lørdag den 2. juni 2012

Barnepige

Det er ikke noget vi normalt er, men Camilla havde for lang tid siden meldt Bacchus til hundeudstillingen i Neumünster. Når hun er afsted, plejer S… at tage sig af den anden hund, men han blev sendt på job i Jylland og skal være der hele weekenden med. Fredag til spisetid ankom Camilla med Kosta, og vi spiste lidt aftensmad sammen, inden hun drog tilbage til Kbh. for at gøre hund og alt andet klart, til hun igen skulle op kl. 2 om natten, hvor hun havde en aftale med en anden hundeven om at køre afsted sydpå igen. Jeg bad om at få oplyst hvor tit og hvornår Kosta skulle fodres, og hvor meget jeg skulle give ham.  Hun ved jo godt, det kære barn, at jeg ikke har meget begreb om hunde. Du kan bare ringe mor, hvis du er i tvivl om noget. Aftenen og natten gik fint, jeg vågnede flere gange end normalt, tænk hvis der skete “barnet” noget, og jeg ikke havde hørt det. Han fik jo ikke lov at sove ved siden af os. Nej han fik eget værelse i den anden ende af huset.
P1050277 P1050294
Vejret har været okay, så Kosta og jeg har opholdt os ude siden kl. 9 i formiddags. Det havde haven rigtigt godt af. Jeg startede med shorts, men det blæste koldt, når solen ikke var fremme, så jeg trak efter et par timer i nogle leggins, der nåede ned til knæet.
P1050296 P1050298
Jeg har fået hyppet kartoflerne, og nydt væksterne i drivhuset. Det gror fint alt sammen. Det varer vist ikke længe inden jeg skal høste mine første chili og tomater.
kartoffelplante Tomat Chili
Det blev spisetid for både mennesker og hund. Menneskerne spiser først, og derefter er det spisetid for hunde, og der lystrer jeg. Kostas mad var afmålt i mængder, så der var ikke noget at tage fejl af. Det er en videnskab med den hundemad, for Camilla bruger ikke tørkost, men barffodrer. Det var fine stykker kød, og noget indmad, og så skal der både grønsager og olie i maden. Jeg skulle bare blande det inden det skulle serveres. 
Barffodring Barffodring 
Derhjemme har hundene et foderstativ, så madskålene er i en god højde. Her gik det strygende med at få spist op, da skålen først blev stillet på gulvet. Kosta er kørt træt af al den lollandske landluft, og sover sødeligt. Barnets mor er tilbage i DK, og har selvfølgelig lige ringet for at høre, hvordan det er gået med barnet, som bliver afhentet i morgen ved middagstid. Inden længe skal jeg en tur ud i haven med Kosta, så han kan få tisset af til natten.
Bacchus fik bedømmelsen “very good” mens hundevennens hund scorede den ene flotte præmie efter den anden. Hvad de hedder alle de præmier, har jeg altså slet ikke styr på, men det er meget flot, fortalte Camilla.

16 kommentarer:

 1. Det er godt nok et meget stort barn I har passet i dag, han ser dejlig ud.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er altså "kun" 5 år, men bliver snart 6 :-) Jeg har aldrig passet ham mere end nogle få timer, men han er heldigvis nem og god.

   Slet
 2. Det er godt, at jeg selv ved, at man stort set vil gøre alt for at hjælpe sine børn, for det var da også det eneste, der ville få mig til at have noget at gøre med sådan en kæmpehund :-)
  Charlotte tænker på at anskaffe sig nogle høns - de er vist lidt lettere at have med at gøre ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en stor og meget kærlig skødehund :-) Ham her er dog ikke speciel stor, hvis du ser ham sammen med andre GD´er
   Høns kan da være alene hjemme flere dage, hvis bare nogen giver dem mad :-)

   Slet
 3. Det er fantastisk at du snart kan høste tomater og chili i drivhuset. Det må være det fine vejr i pinsen, der har givet det hele en ordentlig 'booster'.

  Det ser ud til at være en vældig dejlig hund - men jeg synes også, at den ser stor ud. Er det en grand danois?

  SvarSlet
  Svar
  1. Pinsevejret har havens og drivhusets vækster helt sikkert haft godt af.

   Du ser rigtigt, det er en Grand Danois.

   Slet
 4. Du har fortjent bedømmelsen "Very good" for hundepasning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, den er jeg glad for :-)

   Slet
 5. Skønt at i kunne træde til som "hundesittere" Jeg kender godt det med at ringe eller skrive til min svigermor/mine forældre når de har passet vores hund ;) God søndag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi hjælper selvfølgelig hvis vi kan :-)
   Det er vist meget normalt, at kere sig om sine "børn"
   Tak og god aften til dig.

   Slet
 6. Dejligt at I kan hjælpe. Men det er da noget af en stor gæst at få. Han ser nu ganske rar ud på billederne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er lige så rar og god, som han er stor, men gensynsglæden var stor hos både mor og barn :-)

   Slet
 7. Jeg tror du har fortjent mere end en very good, det må nærmere være en excellent :-) Tusind tak for hjælpen mor :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla og velbekomme :-) Vi kan heldigvis finde ud af det sammen når I andre skal ud og føjte :-)

   Slet
 8. å en søn historie,,,kan følge historien både som hundepasser og udstillings ræset, har prøvet det hele,,, Godt du klarede at passe godt på Koste, skøn hund, du kan godt bilde mig ind at han er lige så god og rar som han er stor,

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du jo :-) Udstillingerne har jeg stadig tilgode, men har handlet flere gange, og er egnet til at tage med, siger Camilla :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)