lørdag den 22. januar 2011

En lørdag med svind – det lysner

Sneen synger på sidste vers.

P1193962 P1193964

Arbejdet har forstyrret min nattesøvn. 20 min. før fyraften i går, opdagede jeg til min rædsel, at der ingen tal var at finde i mit regnskabsprogram efter at vores EDB mand har lagt nye koder ind for udvidelse af programmet. Da jeg ringede til ham var der kun telefonsvarer, og ingen hjælp at hente. Chefen er på ferie i udlandet. Det er virkelig noget møj alt sammen. Jeg skal bare have grønt lys til at gøre noget helt usædvanligt. Mail og sms om en opringning fra chefen, den kom i formiddags.

P1193974P1193981
P1193976P1193970

Landmændende kæmper forgæves med at få roerne op. Fabrikken i Nyk. har lukket for modtagelse. Nakskov kører på ubestemt tid, nogen har stadig et spinkelt håb.

P1223998 P1224000

I sidste weekend ryddede jeg op i mine opskrifter, der røg rigtigt mange ud. I morges blev de “nye” løse sat ind i mappen. Og så er det elles meget, meget længe siden vi sidst har fået fremkaldt papirbilleder, men i torsdags med posten kom der 400 billeder, som Allan havde bestilt. Langt over halvdelen er nu sat i album, og jeg er begyndt at skrive tekster, men fik skrivekrampe. I stedet røg jeg ombord i syning af gardiner, som skal sætte prikken over i´et her.

P1153928 P1223987
PB203272 P1223989

Maden er sat i oven, og der er mere end Allan og jeg kan spise i dag, så mens jeg sidder og syr, tænker jeg på mor. Jeg vil jo gerne have lavet noget herhjemme, når jeg endelig har weekend, men jeg ved også, at der ikke kommer nogen hos hende i denne weekend. Så jeg ringer og spørger om hun vil en tur herned og spise og overnatte. Jeg ved på forhånd, at jeg ikke får et nej. Hun bliver så glad. Lige nu sidder hun og strikker inde i stuen. Allan er gået i køkkenet for at lave aftenkaffe.

Gardinerne er færdige. De er lagt i de rigtige folder, og tvangsbundet for en tid, så de kan lære at blive, hvor jeg gerne vil have dem.

8 kommentarer:

 1. Det var da en UPS af de større han havde fået lavet der.. :-) Håber han har fundet dine tal igen.

  SvarSlet
 2. Roerne har virkelig været en kamp!
  Mine roer dyrkes på Falster. Det kaldes samdyrkning, så kan jeg beholde min kontrakt, selvom sukkerfabrikken i Assens lukkede for år tilbage.
  Der er efterhånden mere bøvl end økonomi i de sukkerroer.
  Roedyrkning i DK synger vist generelt på sidste vers, hvis ikke der kommer andre priser på sukker.

  SvarSlet
 3. Næh Inge, firmaet holder weekend. Vi skal løse opgaven når det bliver hverdag igen. Jeg har nævnt mit ønske for chefen, som arbejder på sagen. Han lytter heldigvis til sine medarbejdere :-)

  SvarSlet
 4. Farmer, det har virkelig været en kamp. Vi har også samdyrkning med nogle fynboer :-) på den arbejdsplads er tallene heldigvis ikke forsvundet :-)
  Roerne er den største indtægtskilde, men det er gået ned ad bakke de senere år, og det ser desværre ud til at fortsætte. I år giver det ekstra store omkostninger for mange roedyrkere. Roerne skal jo op selvom de ikke kan leveres, ellers kvæler de de andre afgrøder. Men det ved du jo alt om :-)

  SvarSlet
 5. Uha, det er da noget møg med det program håber det løser sig..Ellers har du da fået noget fra hånden og fået tid til at hygge med din mor...God søndag..;-D

  SvarSlet
 6. For dælen Pia hvor er du aktiv, det er en masse ting du har gang i, alt imens du har overskud til at tænke på andre der sidder alene, jeg er fuld af beundring.
  God Søndag.

  SvarSlet
 7. Annemarie, det håber jeg sandelig også. Mor hygger, og min samvittighed har det godt :-)
  God aften til dig :-)

  SvarSlet
 8. Michael, til min egen store irritation, i hvert fald en gang immellem, har jeg desværre den fejl, at jeg ikke kan hellige mig én ting, men altid har gang i flere ting samtidig. Når jeg laver ingenting er det ren afslapning med at læse, strikke, skrive, gå eller cykle :-) glo huller i luften er spild af tid. Man skal jo nyde livet mens man har det :-)
  God aften til dig også :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)