onsdag den 8. januar 2014

Hvorfor – hvorfor dit og hvorfor dat

Inden den store spørgerunde, får I et billede af solopgangen fra mandag morgen.P1140635Det første spørgsmål er bare undring, og i og for sig fuldstændig ligegyldigt, men jeg vil da gerne have en forklaring, hvis nogen har den.

1)  P1140641Når jeg muser henover billederne på min egen blog, står der P1140643crosspost. På alle andre blogge står Pin it. Sådan stod der også hos mig for længe siden, men pludselig en dag var det ændret, og det er ikke mig der har gjort det. I hvert fald ikke bevidst. Kan nogen give en forklaring? 
2) Allerbedst som jeg skal til at skrive en kommentar fra min iPad, på både egen og andres blogge, så ryger jeg af, og skal logge på igen. Både på bloggen og på Feedly. Det er ikke p.g.a. manglende netforbindelse. Er der mon noget jeg kan gøre, så den kan holde kontakten. indtil jeg evt. selv logger af, hvad jeg faktisk aldrig gør. Det er da irriterende flere gange på en aften at skulle logge sig på.
3) Allans telefon. Her forventer jeg ikke I kan hjælpe. Telefonen har sit helt eget liv. JegP1140637 har ikke tal på alle de gange, han har været ovre i butikken og klage sin nød. To gange har de indsendt den for at få udbedret fejlen, men intet har hjulpet. Somme tider kan han ikke tage telefonen. Den ringer, ringer og ringer, men den reagerer ikke, når der bliver trykket på røret, og han kan heller ikke slukke den.
Det er sjældent vores vækkeure ringer, men de er sat til for en sikkerheds skyld. I morges efter at jeg var stået op, hørte jeg godt hans vækkeur i mobilen ringe, men det holdt op igen, fordi han ikke hørte reagerede på vibratoren under hovedpuden. Han er døv uden høreapparater. Anden gang det ringede, kom han op, men alarmen blev ved at ringe. I håb om at den helt af sig selv holdt op på et tidspunkt, lagde han telefonen ud på badeværelset, så vi havde fred til morgenmaden. Den holdt bare ikke op. Tilsidst måtte han finde skruetrækkersættet frem for at splitte telefonen ad, så han kunne få batteriet ud. Endelig blev der stille.

27 kommentarer:

 1. Flot solopgang!

  Jeg har altså også undret mig over de der med "Crosspost", så jeg vil følge med i de svar du får.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser ud som om vi skal undre os en tid endnu. Jeg synes bare den røde skrift stikker i øjnene hver gang :-) På et tidspunkt lægger jeg vel ikke mærke til det mere og undres så heller ikke :-)

   Slet
 2. Sikke da en drillefon. Det må være lidt ud over det sædvanlige, og det er da lidt dårligt, at han ikke bare har fået den byttet. Forhåbentlig kommer der svar på nogle af dine spørgsmål..

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nu afleveret for 3. gang og vi satser på det er lykkens gang på en eller anden måde. Jeg håber stadig at nogen har de vise ord.

   Slet
 3. Desværre kan jeg ikke komme med de forløsende ord - men det lyder da godt nok som nogle irriterende problemer.
  Flot, flot solopgang, som vi også havde her i Nordsjælland. Her til morgen var der bare sort mørke med regn, da jeg kørte på arbejde. Det er længe siden, det har været så mørkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. De to sidste med iPadden og telefonen er ret så irriterende. Indtil videre er det også den eneste dag solen viste sig. Det har plasket ned her hele dagen og nogle gange i tykke tove. Hagl har der også været. Det var og er stadig ret mørkt.

   Slet
 4. Blogger ved jeg intet om, men kunne godt forestille mig, at det var lidt det samme som med WP: at de tit foretager nogle opdateringer, som man ikke rigtig kan forstå, og som sommetider forårsager nogle irriterende forstyrrelser, især i den første tid derefter, indtil alle fejlene er meldt ind.
  Den telefon skal han da insistere på at få byttet! Det der er ikke rimeligt at skulle finde sig i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det der undrer mig er bare, at alle der på alle andre Blogger-blogge står Pin it. Ellers lyder din forklaring god nok. Jeg har nu ikke tænkt mig at melde denne fejl, hvis det er en fejl. Jeg bruger det jo ikke til noget. Det er ren undring.
   Det har jeg også sagt til ham, nu er den som nævnt til Susanne sendt ind for 3. gang.

   Slet
 5. Pas! - Jeg kan ikke komme med et fornuftigt bug på et eneste af dine spørgsmål. Jeg har ikke det samme problem fra min Ipad (som så heller ikke er en mini). Mht telefonen, synes jeg, Allan skal gøre, som Ellen skriver: se at få byttet skidtet. Den er da kun til skrotkassen. Men dit billede er smukt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm... heller ikke dig :-) Min iPad er heller ikke en mini, men en iPad 2. Vi arbejder også på at få den byttet, men de har lov til at sende den til reparation 3 gange. Der findes heldigvis også glæder, og solens stråler er helt gratis :-)

   Slet
 6. Har ingen ide om svar på spørgsmål, men Allans dims bør da byttes. Elle laves en gang for alle. Der er for meget der er besværligt nu om stunder, eller ...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv :-) Helt enig. Hvis ikke de kan reparere den, står det næste problem klar. Det er en udgået model, som ikke findes nogen steder mere i butikkerne. Og han har jo nogle krav til alt det høreapparatudstyr han er afhængig af. Livet ER ikke altid lettere i dag, men man bliver til en vis grad også nød til at følge med. Andre gange har man intet valg.

