onsdag den 13. juni 2012

Nyt legetøj – også til mig

For snart to år siden fik jeg en lille bærbar af Allan i fødselsdagsgave, men nu er den allerede helt død. Jeg skulle bare forny og installere mit antivirusprogram, som vi også havde gjort på vores stationære pc´er. Da pc´en skulle genstartes låste den sig, og vi kunne ingen vegne komme. Vi kunne kun tænde og slukke, og havde ingen andre muligheder. Der er grænser for hvor meget, jeg vil ofre på den lille maskine, så den blev afleveret til en ung mand, der godt kan lide at rode med sådan noget. Han roder stadig, når han har tid, og nægter at opgive. Allan syntes selvfølgelig bare, at jeg straks skulle fare ud og købe mig en ny, men så meget bruger jeg den jo heller ikke. Efter en måned på værkstedet, er jeg nu begyndt at savne den lille maskine.iPad
Vi har længe talt om at det måske ville være godt at have en iPad også, eller i stedet. I det samme Allan hørte mig udtale savnet, mente han, at jeg skulle køre afsted med det samme. Jeg synes det var meget bedre, at han tog sig af den opgave, så jeg ikke skulle bruge tid på det. Vi blev enige om, at vi nok fik mest glæde af en iPad. Allan har jo sin nye telefon, og hvis min unge ven får gang i den lille maskine, så…
Legetøj og tidsfordriv mangler vi ikke. Jeg har slet ikke sat mig ind i, hvad det nye legetøj kan. Jeg kan læse min blog og min mail, så der er meget der skal udforskes. Jeg har dog fundet ud af, at jeg har nogle begrænsninger, fordi jeg mangler at oprette ting og sager. I denne tid er der dog andre steder jeg vælger at bruge min fritid. Udelivet er min oase. Når cyklen er parkeret, så stryger jeg en runde i haven. Der finder jeg blandt andet de lækreste røde jordbær.
Jordbær Jordbær
Der er ikke så mange, at de kan serveres i en dyb tallerken med fløde, men der er nok til et lille frugtmåltid. Og bedst af alt, jeg får dem helt for mig selv, eller dvs. jeg må dele med fuglene, for de kommer oftest først. Men Allan spiser kun jordbær når de serveres med fløde. Han ved slet ikke hvad der er godt. Han vil hellere have en småkage.

18 kommentarer:

 1. Tillykke med nyt legetøj, og godt at I kan fordele livets goder; jordbær til dig og kage til Allan..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt dejligt også at have forskellig smag og interesser :-)

   Slet
 2. Tillykke Pia, den bliver du / I glade for..
  En iPad er suveræn til mange ting, men har helt sikkert også sine begrænsninger. Efterhånden bruger jeg min iPad mere end min bærbare pc, når jeg er derhjemme. Den bærbare bliver efterhånden kun startet når jeg skal lave et blogindlæg, der synes jeg ikke iPaden er særlig god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er allerede glad for den. Jeg har loge slæbt den ud i have og det virker osso her :-) Eneste ulempe er at jeg skal være i skyggen :-(
   Blogindlæg havde jeg dó også forestillet mig stadig skal foregå fra den stationære, og måske en sjælden gang fra iPaden.

   Slet
 3. Tillykke med legetøjet. Jeg håber I bliver lige så glade for den som John er for sin, men Inge har ret ... den har sine begrænsninger. Den er lynhurtigt på nettet og er helt suveræn til at vise billeder på - man kan bare ikke redigere i dem her.
  God fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi, er jeg sikker på :-)
   Okay, men så langt har jeg slet ikke haft fantasi til at forestille mig den brugt. Jeg skal nok få skabt et eller andet behov, der er større end det den er købt til :-)

   Slet
 4. tillykke med Ipad , den blir du glad for ,jeg er super glad for min , men der er nogle begrænsninger på den , så en pc som supplement skal man helst ha´.... 8tror jeg)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg helt sikkert :-) Det er ikke pc'er vi mangler. De er bare stationære, og dem har jeg det bedst med, men på ferier osv. Er det rart med noget flytbart :-)

   Slet
  2. nemlig, der er Ipad super,

   Slet
  3. Det tror jeg også :-)

   Slet
 5. Nej, hvem kan sidde inde og nørde, når vejret udenfor er dejligt? Held og lykke med det nye legetøj :-)

  SvarSlet
 6. Nej det er nemlig rigtigt, så jeg er flyttet ud i have mens jeg holder øje med aftensmaden. Tak :-)

  SvarSlet
 7. Tillykke med din fine nye iPad. Jeg har set Johns med billeder på, og synes at den er helt suveræn til at vise billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, John kan vise mange gode billeder fra iPaden. Nyerhvervelsen skal nok blive brugt :-)

   Slet
 8. Yngste her i huset har også købt en, og den er rigtig lækker. Men rigtigt - der mangler tastaturet, når man skal skrive mere end bare et par småting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den han ventede så længe på :-) Jeg forventer også kun at skulle skrive i småtingsafdelingen, som sådanne blogkommentarer :-) Elles bare læse og bruge den som opslagsværk.

   Slet
 9. Hvad skal man egentlig med en iPad, når man har jordbær i sin have?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ene udelukker heldigvis ikke det andet. Jeg kan godt nyde jordbærrene mens jeg bruger min iPad :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)