lørdag den 3. september 2011

Weekendhygge med familien

P9027206Den startede fredag aften og forventes at vare søndag med. Vi besluttede at aftensmaden i går skulle være noget, der var megt let at gå til, da jeg havde lang arbejdsdag, og Allan var ude af huset det meste af dagen. Jeg gider nemlig ikke stå og kokkerere sent for at lave mad til to mennesker. Så er det skønt at kunne finde lækre ting frem fra fryseren. En røget ål, blev taget op, og pyntet med røræg og lidt purløg fra haven, dertil et glas rødvin. Det blev vores aftensmad.
I dag skal jeg til gengæld stå i køkkenet nogle timer. Det er min tur til at holde vores berømte søskende-komsammen, hvor vi starter med lidt god mad og lidt at drikke og så hygger vi og opfrisker gamle minder. Bortset fra de to første arrangementer har mor deltaget i alle løjerne siden. Det kræver at hun overnatter, men det har hun heller ikke det fjerneste imod, så har hun ekstra selskab så længe.

Da vi er en rigtig sangglad familie, bliver der sunget en hel del. Hvis ikke Mark har taget en af sine guitarer, eller nogle af de andre lettere transportable musikinstrumenter med, så står mit orgel klar, og der er heldigvis hjælp at hente, hvis vi løber tør for tekster. Det plejer vi nu ikke, men det kniber med at huske alle vers. En sjælden gang er der også brug for noderne.
Mark med guitar P9037208 IMG_8515
Rigtig god weekend til alle jer der læser med.

12 kommentarer:

 1. Rigtig god fornøjelse. Det lyder som om, at grundlaget for en skøn weekend er på plads. Der er ikke noget bedre ens sang og musik, når man er flere.

  SvarSlet
 2. Det lyder som en herlig weekend med masser af sang og musik; hvor må det være hyggeligt med en stor familie, der kan finde ud af at samles.

  Apropos dine tidligere indlæg og kommentarerne til dem, så er jeg enig i, at du når enormt meget i din fritid.

  SvarSlet
 3. Det lyder som en dejlig søskende dag I skal holde.. Vi er lige nu på vej til Knuthenborg safaripark, i bus.. :-) Hasse firma holder familiedag dernede.. :-) Vejret ser perfekt ud, her på vejen mellem Roskilde og Ringsted. :-)

  SvarSlet
 4. Susanne.... Det blev en dejlig weekend, med sang og musik lige til kl 4.30 hvor jeg ikke var ked af at nogen af dem gerne ville hjem :-)

  SvarSlet
 5. Hanne.... det er også hyggeligt :-) De er ikke til at slippe af med igen, når de først er lukket ind :-) Der er mange der er trætte i dag.

  Hmmm.... vi ser åbenbart med forskellige øjne :-)

  SvarSlet
 6. Inge.... Det blev en dejlig aften, nat og morgen :-) Vejret har været med os denne weekend. Jeg har lige reddet mit vasketøj, da det begyndte at dryppe, men jeg håber det stopper, så I får tørvejr på hele turen.

  SvarSlet
 7. Nah, så var det derfor, du er lidt træt i ansigtet i dag :-)
  Det er heldigvis en lille smule ligemeget, når bare man har haft det rigtig hyggeligt, hvad det lyder til, at I har.

  SvarSlet
 8. Ellen.... Det er lige hyggeligt hver eneste gang, men de må altså meget gerne gå lidt tidligere hjem de kære søskende :-)

  SvarSlet
 9. Jeg håber, at I har haft en rigtig dejlig weekend og har nydt at være sammen. Familiesammenkomster er altid dejlige og der dukker altid minder frem.
  Skønt at læse om Nykøbing Falster revyen, jeg har set flere sige som dig, at den langt overskygger Cirkusrevyen.
  En rigtig god mandag til dig samt held og lykke med fryseren, godt at den stadig fryser.

  SvarSlet
 10. Annette... tak det har vi, og nu har jeg fået 9 timers søvn, så længe plejer jeg ikke at ligge i min seng :-)
  Det samme har jeg hørt om revyen.
  Tak og god mandag til dig også :-)

  SvarSlet
 11. Aha ni har haft en trevlig dag med god mat och musik. Det låter bra det. Ha en fin dag !

  SvarSlet
 12. Janne.... Det har vi nemlig :-) og jeg kan lige nå at ønske dig en dejlig aften inden den er helt slut.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)