torsdag den 28. oktober 2010

Høreapparater – et aktuelt emne

Jeg skrev, at Allan var testperson hos GN ReSound 1-2 gange årliget. Det stemmer ikke helt. Dvs. han er stadig testperson, og rigtig glad for at være det, selv om han har taget mange fridage for egen regning, og i øvrigt ikke får andet end fornøjelsen og en masse viden ud af det. I år har GN allerede haft brug for ham tolv gange, da han er en af dem med et ekstremt høretab, som de tester høreapparater til lige nu. Heldigvis er han gået på efterløn, for ellers ville det have taget et godt indhug i vores ferie, eller i lønnen, da det sammenlagt bliver mindst 3 uger, der rives ud af dette arbejdsår.
Hver gang han er derinde justerer de enten apparaterne, eller beholder dem for at videreudvikle på dem. I næste uge skal han derind igen og det er ikke sidste gang i år.De høreapparater han tester i år, kommer højst sandsynlig på markedet i 2011, og da Allan først kan få nye apparater i 2011, håber han selvfølgelig på at kunne få de sidste nye, som han ved virker og passer lige nøjagtigt til ham, da han selv har været med til at godkende dem inden de bliver produceret.
Som tak for hjælpen fik han før i tiden 2 flasker rødvin i julegave, men de blev sparet væk allerede sidste år. I denne uge kom han dog hjem med denne flaske. GN uddeler så længe lager haves, efter først til mølle princippet. Vi var en af de heldige.
PA253112

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)