tirsdag den 23. juli 2013

Nødråb til alle

Hjælp, hjælp, hjælp….
Jeg er ved at tabe lysten til at kommentere rundt omkring, fordi min kommentar altid havner i spamfilteret. Jeg har skrevet om det her. Flere har hevet mig ud en gang, og andre har gjort det utallige gange, og bliver konsekvent ved. Tak til jer. P1090487
Nogen har åbenbart sørget for, at I har fået fast arbejde med mig, og jeg aner ikke hvordan jeg skal løse problemet. Da jeg for et par dage gjorde opmærksom på, at jeg var taget til fange, erfarede jeg, at rigtigt mange slet ikke aner at dette filter eksisterer. Jeg ved også, at det ikke kun er mig der ryger i spamfilteret. Mange andre kommentarer, der skulle have været vist rundt omkring er dukket op. Det er uanset om man bruger Blogger eller WP. Indtil videre ser det dog ud til at WP ikke har blokeret mig, men der kan jo ligge andre og gemme sig. Det ved jeg også at nogen har fundet. Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal fortælle dem, jeg har lagt en kommentar hos, at jeg har skrevet. Det er ikke alle, der har en mail jeg kan skrive til, og hvis de har, dukker den heller ikke altid op. Kig i jeres spamfilter på bloggen, hver gang I har skrevet et indlæg, der kan gemme sig nogle kommentarer, der gerne vil slippes fri.
Min bøn er nu, at flere vil skrive om, at jeg er taget til fange, eller bare skrive om problemet generelt, så alle i blogverdenen bliver opmærksom på, at der kan ligge mange kommentarer gemt i filteret. 

24 kommentarer:

 1. Hvor er det irriterende - jeg har selv prøvet det og det var ret træls :( Det var en tilfældighed at jeg opdagede at kommentarerne ikke nåede frem. Jeg kigger jævnligt min spammappe igennem og sletter dem der er spam og fisker de øvrige ud - men der kan da nok godt ryge en "rigtig kommentar" med spam´en men ikke flere gange i træk :) Håber det løser sig

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå, har du også prøvet det! Ja, det er noget så træls ;') Der er jo ingen der er fejlfrie, så alt kan ske. Det håber jeg også, nu har det varet længe nok.

   Slet
 2. Det er altså møg-irriterende det der. Jeg ville blive vanvittig af at sprælle i det der net hver gang. Men kan kun være enig med dig i at spamfiltret bør checkes regelmæssigt og helst dagligt - men det er altså ind i mellem at sådan noget smutter... jeg ved desværre ikke hvad løsningen er på det ud over at få dine bloggere til at trykke på "not spam" og dermed rapportere at du ikke er spammer..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det driver også mig til vanvid. Det hænder da også, at jeg ikke får tjekket mit spamfilter når jeg har tændt pc´en, men jeg gør det flere gang ugentlig.

   Slet
 3. Det er da super irriterende for dig, har du evt. prøvet at kommentere med en anden profil, måske bare en anden e-mail adresse..
  Jeg tror det er nogenlunde de samme som læser med hos dig og mig, men jeg smider lige et indlæg i morgen om at tjekke spam filtret på Blogger..

  SvarSlet
  Svar
  1. Efter vi fik fibernet for en del år siden, har jeg kun haft en eneste e-mail. Det var længe før jeg begyndte at blogge. Jeg har af og til tænkt på at have en ekstra e-mail, men det kræver jo lidt ekstra arbejde at få igangsat, og jeg syntes, at jeg i forvejen har nok om ørene med blog og reader :-) I livet udenfor blogverdenen er der også en del udfordringer.

