mandag den 25. juni 2012

Midtvejskrise

eller…
Det er faktisk 3 år siden, at Mads sendte denne mail til mig, fordi han mente, at det nok var en af de vittigheder jeg kunne grine af. Ofte kan jeg ikke se noget sjovt i vittigheder.  Men han havde helt ret, den dreng.
P1050591 P1050592

Efter at have været gift i 30 år tog jeg en dag et kritisk blik på konen og sagde til hende:
Elskede, for 30 år siden havde vi en billig lejlighed og en billig bil. Vi sov på sofaen i stuen og så på et 10-tommers sort/hvid TV, og jeg gik hver aften i seng med en hed kvinde på 25 år!
Nu har jeg et hus til 4 millioner, en bil til 750.000, en kæmpestor dobbeltseng og et 50-tommers fladskærms-TV, men nu må jeg hver aften gå i seng med en træt kvinde på 55!
Så vidt jeg kan se, er du ikke helt fulgt med her!'
Min kone er egentligt en ganske fornuftig kvinde. Hun kiggede blot på mig og sagde: Gå du ud og find dig en hed tøs på 25 år, så skal jeg straks sørge for, at du igen får: En billig lejlighed, en billig bil, en sovesofa og et billigt sort/hvid TV!
ER kvinder ikke bare fantastiske?
De sørger for at løse midtvejskriser på et øjeblik!
Chili   Gule cherrytomater 
Tomater  Gul snackpeber
Noget helt andet er det der sker i det virkelige liv. Det synes jeg er sjovt. Her er et par som mor har leveret.
På en kold og blæsende dag i maj 2010, året efter mors hjertestop, havde vi hentet hende for at hun kunne, om ikke deltage, så bare  få dagen til at gå, mens vi knoklede i den enorme have inden huset endelig blev solgt. Om aftenen sender hun denne sms:
 • Jeg har taget et varmt bad, blomsterne er sat i vaser, rabarberne er skåret i små stykker og jeg sidder nu i sofahjørnet med mit strikketøj og et glas rødvin. Det synes jeg selv, jeg havde fortjent. Mine tæer er stadig kolde, men det må de selv om, hvis de synes det er dejligt.
 • Hun havde været i byen og købt noget, tilsyneladende, lækker mad med rodfrogter, lige til at stille i ovnen. Hun glædede sig til at spise det. Om aftenen sendte hun en sms, og skrev: Min mad var der ikke noget at råbe hurra for, så det lader jeg bare være med.
P1050838 Røde ribs
Haven har haft godt af weekendens gode vejr, og den bugner nu med alverdens sager, der skal høstes. 3½ kg jordbær er lige røget i fryseren, og der skal plukkes igen i morgen. Snart gælder det ribsene, de er nemlig også plukkeklar. Alle drivhusbillederne er taget i søndags.

16 kommentarer:

 1. Hehe, herlig vittighed og kloge ord fra din mor...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mors sms gav stor latter her i huset :-)

   Slet
 2. Verden er fuld af kloge kvinder.. :-)

  SvarSlet
 3. Elsker vittigheder og skæve indfald , så tak for et godt morgengrin ....❤

  SvarSlet
 4. Hehe, kendte godt vittigheden - som er god. Din mors skæve sms'er er til gengæld helt ubetalelige. Den med de kolde tæer vil jeg garanteret komme til at huske på, hver eneste gang jeg har kolde tæer fremover :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. God ja, og den kan let blive sandhed :-)
   Mine tæer vil også helst være kolde, men de får ikke lov at bestemme :-)

   Slet
 5. Vittigheden er arkiveret :-)

  SvarSlet
 6. Jeg synes også at virkelighedens verden er bedre, sikken en humor din mor har, skønt. Jeg håber, at hun stadig har humoren i behold, til trods for hvad hun har været igennem.

  Tak for skønne billeder fra en dejlig weekend, der er ingen tvivl om, at I har hygget jer rigtig meget.

  En dejlig onsdag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mor har heldigvis stadig humor :-)
   Det var nok også mest på grund af det hun stod midt i dengang, at vi synes det var ekstra morsomt, men jeg kan stadig grine af det.
   Vi har hygget og nydt i stor stil.
   Tak, og en dejlig aften til dig.

   Slet
 7. Hehe - go' vits :-D - din mors sms'er er herlige, og jeg kan jo kun give Inge ret ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Et smil og et godt grin er altid herligt. Og jeg er helt enige med jer to kloge kvinder :-)

   Slet
 8. Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal reagere, for selvfølgelig griner jeg ad denne dejlige vittighed, den er skøn. Men gennem årene har jeg forsøgt at komme om bagfacaderne, og jeg fornemmer at folk, de fleste, mister interessen for hinanden ogikke har fået lært at være venner og være kærlige - samtidig. Vi har en kultur, hvor kærligheden er forvist til famlen i nattemørket. Nå men det er nu alligevel ensjov vits. :)

  Jeg kan godt lide tanken om 3.5 kg. jordbær i fryseren! Ah!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal bare reagere på den vittighed det er :-)
   Et forhold skal plejes og vedligeholdes som alt andet for ikke at dø. Vi holder liv i vores på 39. år.

   Årets jordbærhøst har indtil videre givet 8 kg til fryseren :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)