stillet til rådighed og jeg forestiller mig at de er lig dit gule hus.

  SvarSlet
 7. Hanne.... Der er sikkert mange skovløberboliger, der ligner dette hus, men de fleste er vist noget større og så ligger de ofte langt inde i skoven.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)