tirsdag den 31. marts 2015

Hverdagen efter ferien på Madeira

Tirsdagen bestod ikke i meget andet end at passe mit arbejde og prøve at få indhentet lidt manglende søvn.
Onsdag var jeg mere klar i hovedet, men jeg kunne godt mærke, at jeg ikke var helt skarp i min hjerne, til det arbejdsdagen bød på. P1060465
Torsdag fik jeg vasket lidt tøj og begyndte at rydde lidt af alle vores sager på plads og fik tømt bilen for det sidste. Det var sent - vi var gået i seng, da Camilla ringede og undskyldte meget, det sene tidspunktet. Hun plejer også selv at sove på dette tidspunkt, men hun havde lige opdaget at overboen havde en vandskade, og det nærmest regnede ned hos hende, gennem loft og væg, og hun stod og skulle til Tyskland næste dag.
Fredag havde Allan en aftale om at vores campingvogn skulle afhentes kl. 9:00 inden vores udlejer skulle rejse samme dag. Allan og han blev enige om, inden vi rejste, at vognen kunne stå tørt og godt, til vi kom hjem igen. Der var nok dage til at Allan kunne få den klargjort til vi skulle campere i påsken, som vi havde planlagt. Vi havde endda bestilt plads på en campingplads i det jyske. Allan mente ikke det var noget problem at campere i hans tilstand, så han allierede sig med Mads, som fik lavet en flexaftale med sit arbejde. Vognen kom hjem, men jeg har hele tiden syntes, det var en rigtig dårlig ide at tage på camping i den situation han var i. Han er også selv blevet klogere, så vi bliver hjemme. Nu har han også raget noget hoste og en ordentlig gang forkølelse til sig. P1060467
Om aftenen var der den årlige generalforsamling i vores lille grundejerforening, som svoger nærmest trak hele læsset på. Alle er indstillet på at vi skal prøve at få den til at køre videre. Vi er så få medlemmer, at alle nu har hver en post.  Her i huset betyder det ingen ændringer.
Efter generalforsamlingen var der hjemmebagte pandekager med is. Derefter spillede vi banko. Vores lokale Brugs er altid flink til at sponsorere nogle små pakker. Allan skovlede til sig. Hele 4 præmier á max. 20,- kr. løb han med. Godt jeg havde rygsækken med til glas, tallerkener, bestik, kaffe, krus og de pakker vi selv skulle medbringe. Jeg selv vandt en enkelt præmie. Det er altid så hyggeligt, så klokken blev over midnat inden vi gik hjem.
En stor del af lørdagen blev brugt til at udfylde diverse papirer til forsikringsselskabet. Spørgeskemaer til rejseselskabet og til flyselskabet. Betale regninger, og samle op på andre småting, jeg ikke nåede inden vi rejste. De sidste ting fra rejsen blev ryddet væk. For første gang siden vi kom hjem, kunne jeg endelig få plads til min sædvanlige gåtur. Hele 4 dage uden at kunne komme ud at gå, er altså længe. Jeg var spændt på, hvordan skoven ville se ud efter mit lange fravær. Resultatet ses på billederne. Både anemoner og violer er skudt op, og det grønnes dag, for dag.
Nu er det endelig blevet normal hverdag, og jeg ser frem til et par stille påskedage. 

14 kommentarer:

 1. Hold da op. I har sørme nok at se til.
  Det er vist godt i ikke rejste til Jylland. Sådan nogle ribben gør altså djævelsk ondt.
  Hvad med Camillas lejlighed ?

  Dejligt at se skoven vågne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skulle først være taget afsted torsdag, men vognen er ikke klar til en tur, og det er Allan bestemt heller ikke.
   Overboen lovede ikke at bruge mere vand før håndværkeren kom fredag eftermiddag, og så stoppede 'regnen.' Og det er meldt til bygningsforsikringen.
   Det er det :-)

   Slet
 2. Det er skønt, når livet begynder i skoven.
  Hun må have undret sig noget - Camilla - når der sådan kommer vand fra uventede steder. Forhåbentlig er skaderne ikke alt for store.
  Sidst vil jeg da sige tak for turen til Madeire. Jeg har nydt dine billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun tænkte det lød som om det regnede ned, og mente ikke det kunne være rigtigt, men undersøgte det heldigvis, og fik travlt med at rydde alt i rummet, som allerede var blevet vådt. Det ser pænere ud, efterhånden som det tørrer, siger hun.
   Velbekomme. Der kommer meget mere fra Madeira.

   Slet
 3. Ej altså, nu også hoste! Stakkels Allan, det er vist en meget, meget kedelig ting at kombinere med brækkede ribben. Nu må han da hellere tage den lidt med ro og se at komme til hægterne igen i stedet for at stæse rundt og komme galt afsted. Surt med vandskade. Forhåbentlig er der ikke for meget, der har taget skade?

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er mere syg af forkølelsen end af noget andet. Han skulle hverken have mad eller kaffe i dag, Så ER han altså dårlig, og så er han mand ;-)
   Vi må se hvad forsikringen siger og gør.

   Slet
 4. Lynhurtigt er der noget i den hjemlige situation, der fjerner energien fra ferien. Hos jer var det dog allerede sket inden ferien var helt forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er en af os der er total uden energi og bare sover. Nu håber jeg ikke han smitter mig. mine fridage skal ikke bruges til sådan noget pjat.

   Slet
 5. Ja... stakkels Allan... hoste og snue og sølle ribben... det er da helt sølle.
  Godt I ikke kom på camping.. og tiden er jo blevet godt brugt alligevel. Sikke en præmie-sluger.
  Vores anemoner er ikke med endnu.. og i dag vågnede vi op til snevejr!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget sølle, og vejret indbyder heller ikke til camping, som vi først skulle være kørt afstex til når jeg får påskeferie i morgen.
   Snevejr,,, ja hold.da.op hvor har det sneet i dag. Der har været meget, meget hvidt derude hele dagen, men nu er det regnet væk.

   Slet
 6. Det lyder til at der er rigeligt at se til Pia. Synd der ikke er så mange tilbage i grundejerforeningen, men de unge er ikke så indstillet på foreningsarbejde og det arbejde det fører med sig, som vi "gamle" er.
  Dejligt der blev lidt til til gåturen og lidt forårs observationer.
  God dag til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er altid noget at se til på de store steder... Haha...
   De unge familier er slet ikke medlemmer, bortset fra en enkelt familie, som aldrig er mødt op til noget, men de betaler kontingent.
   Sne og blæst er der ikke meget forår i, men derfor kan man godt nyde en gåtur.
   Tak det samme til dig.

   Slet
 7. Det var da også en masse ting oven i hinanden! Så må man tage det med godt humør og glæde sig over det, man kan gøre. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det jo nogen gange. Det må man nemlig :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)