   Slet
 7. Jeg har tilsyneladende valgt 3 forskellige opstilninger ang. blogspot (har 3 blogge), så selv om de alt i alt ser ud til at tilhøre samme type, ja da ter de sig forskelligt, og ændringer sker logisk nok ditto forskelligt...
  Aner ikke, hvad der gør forskellen, men bærer over med det :-D
  Du og Allan ønskes alt bedst her i 2014, og som andre har kommenteret, ja da må manden din pokkerme klage!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt nok underligt i mine ører og slet ikke logisk :-) Men du har jo givetvis ret.
   Dette røde mærke er også til at bære over med, og jeg har lært at hvis der er noget man vil vide, må man spørge :-)
   Tak i lige måde til dig og Rimkogeren. Der ER klaget.

   Slet
 8. Jeg bliver heller ikke den store hjælp, jeg har slet ikke opdaget at der står sådan hen over billederne. ;O) Det tekniske hører under min mand, og det er en fantastisk ordning, når det nu alligevel er hans store interesse, og jeg KUN er interesseret i, at det virker.
  Rigtig og weekend, håber ikke i behøver sætte alarmen til, og kan sove længe. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kan man bare se. Hvad der stikker den ene i øjnene ser den anden overhovedet ikke :-) Det er alletiders ordning, den kan jeg desværre ikke benytte mig af, med mindre det drejer sig om ledninger. Det sorterer for det meste under Allan. Ellers er det sådan at den der har problemerne selv må prøve at løse dem, men selvfølgelig hjælper vi da også hinanden. Alarm behøver ikke sættes til, men sove længe kan vi ikke rigtigt finde ud af her i huset. Tak og god weekend til dig også, det der nu er tilbage af den :-)

   Slet
 9. Sikken en fantastisk solopgang!!! Desværre er jeg heller ikke den rigtige til at hjælpe, håber du har fået løst problemet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Solopgangen har vist gjort sig umage. Det var nemlig den eneste af slagsen i denne uge. Problemet er ikke løst, jeg må nok leve med det :-)

   Slet
 10. Jeg må også melde pas! Har lagt mærke til 'Crosspost' og også undret mig. Har lige været på min egen blog, men der kommer ikke noget lille logo frem...
  Blogger lever sit eget liv. Jeg har tit problemer når jeg skal uploade billeder, så går Chrome ned og så må jeg åbne igen og finde indlægget frem igen og så prøve igen.
  Overvejer om det mon er teknikken bag (fingertouch) som ikke er følsom nok? Jeg har fået skiftet teknikken i min Samsung og den reagerer ikke så godt som det der var i før jeg tabte den på gulvet i føtex. Hvorfor den ikke vil slukke - tha, det ved jeg så ikke...

  Flot solopgang. Den er vist ikke set efterfølgende. Kors hvor er vejret dog kedeligt!!!
  Rigtig god fredag :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt se du ikke har noget lille logo, men det bliver mysteriet ikke mindre af :-D
   Problemer med billeder har jeg heldigvis ikke (endnu). Fingertouch kan være et muligt problem. Faktisk findes den fejl. Nogle har virkelig dårlig forbindelse fra touch til en reaktion, men et fald hjælper nok heller ikke ligefrem på forbindelserne. Allan har ikke tabt denne telefon, som han fik fordi han stod på hovedet i havnen og den gamle mobil forsvandt på havets bund.
   Nej det er ikke meget solen skinner, og regnen har væltet ned, men med det rigtige tøj på betyder det jo intet. Tak, og god weekend til dig.

   Slet
 11. Ja, al den teknik, den lever ofte sit helt eget liv, men Crosspost/Pin it har jeg aldrig set her hos mig.
  Jeg har med stor glæde læst tilbage hos dig og nydt bl.a. jeres ferie på Færøerne, ja jeg har nydt den så meget, at jeg søgte på Facebook efter vores gamle nabo helt tilbage fra begyndelsen af 70´erne, hun var nemlig færing. Hun var der og jeg har sendt hende en lille besked, takket være dit indlæg.
  Også tak, fordi du huskede mig på "Svenske chokoladebrød", dem bagte jeg ofte tidligere og havde egentlig helt glemt alt om dem. De skal bages i dag, helt sikkert.
  Fortsat en rigtig god weekend til jer.
  PS. Fantastisk solopgang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mystisk at der er så mange modeller, når man kører samme model. Der er bare noget man ikke skal tænke så meget over, men bare erkende, at sådan er DET.
   Du skal altså slet ikke holde op med at blogge, kan du nok se :-) At blogge kan føre meget med sig. Åbenbart også føre gamle naboer sammen, det er da lidt sjovt, så velbekomme :-) Det kan åbenbart altså også skabe dig en masse arbejde (kagebagning) så du skal ud og cykle endnu mere :-)
   Tak og i lige måde helt dernede syd for grænsen. Tak igen.

   Slet
  2. Nej, jeg kan godt se, at det slet ikke dur at jeg stopper med blogningen ☺.

   Slet
 12. Jeg er desværre ikke så teknisk anlagt, så jeg er nok ikke den rette til at hjælpe.
  MEN det lyder som om det spøger hjemme hos jer :-) Kh og god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Gad vide hvordan man får jaget de spøgelser ud :-) Det spøger nemlig lidt for meget for tiden :-) Tak i lige måde.

   Slet
 13. Jeg kan heller ikke hjælpe dig, men håber da at telefonen bliver lavet eller byttet så Allan får en der virker. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber vi også, selvom de ved sidste indsendelse påstod at der ingen fejl var. I denne forbindelse ville det være bedre med en konstant fejl, fremfor en periodisk fejl.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)