onsdag den 3. august 2011

Hvad er nu det for noget???

Da vi kom hjem fra ferie i lørdags, lå der en seddel i postkassen fra GLS, om at de forgæves havde prøvet at aflevere 2 pakker til os. Ikke noget om hvem pakkerne var fra.
GLS Vi har absolut intet bestilt, og selvom Camilla jævnligt bruger vores adresse til aflevering af varer, plejer hun altid, at lave en aftale med os i forvejen. Jeg kontaktede hende alligevel for en sikkerheds skyld, men nej, det var ikke hende. Selvom vi plejer at tale sammen inden evt. køb, spurgte jeg alligevel Allan igen, om han var helt sikker på han ikke havde gang i et eller andet. Det havde han ikke. Så må det være en fejl, siger jeg. Vi må prøve at spørge naboerne om de savner et par pakker. Det gjorde de ikke. Nu er det sådan, at vi har flere enslydende gadenavne, dog med forskellige postnr., samt andre finurligheder, vi slås med, som postvæsenet og andre ikke kan finde ud af.
Jeg skrev en mail til GLS om, at vi ikke kunne forstå noget af det, og at vi intet havde bestilt. Om de ville oplyse os om hvorfra pakken kom. Vi fik oplyst at det var “Strong” og at de kunne se den ene pakke var en fladskærm. Modtageren var Allan Christensen og så vores adresse. Allan hvad har du gang i, spurgte jeg. Han blev meget tavs og helt mærkelig i ansigtet, men sagde meget forsigtigt, jamen jeg mener bestemt ikke jeg har bestilt noget…. Mener? ….sådan noget må du da kunne huske! … Det var han altså næsten sikker på, at han ikke havde…. Næsten?… Jamen det har jeg ikke, siger han så endelig, men stadig med et mærkeligt ansigtsudtryk.
I mandags googlede jeg “Strong” og fandt et tlf. nr. og ringede og forklarede den mystiske sag. Jo, det var da rigtigt nok. De havde afsendt en fladskærm, samt en antenne med GLS til os. Hvad, hvem og hvorfor tænkte jeg. Kan du se hvem der har bestilt det? Med mindre det er en gevinst, så er det ikke noget vi har tænkt os at modtage og betale for. Jamen, det var en gevinst, men hvorfra kunne han ikke oplyse. De havde mange firmaaftaler af den slags. Vi havde ingen breve, sms, mails eller telefonopkald fået om denne gevinst, og Allan kunne overhovedet ikke huske, hvad han havde deltaget i. Jeg vidste dog at han havde deltaget i et par fotokonkurrencer på nettet i den seneste tid, men ikke præcis hvad, og han selv var total blank. Camping på Møn
Allan har gransket sin hjerne, og har fundet ud af, at han havde lagt dette billede ind på “Hendes Verden”  og deltaget i “mit bedste campingbillede” men at det skulle være vinderbilledet, har vi svært ved at fatte. Der ligger nemlig rigtigt mange gode billeder derinde, men ikke mange der viser camping direkte.
Allan kunne næsten ikke vente til pakken kunne afhentes på pakkeudleveringstedet efter kl. 16 i går. I pakken lå et lille følgebrev, og mere ved vi faktisk ikke.

P8026933  Brev Hjemmet P8026935
Det er en rigtig fin gevinst, med god billedkvalitet, men vi har tv. Et hvor lyden er perfekt, dem findes der nemlig ikke mange af, til Allans telespole. Og vi har ikke plads til et tv mere, så det nye, får lov at flytte ind hos Mads. Han har nemlig kun et meget gammelt et, der kunne trænge til udskiftning. Han kommer og ser det i dag.

28 kommentarer:

 1. Mysteriet løst - til lykke med det!

  SvarSlet
 2. Det var da en glædelig overraskelse :0)
  Sådan et TV kan man jo altid bruge. Bare sjovt at I ikke har fået noget at vide. Men det er nok bare sådan det er.
  Tillykke med gevinsten til jer - og selvfølgelig Mads også ;0)

  SvarSlet
 3. Lavendel.... Ja, det er det vel, men Allan tager sig noget til hovedet og forstår ingenting :-)
  Tak :-)

  SvarSlet
 4. Kari... Det var i den grad en overraskelse :-)Ja, det er lidt underligt, og tak :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke tillykke med gevinsten, godt I fik det opklaret, og mon ikke Mads bliver glad for TV'et..;-D

  SvarSlet
 6. Eeej hvor mystisk Pia - altså... virkelig! Men på den anden side: Sikke en fed overraskelse :-)

