onsdag den 19. oktober 2011

Vi har delt lagen en hel uge

Vi plejer ellers at have hver vores, når vi taler om det lagen, man har over sig, hernede sydpå, fordi der er så frygteligt dejligt varmt.
I onsdags stod vi op kl. 2, fordi vi havde bestilt en ferie til Rhodos. Her har vi tilbragt den sidste uge, i temperaturer der for det meste har ligget, mellem 22 og 26 grader.  P1000482
Vi har nydt solopgangen hver eneste morgen, mens vi drak morgenkaffe på terrassen, og vi har nydt solnedgangen over vandet, mens vi spiste vor aftensmad, eller gik os en tur.P1000450
Vi har været rundt i bil på øen, både på kryds og tvæs og har set “hele” Rhodos.

Der strejkes her, så det er ikke alle steder vi kan få det rigtige brændstof til bilen, men den store strejke i hele Grækenland starter på vores hjemrejsedag. Grækerne fortæller at al fly- og færgetrafik lukkes. Rejseselskabet har meddelt os pr sms, at der starter en 48 timers generalstrejke, men de har ikke ændret deres planer. Hvis alt forløber planmæssigt, så sidder vi i flyet på vej hjem, når dette indlæg udgives. Alting får en ende, også denne ferie. Der er aldrig noget, der ikke er så skidt, at det ikke fører noget godt med sig. Der er nemlig altid noget at glæde sig til. Vi glæder os til at sove i vor egen seng. Allan glæder sig til at få sin egen dyne, han siger det trækker, når jeg også vil ligge under det. Jeg glæder mg til at slippe for alle de myg, som suger blod hver eneste nat og efterlader en masse kløende røde mærker.
Skulle nogen være i tvivl, så har vi haft en fantastisk ferie, som jeg vil følge op på senere.

10 kommentarer:

 1. Holddaheltop.. nogle flotte billeder, lyder som en dejlig ferie. Jeg håber I er på vej hjem nu.. :-)
  Glæder mig til at læse om jeres tur.

  SvarSlet
 2. Ih altså, det har I da holdt for jer selv :-)
  Håber ikke I er strandet i Grækenland, men er ved at være hjemme igen... glæder mig også til at høre lidt mere om ferien. Solen har opført sig ganske hæderligt, kan vi se :-D

  SvarSlet
 3. Flotte billeder, dejligt med lidt sol at starte vinteren på...Håber I kommer hjem som planlagt..;D

  SvarSlet
 4. haha, jeg læste det som lagen...syltelagen og tænkte, at det da må ha' været en særlig lækker én af slagsen:-)Dejligt med solen, ikk' - og lidt mærkeligt, for min søster er i Tyrkiet med udsigt mod Samos, og der har de kun 13 gr. og hun har måttet anskaffe sig en dunvest!!Ulige fordelt...

  SvarSlet
 5. Inge..... Jeg bliver aldrig mæt af at se solens vandring :-) Vores hjemtur gik planmæssigt, alene fordi vi havde bestilt bus hjemmefra. Det var der så mange andre der ikke have.

  SvarSlet
 6. Ellen..... Vi nåede Lolland 3.15 i nat :-) Solen så vi mere eller mindre hver eneste dag, det er koldt at komme hjem :-)

  SvarSlet
 7. Annemarie.... Det er skønt at få lidt sol og varme :-) Vi var heldige, at hjemturen for os gik helt efter planen mellem demonstranter og stejke :-)

  SvarSlet
 8. Lone..... Ha.ha... sådan et klisterlagen :-) Solen var dejlig :-) Vi fik dog også kulden fra Tyrkiet at mærke, fordi der var faldet sne i bjergene der, men dog ikke så lave temperaturer selvom grækerne kaldte det vinter :-)

  SvarSlet
 9. Haha, Pia, din beskrivelse styrker helt sikkert mit forbehold for (fly)rejser ;o)
  Nå, jeg er sikker på vi får alle de gode historier inden længe. Billederne er i al fald imponerende :-)

  SvarSlet
 10. Ditte.... Du kunne jo have dit egen lagen med hjemmefra :-) Beretninger er på vej :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)