mandag den 18. oktober 2010

En seddel på skrivebordet

Det er ikke hver dag jeg ser min arbejdsgiver. Og mange gange ved jeg slet ikke hvor han befinder sig, hvornår jeg ser ham, eller hvornår han kommer på kontoret. De par kollegaer jeg har, arbejder i helt andre bygninger langt fra mig, eller på helt andre matrikler, så jeg hersker helt alene på kontoret. Det har både fordele og ulemper. De mange fordele er jeg vældig godt tilfreds med. En af fordelene er bl.a., at jeg bare kan lægge en seddel på skrivebordet, hvor jeg har skrevet, at jeg holder et par fridage. Sådan en seddel har jeg lagt i dag.

Hej ………
Jeg holder fri onsdag den 20.10.
Hilsen Pia

Hvis vejrudsigten holder, får vi næppe sådan en solopgang i morgen.

IMG_2603

I morgen skal jeg nemlig til arbejdsplads nr. 2, hvor jeg har den samme frihed. Der er jeg nærmest også uden kollegaer, og der har jeg heller ikke styr på chefen, han er dog mere stabil. De kollegaer jeg har der, står oppe i butikken og sælger varer, men kommer dog ud til mig flere gange i løbet af dagen. Når jeg beder om fri, siger chefen til mig, det styrer du selv, det behøver jeg ikke at vide, bare du ordner det der skal ordnes. Selvfølgelig gør jeg det, det er jo derfor jeg er ansat. Men hvis jeg var chef, ville jeg da gerne vide hvornår mine ansatte var der, selvom de sagtens kan åbne forretningen, fordi jeg ikke møder op. De butiksansatte har ikke samme frihed, hvis nogen skulle være i tvivl, men vores trivsel og meninger lytter chefen meget til.

Jeg lægger en seddel når jeg ønsker en fridag, så kan chefen jo selv afgøre om han vil læse den.

4 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig at du bare kan lægge en seddel når du ønsker fri....Det er en lidt større proces jeg skal igennem når jeg ønsker fri....god tirsdag til dig...

  SvarSlet
 2. Der er sikkert mange, der vil misunde dig sådan en boss :-)
  Jeg har også sådan en - vi taler dog sammen, men jeg skal så bare fortælle, hvornår jeg ikke er der... og så vælger man jo naturligvis ikke tidspunkter, der passer vildt dårligt ind i systemet...

  SvarSlet
 3. Det er jeg nemlig Annemarie ☺
  Jeg har også engang været et sted hvor ferie skulle planlægges mindst et halvt år i forvejen, og så fik jeg alligevel ikke det ønskede.

  SvarSlet
 4. Det tror jeg også Ellen :-) Så er du lige så heldig som jeg. Selvfølgelig vælger man ikke dårlige tidspunkter, hvis det kan undgås, det er jo også bare ris til egen r.... i sidste ende.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)