tirsdag den 13. september 2011

Mandagstema - mønster

Det første der faldt mig ind, til denne uges mandagstema, var stakken af snitmønstre, der ligger i skabet. Men nej, det måtte godt være lidt mere opfindsomt, blev jeg enig med mig selv om. Derfor legede jeg sporhund da jeg cyklede hjem fra arbejde i går, for at finde mønstre i naturen af de spor, dyrene og vi mennesker sætter. Der var ikke noget exceptionelt ud over et par menneskefødder, hundepoter og dækaftryk fra cyklen. Det kunne også have været fint nok, hvis billederne var blevet gode. Det var de bare ikke. Derfor faldt mit valg bl.a. på håndlæsning.   P3130017
Jeg tror på, at der er meget mere mellem himmel og jord, end det man umiddelbart kan se. Og da lejligheden bød sig, i 2005 på en astrologimesse i Kbh. for at få lavet en håndlæsning af Lis Rytter, måtte jeg have sådan en. Hun optegnede nogle mønstre i min hånd, og fortalte mig hvilken person jeg var, og hvordan det sidste år havde været. Hun spåede også de næste 3 år frem. Hun havde absolut ingen data på mig og kendte intet til mit liv, men det passede i den grad, hver eneste ord der blev sagt. Også det hun ikke selv kunne finde nogen mening med. Noget gav jeg hende forklaringen på, andet holdt jeg for mig selv, men sagde blot, at jeg var helt klar over meningen.Horoskop Håndens mønster ændrer sig hele tiden. Jeg kan desværre ikke selv håndlæse.

Et helt andet mønster, er det der fremkommer, når man bruger astrologien. Hver eneste person i verden har sit helt eget mønster. For at have nøjagtigt samme horoskop, skal man være født på præcis samme klokkeslet og samme by sted. Dette astrologiske mønster, ændrer sig til gengæld aldrig. Det lever man med hele livet. Du kan beregne dit eget horoskop her, hvis du vel at mærke kender dit nøjagtige fødselstidspunkt og sted. Astrologi er vældig interessant, det har jeg beskæftiget mig en del med og kan tyde horoskoper, men det er noget der tager meeget lang tid. Det afbillede horoskop er ikke mit eget, men Amin Jensens.
Du kan se mange flere bud på mønstre hos Helene.

21 kommentarer:

 1. Sikke et spændende mønstervalg du har fundet. Jeg har aldrig prøvet nogen af delene.. :-)

  SvarSlet
 2. Inge.... Der er meget spændende til, og du kan stadig nå at prøve det :-)

  SvarSlet
 3. Heisann1
  Et flott og annerledes innlegg. Vet du om det er en tilsvarende side for å lage horoskop for oss som er født i Norge?
  Ha fine dager ;:OD)

  SvarSlet
 4. Heisann!
  Huff, jeg er logga inn som lærer på en undervisningsside nå. Det glemte jeg:
  Svar meg på viltogvakkert.blogspot.com
  er du snill!

  Hilsen bjorgnin

  SvarSlet
 5. Hej Pia, wow det er da et helt andet slags mønster end dem jeg har set endnu. Pragtfuldt !!! ....

  SvarSlet
 6. En fascinerende videnskab - jeg har aldrig prøvet nogen af delene, men det kunne være sjovt. ;-)

  SvarSlet
 7. Spændende, og utroligt hvor meget der nogen gange passer...Ja der er måske mere mellem himmel og jord...Fint mønstervalg..;D

  SvarSlet
 8. Så lurt tenkt.
  Takk for at du delte ord og bilder.
  Ha en god dag :-)

  SvarSlet
 9. Interessant og spændende mønster :)

  SvarSlet
 10. Har aldrig prøvet det.
  Der må være mere mellem himmel og jord.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 11. Der ER mere mellem himmel og jord, end vi forstår, men nogle af 'tingene' står jeg af over for på forhånd - bl.a. numerologi.
  Tankevækkende, at en håndlæser kan se ting, hun ikke kan vide noget om. Det vil jeg gerne høre lidt mere om :-)

  SvarSlet
 12. Bjorgnin... Tak :-)
  På www.astrology.dk, som astrologen Christian Borup er indehaver af, kan du benytte http://www.astrology.dk/www_nysgerrig/framelink_beregn_horoskop.htm, hvor du kan vælge dit land, og der findes også andre lande.
  God aften til dig.

  SvarSlet
 13. Mariane.... Tak, tak :-)

  SvarSlet
 14. Mia... Det er fascinerende. Prøv det :-) Desværre er der rigtigt mange derude, der ikke kan deres kram, men kun ser det som en pengemaskine. Man kan nemlig købe computerprogrammer der spytter en standardskrivelse ud, når data er leveret. Det er IKKE astrologi.

  SvarSlet
 15. Annemarie.... Det er svært at komme udenom fingeraftryk og horoskop :-) Tak :-)

  SvarSlet
 16. Mormor.... Tak, velbekomme og i lige måde :-)

  SvarSlet
 17. Anette... Ja, meget spændende :-)

  SvarSlet
 18. Landbohaven.... Der ER mere mellem himmel og jord :-) Velbekomme :-)

  SvarSlet
 19. Ellen.... Det er der nemlig :- Ved numerologi har jeg heller ikke set lyset :-)
  Så må vi huske at tage emnet op, når vi ses :-)

  SvarSlet
 20. Jeg har det lidt svært med både astrologi og håndaflæsning, jeg er mere til kaffegrums - forstå mig på den måde at krystalkugler og kaffegrums kan være inspiration til at tænke over menneskelige egenskaber og til at læse hvad folk gør og hvad deres kropssprog siger.

  Jeg tror at en god menneskekender kan læse andre mennesker på ganske få sekunder, og selv om jeg slet ikke har den evne, så kan jeg nogle gange fornemme, hvad det er man gør.

  Jeg har også læst at kropssproget kan læses meget tydeligere, hvis folk ikke har tøj på - det lyder jo rimeligt nok. På samme måde tror jeg at hånden kan udtrykke lidt af kropssproget, og dette, sammen med din tilstedeværelse, vil være meget fin indgang til at sige noget om dit liv.

  Astrologien, derimod, har kun "inspirationen" og må så derudfra opfinde forskellige ting, som man kan sige om mennesker på en meget generel måde. Det kan man så tolke lidt på selv, og der vil altid være noget, der inspirerer til selverkendelse - det er sådan set det vigtigste ved astrologien, som jeg ser det.

  SvarSlet
 21. Donald... Kaffegrums er ikke at kimse ad. Og man kan sige meget munden, mens kropsproget samtidig fortæller noget helt andet. Om kropsproget er anderledes i nøgen tilstand, vil jeg have min tvivl om, så tror jeg det har en anden årsag :-)

  Astrologien er en udmærket inspirationskilde, men man kan altså læse hvordan en person er ud fra stjernerne alene.
  Hænderne kan aflæses uden at se andet en hænderne, så den køber jeg ikke :-)

  Men når det så er sagt, så har vi alle vores frie valg i livet, og bestemmer selv, mere eller minde, hvordan vi ønsker at leve det. Hverken håndlæsning eller astrologi kan forudsige livet, men det kan være en hjælp, til at lære sig selv eller andre at kende. Man lærer også sig selv at kende ved at spejle sig i andre.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)