søndag den 25. marts 2012

En herlig søndag

Dagen startede med at Camilla kom på besøg, helt fra Kbh., fordi hun havde en aftale i Vordingborg. Vi nåede lige at tale med hende en times tid, inden vi drog til Kbh. fordi jeg havde tilmeldt mig et blogtræf. Der var, om ikke kendte personer, så i hvert fald genkendelige ansigter. Bente, Ellen og Madame. Det var dejligt at få sat ansigt på Jens og Prikker, som jeg kun kendte fra blogverdenen, men lige så interessant at møde, Nina, som for mig var en ukendt person. Blogtræffet fandt sted på restaurent Firefly, en vegansk restaurent, hvor bestillingen foregik på en lille computer. Teknik er dejligt, når det virker, det gjorde denne tilsyneladende ikke, og personalet talte kun engelsk. Det lykkedes dog os alle at få både mad og drikke. Jeg bestilte en bønnesalat. Smagen fejlede ikke noget, og jeg spiste hver en blomst og blad. Man er vel madglad. Jeg sprang dog desserten over, som jeg oftest gør. Snakken gik lystigt ved bordet på både kryds og tværs. 
P1030864 bønnesalat
Efter middagen gik vi en tur i det skønne forårsvejr, ned gennem Nyhavn, hvor alt tilsyneladende var optaget. Jeg var åbenbart ikke den eneste fra Lolland. Nakskov var også repræsenteret i form af et skib.
Nyhavn Langø
Jens, som var en fantastisk guide, fortalte levende om det vi så på vor vej. Vi gik forbi Gefionspringvandet, og ud ad Langelinien til Den lille Havfrue.
gardere Den lille Havfrue
Nogen forlod os, og jeg ringede til Allan, som havde valgt at tilbringe timerne i eget selskab. Hvad han har oplevet, kan I måske se i løbet af et par dage ved at klikke her.  
P1030901 P1030902
Da vi gik gennem Kastellet, kom Allan imod os, og fik hilst på de der var tilbage. Det blev vores tur til at forlade flokken, sammen med et par stykker mere, som også skulle sydpå. Vi forlod hovedstaden og landede på Lolland kl. 19, hvor vi heldigvis havde en rest mad fra i går, der bare skulle varmes i ovnen. Tusind tak til jer alle, for en rigtig dejlig dag. Også tak til de medfølgende familiemedlemmer her og der.

23 kommentarer:

 1. Vi vil også sige tak for idag, det var rigtig hyggeligt at møde dig og alle de andre:-)og tak fordi vi måtte køre med:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak og velbekomme I skønne mennesker :-) Jeg bliver lige overrasket hver gang, over hvor let snakken går.

   Slet
 2. Jeg vil også sige tak til dig for en dejlig dag, Pia! Vi var vel nok heldige, at vejret var så fint, at vi kunne nyde en tur gennem byen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var bestemt meget heldige, og vi elsker jo både mad og turene i naturen, så det var helt perfekt.

   Slet
 3. Mange tak for i dag - hyggeligt at møde dig igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, og i lige måde. Det er altid rart at se et kendt ansigt, når man står der helt alene ;-)

   Slet
 4. Hej Pia, tusinde tak for en dejlig dag i København. Det er rigtig spændende at møde mennesker fra blogverdenen, både dem man følger tæt, og de nye man kan møde på disse træf. Og så er verden jo så dejlig lille, når man løbe ind i én "hjemmefra". Måske vi kan udveksle anekdoter fra "øerne", hvis vi en anden gang støder på hinanden til blogtræf - det kunne være rigtig hyggeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig spændende og man forbavses hver gang man møder nyde mennesker, man hvor lille verden egentlig er.
   De anekdoter må komme an på en prøve en dag :-)

   Slet
 5. Det har et været dejligt blogtræf og vejret var jo med jer..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi var rigtige heldige med det hele :-)

   Slet
 6. Jeg siger også tak for i går - det er så hyggeligt med blogtræf.
  Fikst, at I lige løb ind i Allan på Kastellet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig, og hvilket sammentræf, at løbe lige ind i Allan der. Perfekt timing :-D

   Slet
 7. Hej! Här har Tussilagon kommit opp och visar sin gula hatt. Vi tog även en liten fototur med Herbie i helgen. Ha en fin dag !

  SvarSlet
  Svar
  1. I har også haft en dejlig tur, kan jeg forstå.

   Slet
 8. Lyder som en godt blogtræf.. Vejret var i hvert fald med jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Både blogtræf og vejret var rigtig godt :-)

   Slet
 9. tak for kikket :O)

  SvarSlet
 10. Hej Pia - det var rigtig dejligt at møde dig i går. Jeg synes det var en superdejlig dag og et rigtig godt blogtræf. Jeg ved godt at der er lidt langt til Lolland, men jeg håber at vi mødes igen en anden gang. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen i lige måde Jens. Det var helt perfekt, der skal ikke lyde nogen klage herfra.
   Vi må se om det passer igen en anden gang. Verden er trods alt andet en blogtræf, selvom det er dejligt :-D

   Slet
 11. Det er nogle skønne billeder, du har fået. Kastellet med det lys er ganske smukt, og den veteranbil, som du har fanget, er ret flot!

  Det må have været en speciel oplevelse. Jeg kan godt forstå, at sådan en tur til København kan være lidt af en udfordring - og så oven på sådan et par uger, hvor du har været igang ud over det sædvanlige!

  Håber det bliver nogle gode, smukke forårsdage i de næste par dage.

  Pia, jeg er selvfølgelig ked af at jeg ikke kunne komme med, men med ondt i øret var jeg pludselig bange for at miste mere af hørelsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Veteranbilen var i fart, men jeg nåede det :-)
   Jeg har kun en klage over ture til Kbh. (eller andre længere destinationer) Transport er spild af tid, når man skal sidde og lave ingenting, også selvom jeg selv er chauffør :-)
   Når vi først er fremme, er det skønt. Det er ren afslapning at vandre.
   Jeg ved du gerne ville have været med, og man skal lytte til sin mavefornemmelse.

   Slet
 12. Hvor lyder det hyggeligt og en rigtig god ide, sådan at mødes med de, man blogger med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var hyggeligt. Man møder også nogen, hvis blog man måske ikke har kendskab til før efter sådan et møde :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)