søndag den 11. september 2011

Overnatning i Rødby

P9107328 Siden vi, sidste år, var på denne tur, har vennerne, når de har været sammen med mor, sagt at vi skulle gøre det om. Hvis man kan slå to fluer med et smæk, er det da langt at foretrække. Til Mors dag, fik mor et gavekort på en overnatning i campingvognen i Rødby. Jeg helgarderede mig med: “Eller et andet sted.”
Stedet var ikke vigtigt for mor. Bare hun bliver luftet, så er hun glad. I år allierede vi os med endnu et hold venner. Vi aftalte at mødes i Rødby kl.12.30.


Vi kørte i forvejen, fordi vi havde lovet at stille fortelt op, så vi alle kunne sidde samlet der. Det regnede, men vennerne kom med tørvejr og solskin, så vi sad ude og snakkede mens mændene drak en øl. Senere blev det tid til at lave eftermiddagskaffe. Mor havde bagt drømmekagen. Vennerne havde i forvejen sagt til mor, at de ville sætte pris på, hvis hun bagte en kage igen i år, altså hvis hun mente hun kunne overkomme det. Vennerne nyder mors selskab, og mor nyder deres lige så meget. Der er så mange ting mor taler om, at hun gerne vil gøre igen, efter hjertestoppet og blodproppen, men det er nemmere at lade være. Derfor skal der ofte skubbes lidt til hende. Mor bliver faktisk rigtig glad, når hun så endelig har fået gjort tingene. Nå, det var et lille sidespring.
P9107333 P9107336 P9107327
Åh, hvor vi hyggede, og nød solen og hinandens selskab. Det blev tid til at få gang aftensmaden. En dejlig kinesisk wokret, foreslået af vennerne. Det passede mig perfekt. At jeg så spiste meget mere end jeg burde, er en helt anden sag. Der blev vasket op med højt humør og stepdans, for at baske myggene væk. Vi ryddede op, lavede aftenkaffe, og trak ind i teltet for at spise hindbærtrifli, som var aftenens dessert.
Vi vågnede op til regn og torden tidligt i morges, men inden vi var færdige med det fælles morgenbord, var det blevet tørvejr og solen var igen kommet frem. Nogen havde aftaler allerede i formiddags, så familierne forlod pladsen en efter en.
P9117339 P9117350
Vi var de sidste der kørte. Vi fik sat mor af og båret alle hendes pakkenelliker ind og på plads. Gæt hvem der fik resterne med hjem til let mad i aften! Nej, det var ikke os, men mor. De sidste par timer har vi været i fuld gang med at tømme campingvognen og rengøre den. Vi er glade for at solen stadig skinner, for nu hænger der telt og gulvtæpper til tørre overalt i haven og garagen.

12 kommentarer:

 1. Det var da alle tiders gave at give din mor, hun har helt sikkert råhygget sig sammen med både jer og jeres venner.. :-) og I får brugt jeres grund.
  Hav en god aften Pia.

  SvarSlet
 2. Inge.... Ingen tvivl om at mor er i sit es i sådan en situation, og så ligger grunden ikke bare hen :-)
  Tak, og god mandag til dig.

  SvarSlet
 3. Vad trevligt ni har tillsammans. Det är roligt när man kan ha det roligt utan att det blir så dyrt. Ha en fin dag !

  SvarSlet
 4. det lyder som en god måde at "lufte" mor på og dejligt at vennerne også nyder at være sammen med hende..;D

  SvarSlet
 5. Janne... Det behøver ikke være dyrt, for at man kan have det sjovt :-)
  God aften til dig.

  SvarSlet
 6. Annemarie.... Det hold venner der "presser på" har hverken forældre eller børn. Så det er på mange måder dejligt :-)

  SvarSlet
 7. Lyder som en rigtig hyggestund... og nu skal I vel snart ud og lufte campingvognen igen - eller hvad? Husk at brevstemme inden I kører til Sverige :-)

  SvarSlet
 8. Det lyder som en rigtig dejlig weekend! :D

  SvarSlet
 9. Ellen.... Det var det også :-) Det varer ikke så længe før vi lufter campingvognen igen :-) Brevstemning er for sent nu, vi møder op og sætter vores kryds i stedet :-)

  SvarSlet
 10. Jens... Det var en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 11. Hvor var det dog en god ide! Jeg husker også hvordan enhver afvigelse fra hverdagen var en glæde for min mor.

  Jeg er ked af at høre at I var nødt til at tørre gulvtæppe - men forhåbentlig har det ikke taget alvorlig skade, måske kan det vaskes med rindende vand?

  SvarSlet
 12. Donald... Mor elsker selskab :-)

  Gulvtæppet kan tåle det. Det er tørt og rystet fri for skidt. Næste år, eller næste igen, kan det blive vasket med haveslangen :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)