søndag den 9. januar 2011

En tåreperser

For mig betyder ord og handlinger meget mere end materielle gaver. Det er ofte de små ting i livet der tæller. Jeg har store problemer med at skrive en ønskeseddel, fordi jeg har  alt hvad jeg behøver, så længe min lille familie har det godt. I år var højdepunktet den gave Camilla gav mig og Allan. Det var ordene i brevet, der glædede allermest. Det var et langt og personligt brev på et par sider, som også indeholdt en masse humor, så jeg fik grædt og grint på samme tid.

Julegave 1 (2) Julegave 2 (2)

Camilla havde ladet sig inspirere af oplevelsesgaver.dk og vedlagt en stribe forslag som: Et romantisk slotsophold for 2 eller Solnedgang, stjerner og stearinlys og Kurophold hos Holbæk Fjord Camping og Wellness

Vi kunne også bruge gaven til f.eks. kiropraktor, så vi kunne sikre os at vores legemer bliver holdt på plads, eftersom hun havde erfaret, at de har det med at leve deres helt eget liv en gang imellem. 

Camillas forslag var så gode, at vi slet ikke behøvede at søge efter andre muligheder. Vi skulle bare beslutte os og booke. Vi har besluttet os nu.

PB273350 P9252957 

Vi glæder os til at indfri gaven, når det bliver lidt varmere i vejret. Det tør gevaldigt i disse dage og snedyngerne bliver mindre og mindre. Inden længe ser naturen helt anderledes ud, og så tager vi broerne én efter én og tager på slotsophold.

16 kommentarer:

 1. Wauuu en fantastisk gave I har fået, kan godt forstå at der kom en tåre undervejs, både af gråd og glæde.. :-) Det lyder som et slotsophold i Jylland.. hvor har I valgt at booke jer ind.. ?? Jow jow nysgerrig er hun da..
  Hav en god søndag aften.

  SvarSlet
 2. Inge, vi har valgt Hornbæk, så skal vi ikke bruge så meget tid på landevejen :-) Uanset hvilken vej vi kører skal vi passere 3 broer for at komme til Sjælland.

  Også god aften til dig :-)

  SvarSlet
 3. Ahhh det var en snyder.. jeg talte broer og fik det mindst til Fyn måske til Jylland.. :-) Men det er da rigtigt I har jo en del broer at forcere inden I rammer Sjælland.. Hornbæk er i øvrigt et fantastisk smukt sted :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig gave at få også et personligt brev, sød datter I har...Ja så skal vejret bare blive bedre så I kan komme afsted...;-D

  SvarSlet
 5. Du har rat, så længe familien har det godt behøver man ingen materiale gaven,men det er en dejlig oplevelse gaver i fået datter.

  SvarSlet
 6. Sikke en dejlig gave at få og du kan godt glæde dig! Jeg prøvede engang sådan et slotsophold, og det var ren og skær fornøjelse... ;-)

  SvarSlet
 7. Inge, det anede mig at du talte broer :-)
  Det er længe siden vi har været så langt nordpå, men der er mange skønne steder, så hvorfor ikke også Hornbæk! ☺

  SvarSlet
 8. Annemarie hun er sød :-) og det er Mads også, han er bare ikke en skrivende person.
  Det har bare at blive godt vejr, så vi kan nyde området ☺

  SvarSlet
 9. Kom så igang, velkommen til ☺ Det er en dejlig gave som vi glæder os til.
  Jeg smutter over og kigger til dig senere ☺

  SvarSlet
 10. Mia, det er nemlig en dejlig gave, hun kender vores svage sider ☺ og derfor var det også rigtigt svært at vælge. Vi er ret bidt af slotte, håndværket og den specielle atmosfære. Jeg glæder mig meget ☺

  SvarSlet
 11. Hun er da en skøn datter, men det vidste vi vist godt :-)
  Det må være skønt med sådan et slotsophold... har aldrig prøvet, men synger lidt for Schackenborg til efteråret, når der igen er sort sol.
  Rigtig god fornøjelse i Hornbæk, når I når så langt - vi ser jo nok lidt om det her på bloggen?

  SvarSlet
 12. Dejlig gave - det at der er tænkt så personligt - gør jo kun gaven endnu større :-)

  SvarSlet
 13. Ja, jeg vidste i hvert fald Ellen :-)
  Vi har heller aldrig prøvet at overnatte på et slot, men en del andre ting.
  Tak, og ja, jeg skriver nok lidt om det ☺

  SvarSlet
 14. Runa. det er netop det det gør ☺

  SvarSlet
 15. En dejlig gave Pia, jeg kan godt forstå at i glæder jer til foråret kommer, så i kan komme af sted.
  God aften til dig og dine.

  SvarSlet
 16. Michael, ja ik´
  Tak i lige måde :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)