torsdag den 21. marts 2013

Jublen kender snart ingen grænser

Vi har haft mange udfordringer i den sidste tid, men alting får som bekendt en ende. Min A-kasse har nu endelig udbetalt de 3 G-dage, som de ellers mente skulle komme fra min arbejdsgiver. Problemet med SKAT om kørselsudgiften for Allan er også løst. De to historier kan du finde dem her.  
Morgan   IMG_0431
Den “nye” bil, havde en fabrikationsfejl. Bagklappen var så skæv, at den havde slidt malingen af bilen. Vi har kørt i en lånebil i 3 dage, mens klappen blev rettet op, og bilen malet. 
Bankskiftet er også faldet på plads. Netbanken virker allerede, så nu har jeg spredt vores håndører, så der er lidt både her og der, så længe det varer. Vi venter kun på koderne til dankortet. De kommer om et par dage. Derefter kan banken flytte resten. 
IMG_0451 Selvom jeg har fået en arbejdsplads mere, så har jeg dog stadig et hængeparti om hvordan jeg er stillet, i forhold til dette cirkus. Jeg ved ikke noget før jeg kender mine ugentlige arbejdstimer, og ikke bare det, men det afgørende er også hvordan min ansættelseskontrakt bliver udformet. Så jeg ser lige tiden an lidt endnu, men jeg tager det ganske afslappet.
Allan tager pænt fat herhjemme. Han skovler sne i massevis, holder hvilepause og puster ud, mens han drikker endnu en tår morgenkaffe, inden hele indkørslen er ryddet, så jeg kan komme afsted. Det er så uheldigt, at vores traktor med sneploven er meget svær at starte. Lykkedes det endelig at få den startet, går den ujævnt og trækker ikke, så det er skovlene der er i brug, indtil hans tilstand tillader at han kan rode med den, og måske få hjælp fra Mads.
IMG_0441 Jaguar F-TYPE
På arbejdet fik jeg i mandags en mail om muligheden for at få VIP-fribilletter til Biler i Bella. Jeg spurgte chefen om han ville deltage. Da svaret var nej, spurgte jeg om jeg måtte give billetterne til Allan. Selvfølgelig, lad ham endelig få dem. Tror I lige jeg havde en mand med julelys i øjnene, da jeg kom hjem og forærede ham billetterne, og sagde at han skulle repræsentere vores firma, mens den nye Jaguar F-TYPE blev demonstreret. Jeg selv var nød til at arbejde, fordi bunkerne er store efter en uges ferie, men biler har nu slet heller ikke min interesse, men jeg ville godt have smagt på maden og champagnen.

22 kommentarer:

 1. Der er slet ingen tvivl om, at du er glad, men jeg kan ikke helt gennemskue, hvad det er for billeder, du viser som de to første ...
  Og klap så lige Allan på skuldrene - jeg er sikker på, at han vil ELSKE sin opgave ;-)

  SvarSlet
 2. Alle billederne er fra Biler i Bella i dag, og det første er en Morgan og det andet er en trehjulet bil, vist en Vespa. De prøver på at få sidstnævnte godkendt som en bil. I Thailand og Sri Lanka kører der utroligt mange af den slags køretøjer, og de bliver produceret i Indien, siger min livline :-)
  Opgaven er udført i dag, og han nød det til fulde :-)

  SvarSlet
 3. Dejligt at tingene er ved at falde på plads og Biler i Bella er vist mest for "drenge".. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt dejligt :-) Ja, eller biltossede piger :-)

   Slet
 4. Hvor er det godt at læse, at tingene begynder at falde i hak, håber også det sidste følger efter. God weekend til jer med arbejde og biler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også, og uanset hvordan det ender, kan det kun blive bedre end den sidste måned :-) Tak og det samme til dig, med eller uden vagt :-)

   Slet
 5. Dejligt, at I efterhånden har fået sat hak ved en del af jeres 'udfordringer'. Og så en tur i Bella til Allan. Betyder det, at han har det bedre?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at få tyndet ud i opgaverne, og det kan du jo også tale med om i denne tid :-) Allan har det meget bedre, men er afhængig af pillerne, hvis han ikke bare skal sidde til pynt, men det får vel også en ende - snart!

   Slet
 6. super ,det hele langsomt falder på plads,den kontrakt på dit arbejde i det nye firma skal du sikkert selv skrive ...smiler

  Kan se det for mig hvor glad din mand blev da han fik billetter til Bella - Nej biler intereserer heller ikke mig, bare den kan køre
  ;0)
  rigtig god week-end herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg sikkert, og så er det heller ikke den første. Jeg har faktisk kun haft en eneste ansættelseskontrakt, ud over min lærekontrakt jeg ikke selv har skrevet :-)
   Kan du virkelig, der var heller ikke noget at tage fejl af :-) Vi er helt på bølgelængde, os to i den sammenhæng. Tak og i lige måde.

   Slet
 7. Hvor er det dejligt at alle udfordringerne løser sig efterhånden og at du også snart kan vinke farvel til A-kasse-helvedet.

  Der er ikke noget at sige til, at Allan blev glad for billetterne til 'Biler i Bella'; men det er vist en rigtig mande-ting, mig ville det ikke interessere det mindste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig skønt.
   Det er vist mest mænd, der går op i biler, der er kvinderne vist i mindretal. Nej, en bil er en bil, de har allesammen 4 hjul, så jeg kan ikke se forskel.

   Slet
 8. Hvor er det dejligt at det hele er ved at flaske sig og falde ned på de rigtige pladser.

  God weekend hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så dejligt, man bliver jo næsten helt høj :-)
   Tak og det samme hos jer.

   Slet
 9. Det er dejlig når man fået tingene på plads, for det er tit ting man har gået og irriteret sig over, det giver dejlig ro i kroppen når det er over, dejlig med fribilletter til Allan, biler interesser heller ikke mig.
  God weekend til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Alting fungerer bedst når det hele er på rette plads. Biler skal bare kunne køre. Tak og god søndag til dig.

   Slet
 10. Hvor er det godt, at det hele er ved at gå op i en højere enhed. Tillykke med det :-)!
  Jeg håber, at du snart slipper ud af det cirkus, du snakker om. Også tillykke til Allan med fribilletterne.
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er skønt :-) Jeg vælger at slippe det meget snart, så må det briste eller bære, og jeg tror selvfølgelig på det sidste :-) Tak og god søndag.

   Slet
 11. Tilllykke - det var sørme også på tide at noget lykkedes for jer!
  Allan får vist en herlig oplevelse. Skal han aflægge rapport bagefter, når han nu repræsenterer firmaet? ;-D
  God weekend!

  SvarSlet
 12. Tak, det er rigtigt dejligt at være tilbage, hvor der er noget der fungerer :-)
  Allan havde en dejlig daf, han fik set det hele 2 gange. Det arrangement er blevet noget mindre end sidst han var derinde, siger han. Han skal ikke aflægge rapport :-D
  Tak og god søndag.

  SvarSlet
 13. Dejlig når vinden blæser den rigtige vej :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Medvind er altid at foretrække :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)