   Tusind tak Inge, du er en engel :-)

   Slet
 4. Håber det løser sig, du går fint igennem hos mig, men derfor tjekker jeg spamfilteret alligevel. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør jeg, men godt du holder øje med filteret, man kan jo ikke vide sig sikker :-)

   Slet
 5. Selv om vi allerede har konstateret det før, tjekkede jeg lige mit spamfilter en ekstra gang, og du ligger der ikke. Så vidt jeg kan se, ligger du heller ikke i Erics. Vi hoster begge vores blogs selv - kan det være en medvirkende årsag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er altid en god ide at tjekke efter. Der er andre end mig der sidder fast rundt omkring :-)
   Det er meget længe siden jeg har besøgt Eric :-)
   Aner ikke hvad årsagen er, men det er vist mest Blogger, der har set sig sur på mig lige nu. Bare det ikke smitter :-)

   Slet
 6. Jeg ser (ikke jævnligt) efter i spamfiltret, men har ikke opdaget problemer med dig. Tror nok at du går igennem hos mig?
  Men hvor er det frustrerende for dig. Hvad med at lave en Hotmail af en slags til at kommentere med? Men jeg har nok ikke forstand på den slags.

  SvarSlet
  Svar
  1. Spamfilteret er altid en god ide at tjekke. Hvis ikke man kigger efter, ved man jo ikke hvad man er gået glip af :-) Jeg tror du er den eneste hos Blogger, hvor jeg ikke er fanget i nettet.
   En hotmail er sikkert en god ide, men den skal jo også passes., og jeg skal til at lave nye vaner, og det er ikke altid lige nemt :-) Det kan være det bliver nødvendigt, når jeg får tid og overskud.

   Slet
 7. Møgirriterende! Har fundet flere af dine kommentarer til min blog i spamfilteret. Er der ikke en kontakt mail du kan skrive til og spørge hvad der er galt? FAQ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var klar over at jeg havde lagt nogle stykker :-)
   Jeg har skrevet en mail, for en uges tid siden, men har intet hørt. Måske er jeg også røget i spamfilteret der :-(

   Slet
 8. Jeg har vænnet mig til at tjekke spamfiltret som det første, når jeg åbner bloggen som administrator - det burde alle åbenbart gøre ... men WP har altså ikke set sig gal på dig.
  En hotmailadresse kan ikke anbefales, for den skal vist nok bruges minimum hver tredje måned for at forblive aktiv, og så synes jeg af en eller anden grund, at det er ret suspekt at have en hotmail - det har mange spammere og andre suspekte personer også. En Gmail kan du bare oprette, og så har du den til evig tid ... så vidt jeg ved - jeg bruger i hvert fald kun min sjældent. Det gode ved en Gmail er, at du kan logge dig på fra en hvilken som helst pc overalt i verden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, det burde alle gøre. Jeg har den sidste uges tid erfaret, at rigtigt mange overhovedet aldrig nogensinde har set i det spamfilter. Dejligt at der stadig er nogen der accepterer mig :-)
   Jeg har også hørt den historie om hotmail, men jeg kunne jo have endnu en mail hos vores udbyder, hvor vi også kan gå på hvilken som helst pc verden over, og tjekke mail. Det er kun et spørgsmål om opsætning, og det har jeg helt selv fundet ud af :-)

   Slet
 9. Der er vist ingen problemer, når du kommenterer på min blog. Men - det er nu irriterende alt det man skal bruge energi på når man bruger nettet bare lidt flittigt. Håber det løses.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej der er heldigvis ingen problemer hos dig. Man bruger nemlig rigtig meget næsten spildt energi. Det håber jeg også.

   Slet
 10. Nu er jeg blevet opmærksom på det, og jeg vil kikke i mit spamfilter ofte :-)Kh Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dig kom jeg jo igennem til, og tak skal du have. Det gavner jo også en sel at kigge i det filter :-)

   Slet
 11. Jeg har lige fundet dig 2 gange i min spamspand. Nu vil jeg huske at se efter, når jeg logger på. Jeg vil lige understrege, at jeg altså ikke har bedt systemet om at sortere dig fra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du var en af dem jeg ikke kunne råbe op :-) Tak. Nej, det regnede jeg heller ikke med :-)

   Slet
 12. Det er så godt, at du har skrevet om problemet, jeg havde ikke før tænkt over, at jeg skulle tjekke spamfilteret. Nu gør jeg det, hver gang jeg logger på blogspot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er mange der har det som dig, så du er ikke alene, men godt at flere har fået øjnene op for det spamfilter :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)