tirsdag den 19. juni 2012

Aftentur med madkurven til Maribosøerne

Vores før omtalte lille grundejerforening, som vi begge er aktive i. Allan som suppleant i bestyrelsen og jeg som revisor der assisterer kassereren med regnskabet. Hvis I nu får det indtryk, at der er et par tidskrævende poster, så er I helt galt på den. Der er 4-6 møder om året, og hele regnskabet kan jeg klare på et par timer en gang om året. Da bestyrelsen var samlet til møde, for at arrangere årets cykeltur, blev de enige om at arrangere en ekstra tur ud i naturen, men denne gang i bil, da der er flere og flere der ikke kan deltage i cykelturen. Dette arrangement foregik i går aftes, og der var selvfølgelig arrangeret samkørsel, men da vi stadig er et par stykker der er på arbejdsmarkedet, kunne vi tidligst køre hjemmefra kl.17.30. Hele 15 personer troppede op med den medbragte madkurv. Meteorologerne havde stillet os en masse regn i udsigt, så vi valgte at benytte Naturskolens plads, hvor vi vidste vi kunne sidde i tørvejr.
P1050681
P1050685 P1050688
Da manden maden  var sat til livs, var det tid til kaffe. Flere forskellige familier havde hjemmebag med, så alle var fyldt til bristepunktet. Vi gik ned til søen og traskede lidt rundt. Der lå en ruse, og der var en der absolut skulle undersøge om der var kommet noget i nettet, men der var ingen gevist. De der magtede det, eller havde lyst, skulle ud på en lidt længere spadseretur. Det blæste gevaldigt op, så de der havde paraplyer med, lagde dem i bilerne, da de alligevel ikke ville være til nogen nytte i den blæst. En bil med 4 personer forlod os og kørte hjem. De andre biler fik hver en chauffør, og kørte om til det sted, hvor de af os der gik, ville komme ud. Vi gik og talte lidt på kryds og tværs, mens vi nød naturen rundt om os. Da vi nåede frem til de ventende chauffører, blev der sluttet af med en tår medbragt øl eller vand.
P1050689 P1050693
Jeg er igen blevet den heldige ejer af en masse arbejde, så jeg hiver lige stikket en uges tid.                            
                                                                              

14 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt. Og manden blev sat til livs ... ;-) Hvad sagde han til det?
  Nej, det er bare en dril.
  Der kan hurtigt komme et bogstav for lidt eller for meget med. ;-)
  Det er et meget flot banner, du har over din blog.
  God arbejdslyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han nåede ikke at sige noget før kannibalerne slog til :-)
   Banneren er en solopgang her fra smørhullet.
   Tak, tak :-)

   Slet
 2. Herlig grundejerforening i har, og sikke en tur i har haft, det må indføres hos os, vi er dog ikke så mange kun 7 huse , så her mødes vi kun en gang om året til generalforsamlingen og det er faktisk i morgen aften ..rigtig god uge til dig Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også kun ganske få husstande, og vores generalforsamling bliver krydret med bankospil, hvor alle medbringer en pakke til 20,- kr.
   Tak, ugen blev hektisk men fin.

   Slet
 3. Det lyder som en hyggelig tur selvom vejret ikke var det bedste..God fornøjelse med arbejdet..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var nu ganske tilfreds med vejret, vi slap for regn og skybrud :-) Tak, jeg tager en uge mere :-)

   Slet
 4. Haha, jeg så også fluks den med manden, der blev spist :-D Hvis mand gik det ud over?
  God arbejdslyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gjorde du vel! vi tog en bid af hver vores egne, det ved man hvad er :-)
   Tak :-)

   Slet
 5. For en gang skyld, var jeg også vågen ☺. Stakkels mand, var det mon Allan? Nej undskyld, det ser ud til at have været en dejlig aftentur, hvor hyggen var i højsædet.
  Rigtig god arbejdslyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vist også godt at være vågen, når der en kannibaler i området. Det gik vist lidt ud over alle :-)
   Det var en god tur, ikke mindst at få rørt sig lidt ovenpå al det menneskemad :-)

   Slet
 6. Dejligt at læse, hvor aktive I er. Man læser ellers så meget om, hvordan udkants-Danmark er ved at lukke ned. Men det kan da på ingen måde gælde hos jer, selv om hele Lolland vel pr folketings-definition er 'udkant'?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, hele Lolland er et udkantsområde. ALT hvad vi igennem 35 år har kæmpet for at få til "byen" er lukket lidt efter lidt. Vi kæmper stadig og nægter at kapitulere, men der er masser af modvind og ikke meget der vinder gehør, men de får kamp til stregen.

   Slet
 7. Det har været nogle skønne aftener. Og så pludselig storm og regn? Jaja, I klarede det alligevel.
  God uge med masser af arbejde :) Pas på friminutterne - det er trods alt midsommer nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er måske ikke helt sommer vejrmæssigt, men lunt nok, når man skal arbejde eller lave fysiske aktiviteter, så er vejret perfekt, især når det ikke regner. I år er regn en mangelvare i vores område.(endnu, men det kan jo hurtigt ændre sig.)
   Jeg nyder hver en time, men mest de udendørs :-) Tak.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)