onsdag den 22. september 2010

Tilbage på cyklen

Det var godt nok koldt i morges. Kun 6 grader, så både hue og vanter blev indviet i dag. Det bed lidt på lårene, men det var alligevel en skøn tur. Solen skinnede dejligt på hjemturen.

Halmballer Rådyr
Høsten er i husHer spiser et par rådyr

Jeg skøjter lidt rundt på cyklen inde på de små fedtede skovstier, men hvad gør det, når man har sådan en udsigt, at se frem til.

P9222879P9222880
P9222883 P9222884

Da jeg kommer trækkende med min cykel, som jeg skal, p.g.a. dette her står Allan og venter på mig, og vi cykler hjem sammen.

IMG_2393

I vinterhalvåret plejer jeg at parkere cyklen, i hvertfald hvad angår at cykle på arbejde. Hvor længe jeg cykler afhænger af vejret, men mon ikke cykelsæson snart synger på sidste vers i år.

4 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at det er svært at slippe sådan en udsgit på vej til arbejde, men lige pludselig bliver det for koldt og glat....god dag til dig....

  SvarSlet
 2. Det er lige før, man bliver misundelig over din tur til arbejde... men jeg holder nu meget af at arbejde hjemme, og det kan have sine fordele. Især i den del af året vi snart kommer ind i... ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog en skøn tur du kommer af, hver dag. Jeg kan godt forstå du trækker tiden med at sætte cyklen ind for vinteren.. :-)
  En dejlig dag til dig

  SvarSlet
 4. Annemarie, du har helt ret. Heldigvis var vejret helt fantastisk i dag, rigtigt lunt ☺

  Mia, af og til kunne jeg også godt ønske mig, at der var mulighed for at arbejde hjemmefra, men sådan fungrer mine job desværre ikke ;-)

  Inge, jeg syntes også den er skøn, den tur. Landevejen er knapt så spændende, selvom den kan køres hurtigere, også på cykel. Den bruger jeg kun når skoven er druknet helt.

  I må alle have en skøn aften

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)