fredag den 22. oktober 2010

Halloween i Tivoli

I onsdags holdt jeg en fridag, og vi kørte en tur til staden, hvor vi havde et par ting vi skulle ordne. Da jeg, som i måske ved, har vundet dette guldkort til Tivoli, kunne vi ligeså godt benytte os af det samtidig. Tivoli var fyldt med mennesker og græskar overalt. Det var virkelig flot pyntet.

PA203037 PA203038
PA203039 PA203041
Køerne var alenlange til alle aktiviteterne samt is, slik og madboder, men da vi hverken skulle køre med klapvogn eller rollator, kunne vi smyge os igennem trængslerne. Mange steder, hvor vi ville ind og have en tår kaffe, var alt optaget, men det lykkedes os til sidst.

PA203040 IMG_2647 (2)

Vi havde travet Tivoli rundt, flere gange, da det blev mørkt. Og da det samtidig var blevet regn- og stormvejr, samt hundekoldt, droppede vi aftensmaden i Tivoli, og kørte mod Lolland.

IMG_2644 IMG_2660
Vi kørte ind og spiste et fredeligt sted på hjemvejen i stedet, og landede på matriklen kl. 21.30 hvor vi indtog aftenkaffen.

2 kommentarer:

  1. Tivoli er et skønt sted, og det er dejligt de er begyndt at holde åbnet på andre tider end om sommeren. Deres julemarked kan også stærkt anbefales.. :-)
    Hav en dejlig aften

    SvarSlet
  2. Der er dejligt i Tivoli Inge - vi har også planer om at vi vil prøve at opleve julemarkedet :-)
    God weekend

    SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)