lørdag den 2. marts 2013

Den dejligste morgen

Hvad gør man når man allerede er færdig med at sove klokken 5. Man ligger Jeg lå og vred mig en times tid, inden jeg vippede benene ud over sengekanten, mens jeg kiggede ud ad soveværelsesvinduet, og så en dejlig ny dag byde velkommen. Det måtte da udnyttes.
 P1090127


Overskriften kom helt af sig selv. Jeg opdagede, at jeg på hele turen hele tiden sang for mig selv: “ Det den dejligste morgen i 100 år, og jeg lever.” 
P1090128 P1090129
Grammofonen er gået i stå, eller rettere, den kører i samme rille hele tiden, for nu kan jeg slet ikke få de to linier ud af hovedet igen.
P1090131 P1090132
Det må være fordi det er og bliver en dejlig dag. Og jeg har tænkt mig at udnytte den på alle måder, og jeg er allerede i fuld gang.

22 kommentarer:

 1. Wauw! De er jo lige til at blæse op i fuld størrelse og bruge som plakater. Det burde man faktisk gøre lige inden vinterens komme, så man har noget pænt (og oplivende) at se på i løbet af de grå vinterdage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er foråret på vej, men frostklare vinterdage kan også give dejlige solopgange. Men ja, man bliver så glad når solen skinner :-)

   Slet
 2. Fantastiske billeder af solopgangen. For en 3-4 år siden vågnede jeg HVER morgen i 4 måneder på slaget 5.15. Jeg stod op for jeg kunne ikke sove mere (fik noget medicin som var årsag til det) Jeg fik mange smukke billeder af solopgange det år :) God lørdag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man vågner normalt på samme tid hver dag, synes jeg, men nogen gange er der altså ekstra kludder i det indre ur. Det var der i dag. Tak. Min lørdag er helt i top :-)

   Slet
 3. Fantastiske billeder du har taget. Især kan jeg godt lide dem, hvor du både har forgrund, hovedmotiv og baggrund.

  Det er så dejligt at vågne op nu hvor det er lyst, og hvis solen så endda også skinner, kan det ikke blive bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt, det betyder dog også at mørklægningsgardinerne snart skal i brug igen, for det bliver tidligere og tidligere jeg ligger og bader i solen og lyset :-)

   Slet
 4. Superskønne billeder! Men det er da for tidligt at vågne allerede klokken 5 - det er jo nærmest midt om natten ;-) Måske har du stadig godt vejr, men herovre er det godt nok blevet gråt, vådt, trist og blæsende. Men det er mildt, og det er jo dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige lovligt tidligt. Vejret har vist sig fra sin pæne side her østpå, det begyndte dog at blæse lidt. Jeg så godt vejrudsigten og der blev ikke lovet det bedste vejr til jer.

   Slet
 5. Hehe, kender godt det med at få nogle linier ind i hovedet der slet ikke vil ud igen...SKønne billeder af solopgangen..God lørdag aften til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis forsvandt linierne i løbet af eftermiddagen, men nu er de tilbage :-) Tak, og du må have en dejlig søndag.

   Slet
 6. Super dejlige billeder, håber du fik udnyttet dagen til fulde :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, dagen blev udnyttet til langt ud på natten.

   Slet
 7. Fantastisk flotte billeder! Jeg kan godt forstå, at du måtte op og ud at tage billeder, selvom jeg også synes, at det var klokken meget tidligt!
  Faktisk så vores solnedgang fredag aften næsten lige så flot ud. Vejret lørdag var ikke noget at råbe hurra for her, men det lader til, at det bliver fint i dag. Solen skinner allerede.
  God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Solen er ikke til at stå for. Lørdag så jeg ingen solnedgang. Jeg havde travlt med helt andre ting. Faktisk tror jeg heller ikke der var nogen at se i det svenske. Til gengæld viste solen sig fra sin bedste side i dag. Vi har fulgt en fin solnedgang i dag, mens vi kørte hjem fra Sverige og fik det sidste syn af den her på Lolland.

   Slet
 8. Hold da op...hvor smukke billeder. Så er det jo slet ikke så tosset at vågne tidligt.
  Håber søndagen bliver lige så smuk - det er den i hvert fald her.
  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er slet ikke så tosset. Søndagen er tilbragt i det svenske og den har været fyldt med solskin i mere end en forstand. Men der er trods alt meget mere forår helt hernede sydpå :-) Knus tilbage.

   Slet
 9. Mine morgener starter også tidligere og tidligere i takt med at jeg bliver mere og mere voksen :-) Jeg elsker at være oppe og se solen bryde frem, og om sommeren er noget af det første jeg gør, tit at tage en rundtur i haven. Dine billeder er helt fantastiske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil være forkert at sige at mine morgener starter tidligere og tidligere, generelt sover jeg nok en time længere hver dag, end jeg gjorde for 20 år siden. Men der er ikke til at få ændret på det der biologiske ur. Jeg elsker også både en morgen- og aftentur i haven. Det hører sig til den tid vi går i møde. Tak, det var også en fantastisk morgen.

   Slet
 10. Ojjj nogle flotte billeder Pia.. Sikke en solopgang du fangede..
  Tak for sidst..:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. sådan en morgenstund, kan man da ikke lade smutte fra sig. Selv tak Inge :-)

   Slet
 11. Spektakulære billeder må jeg sige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var også en smuk morgen :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)