søndag den 30. januar 2011

Nye opgaver er altid de sjoveste

Der var rigeligt af løse ender at følge op på fra i går. Jeg fik da fuldført det lille syarbejde, selvom det ikke blev til sparkedragt, fordi der ikke var stof nok. Jeg fandt nogle rester og fik stykket et lille joggingsæt sammen. Når nu symaskinen alligevel var hevet frem, kunne jeg lige så godt få lagt Allans nyerhvervede arbejdsbukser op med det samme, så de er klar til onsdag. Rengøring!!!…. det var ikke tiltalende nok, så det må vente.

P1304032 P1304035

Vejret var fantastisk, jeg måtte ud. Vi kan ikke komme frem på værkstedet, så der gik jeg i gang med oprydning, for at skabe en lille sti. Tomme papkasser i massevis fra tømning af mors hus, skar Allan itu så de kunne komme i papirbeholderen. Og jeg fik nærmest fyldt skraldespanden. Henkogningsglas og flasker blev afleveret hvor de skulle. Du milde hvor er der stadig meget endnu fra hendes flytning. Nu er det i det mindste muligt at komme igennem til garagen.

P1304052rimfrost
Ude er der hvidt af rim, men der hvor solen har magt, pipler foråret frem. Erantis blomster, vintergækker, krokus, hyacinter og påskeblomster er på vej op.

Påskeliljer VintergækkerHyacinterErantis

Vi tog bilen og kørte ud i lokalsamfundet og gik os et par små ture. Der er stadig masser af sne på udsatte steder, men også masser af store isflager der har skruet sig løs.

Alstrup strand Alstrup strand
Vigsnæs Vestermark Vigsnæs

Vi så en havørn, ved Havmose strand, men den var for langt ude. Jeg havde ikke en chance med mit lille kamera. Den kunne kun lige anes med det blotte øje. Allan snuppede et billede med sit spejlreflekskamera og sin 250 mm linse. Hjemme på pc´en blev der zoomet ind, for at identificere fuglen.

Havørn ved Havmose strandFugl 30. jan 11

På vej til Vigsnæs begyndte det at blive tåget. Vejrforandringen gik vældig hurtigt, så vejen hjem var meget usigtbar.

Vi er kun lige trådt ind ad døren, da Mads kommer med vennen, som Allan kørte for i fredags. Han ville betale sin gæld, bro- og benzinpenge. Mads spørger om vi har en cykelkurv, og lidt fuglefoder han kan låne. Han havde fanget en fugl, som landede på hans hovede, og han tror ikke den overlever uden mad og drikke. Jeg har lige fået tilsendt dette foto pr. mms. Mads er allergiker, men fuglen har fået lov at flytte ind på hans værksted, som er opvarmet. Der er både køkken, håndvask og køleskab. Værkstedet er hans 2. hjem, der mangler kun seng og tv. Nu håber han bare at ejeren, hvem det så end er, henvender sig, for at få fuglen tilbage.

5 kommentarer:

 1. Dejligt med mange opgaver, så kan man vælge de gode til og de trælse fra.. :-)
  Hvorfor skal havørne sidde så langt væk, jeg ville sørme gerne have haft et close up i dag, og det ville I sikkert også. :-)

  SvarSlet
 2. Ih, hvor har du været flittig - igen! Fra havørn til kanariefugl det var da noget af en rundtur i fuglenes verden ;-) Forhåbentlig dukker ejeren snart op, så alle kan blive glade.

  SvarSlet
 3. Inge... Nemlig :-) den mulighed skulle man altid have. Rigtigt - vi ville også gerne have haft "vores" havørne tæt på.

  Ditte... du har sikkert også været flittig. Jeg har bare råbt højt om mine bedrifter :-)
  Mads har nu været ude og låne et rigtigt fuglebur som den kan bo i til den bliver fundet.

  SvarSlet
 4. Hehe, jeg tænkte først, at havørne da vist har fået både anden farve og anden størrlse, siden jeg gik i skole, men så kom forklaringen... :-)
  Jeg kan helt tilslutte mig ideen om mange projekter, og jeg er også vældig god til at få nedprioriteret den pokkers rengøring (jeg har mistet min rengøringshjælp. Det er mneget, meget ØV).

  SvarSlet
 5. Ellen.... :-) Ude på isblokken, billedet til venstre, kan man ane en fugl, hvis man klikker billedet større.
  Rengøring kan godt være sjovt når man kommer i gang, og musikken spiller HØJT. Øv - ja, hvis man er til det :-) Jeg springer hellere over et par gange end lukker fremmede ind i mit hjem. Jeg ved godt det var lidt spec. hos dig.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)