torsdag den 23. december 2010

Ventetid og julespekulationer

I dag ser vejret ikke for godt ud på disse kanter. Jeg skulle have været på arbejde, og “man” ville om nødvendigt hente mig i traktor med plov. Sådan lød meldingen til mig sent i går da jeg forlod kontoret. Ved opfølgende samtale i formiddags, var beskeden den samme. Men det er ikke muligt at komme frem….. Jeg har deadline søndag, så der er håb endnu. Jeg hader at spilde tiden på ingenting, så jeg kan ikke gøre som jeg plejer, nemlig at sætte gang i det hele på en og samme tid, hvis jeg pludselig skal ud af døren. Allan vil gå ned med stress, hvis han skal overtage, skal det kun være EN ting ad gangen.

Det fyger hos os, men ser ikke faretruende ud, men det skal man ikke lade sig narre af. De små og mellemstore veje er ufremkommelige og har været hele dagen.

PC233674 PC233675
PC233676 PC233677

Som jeg engang har læst, så er der ingen grund til at bruge tid på at bekymre sig, fordi de allerfleste bekymringer alligevel og heldigvis aldrig bliver til noget. Men….alligevel kan jeg ikke lade være at tænke på Camilla, som i morgen skal tage turen til Lolland sammen med sine to børn, for at fejre julen sammen med os andre. Om hun kan komme frem, eller hun skal sidde derinde – nok ikke helt alene men, uden vores gaver. Vi beder og krydser fingre for nogle fremkommelige veje i morgen.

12 kommentarer:

 1. Jeg krydser også fingre for jer, det er rarest at være sammen juleaften. Vi ved endnu ikke om vi kan komme til Sønderjylland, alternativt må vi holde jul her, og det går nok også.. :-)

  SvarSlet
 2. Tak Inge :-) Det er det nemlig, når nu det er planlagt sådan. Der er værre ting i livet end dette, så selvfølgelig går det :-)
  Jeg håber både du og vi bliver hørt ☺

  SvarSlet
 3. Jeg krydser fingre, de har dog sagt at i løbet af i morgen skulle det være lettere at komme frem så det håber jeg for jer...En god jul til dig og dine...

  SvarSlet
 4. Håber det lykkes at få familien samlet og en rigtig glædelig jul til dig og familien :-)

  SvarSlet
 5. Mon ikke det bliver lidt bedre i morgen? Hvis de bare kører i listetempo, så går det måske trods alt... ;-) Jeg håber, I får en god jul sammen.

  SvarSlet
 6. Tak til Annemarie, Runa og Mia... Jeg tror det går ☺
  Jeg har lige hørt vejrudsigten for vores landsdel i morgen. Det tyder på perfekt timing, aftagende fra kl. 10 og ingen sne mere kl. 15 ☺
  Hvad mere kan man så ønske sig ;-)
  Rigtig god jul til jer ☺

  SvarSlet
 7. Jeg kan sagtens forstå trangen til bekymring Pia, men bekymrende tanker tiltrækker flere bekymringer, tænk på i morgen aften som om i alle er samlet, og se så til om ikke det hele ikke løser sig alligevel.
  God jul Til dig og dine.

  SvarSlet
 8. Tak Michael, næh du, de bekymrende tanker får ikke lov at stå i kø her ☺
  Bekymringer er spild af tid, som Mark Twain så fint udtrykker det.
  Jeg tænker på hende med positive tanker ☺
  Også god jul til dig og dine ☺

  SvarSlet
 9. En glædelig jul
  til dine og dig
  ønsker Rimkogeren,
  som altså er mig.

  SvarSlet
 10. Først og fremmest hjertelig tillykke med salget af din mors hus, jeg kan godt forstå, at du betragter det som en rigtig dejlig julegave.

  Ja, denne jul gør jo, at mange mennesker må ændre planer, også vi. Nu hvor vi har taget beslutningen, så er det ikke så slemt, vi hygger os, stegen står i oven og der er god rødvin i glassene.
  Jeg håber også, at for dem der er undervejs, at de alle når frem i god behold.
  Tak for hyggelige indlæg og kommentarer i årets løb, det har været rigtig dejligt og jeg har nydt det.

  SvarSlet
 11. Tak Rimkoger, det samme til dig og dine ☺

  SvarSlet
 12. Tak Annette ☺
  Familien blev samlet i god behold. Mere kan man ikke ønske sig, så er alt andet jo ligegyldigt.
  Selv tak, det er gensidigt ☺

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)