  SvarSlet
 7. Jeg modtog en dag nogle dyre skåle, som jeg hellere ikke vidste, hvor kom fra. Men midt i en søvnløs nat kom jeg i tanke om, at jeg havde deltaget i en sms konkurrence i bladet Isabella. Jeg slog bladet op på nettet, og søgte efter mit navn i bladet...og fandt det. Men de havde hellere ikke givet "vinderen direkte besked"...dejlige skåle jeg nu har :-)
  Tillykke til Allan...og Mads ;-)
  Lene

  SvarSlet
 8. hahaha... tillykke med præmien, har han overhovedet deltaget i en konkurrence på Hjemmet.dk også.. :-)

  SvarSlet
 9. Hmmm vad konstigt. Ja du måste kolla så det är rätt adress och namn på paketet. Ha en god dag !

  SvarSlet
 10. Annemarie... Tak :-) Helt opklaret er det ikke, men et skridt på vejen :-) Jo, Mads lød meget glad i telefonen :-)

  SvarSlet
 11. Eva... Ja, det er dejligt overraskende og mystisk :-)

  SvarSlet
 12. Lene... I disse IT-tider forstår jeg ikke hvorfor man ikke får et lille vink først. Ved sms- og internetkonkurrencer, har de jo information på afsenderen. Havde vi været hjemme dag fragtmanden kom, havde vi nægtet modtagelse.
  Vi har søgt på nettet, for at finde vindernavne, men uden resultat.
  Tak :-)

  SvarSlet
 13. Inge... Tak :-) Han har overhovedet ikke styr på hvad han har lavet :-) Men Egmont Magasiner ejer vist stort set alle de kulørte blade.

  SvarSlet
 14. Janne.... Ja mærkeligt. Alt er tjekket. God dag til dig også :-)

  SvarSlet
 15. Den præmie kan vist give Jer megen morskab, men du har ret i, at nu om stunder er der ingen god undskyldning for ikke at advisere vindere forud, når præmierne er af en størrelse som ikke kan dumpes i vores brevkasser. At nogle få postalt skal sendes et brev, går nok ;-)
  Hav en hyggelig onsdag!

  SvarSlet
 16. Sikken en historie, hehe. Men jeg kan ikke lade være med at tænke, at alt det besvær ødelægger den umiddelbare glæde ved at have vundet. Og jeg tror mange ville tænke lige som dig - det ville jeg i hvert fald. Jeg ville saftsusme heller ikke modtage sådan en "ukendt" pakke. Derfor havde det nok været smartere, hvis Hjemmet havde sendt en mail i forvejen.

  Men, men, men:

  Til lykke til Allan med gevinsten.
  Og til lykke til Mads med fjernsynet. *G*

  SvarSlet
 17. Lidt at en omgang, mon ikke Mads bliver rigtig glad for Allans gevinst :o)

  SvarSlet
 18. Anjoe...Det har den allerede gjort, og det fortsætter :-) Havde vi ikke undersøgt, men bare nægtet modtagelse, hvad mon der så var sket!
  Tak, det samme til dig :-)

  SvarSlet
 19. Jens.... Hos os er der er ingen skår i glæden. Allan kan slet ikke glemme at han har vundet, men han undrer sig stadig :-)
  Tak, tak :-)

  SvarSlet
 20. Lone... Ja, Mads blev rigtig glad, og skal indvie det i aften :-)

  SvarSlet
 21. He, he, det var da en fin overraskelse!
  Iøvrigt en masse skønne billeder fra Danmark!

  SvarSlet
 22. Godt I ikke var hjemme... så havde Mads jo ikke fået nyt fjernsyn :-)
  Jeg kan nu ikke forstå, at man ikke giver vinderne direkte besked - det kan da ikke være første gang, sådan noget her sker.

  SvarSlet
 23. Lene... Det var det :-) og tak skal du ha´ :-)

  SvarSlet
 24. Ellen... Ja var vist godt :-)
  Jeg forstår det heller ikke, men efter jeg har søgt på nettet, er der flere der har fået sig nogle glædelige overraskelser. Jeg tænker, hvis man nægter modtagelse, så har de jo til en ny gevinst, der dog koster dem fragten. Nå, det var bare en tanke.

  SvarSlet
 25. Hvorfor vinder jeg aldrig noget???

  SvarSlet
 26. Rimkoger... Tja - måske fordi du ikke spiller! :-)

  SvarSlet
 27. Den tanke fik jeg sjovt nok også...

  SvarSlet
 28. Ellen... Jeg er ikke helt alene så :-)
  Mads er også glad for vi ikke var hjemme :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)