torsdag den 16. december 2010

Sne og fygning på Lolland

Det skulle først starte i eftermiddags, men allerede tidligt i formiddags sneede det enormt. Jeg var nærmest bekymret for at blive sendt hjem igen i dag. Jeg havde besluttet mig for at tage et par ekstra timer, for at få has på bunkerne efter et par ufrivillige fridage, samt en uges ferie. Da landposten dukkede op i eftermiddags var jeg klar over der stadig var hul igennem. Jeg kom da også hjem uden problemer, men der var store driver. Da jeg havde kørt de første 3 km var jeg så heldig, at sneploven kom imod mig, så det sidste stykke gik fint.
16. december 2010 16. december 2010

Nedenunder er et billede fra 01.12.2008 og et fra 28.12.2005.

01.12.2008 28.12.2005

Det ene ser helt sommeragtigt ud, men julepynten er kommet frem. ☺

8 kommentarer:

 1. Sneen var næsten væk her i Roskilde, det er den ikke mere.. vi har også fået vores del..:-)

  SvarSlet
 2. Det tror jeg gerne Inge, jeg hørte i radion at det kun er Sjælland der er ramt.
  Lollan og Falster eksisterer jo nærmest ikke på landkortet, før der er kaos her :-)

  SvarSlet
 3. Ja i har jo ikke så mange bakker til at tage fra når det fyger med sne Pia, er der ikke noget med at hvis hunden løber hjemmefra nede ved jer, så kan i se den 5 dage efter.
  God aften Pia.

  SvarSlet
 4. Herude ved Nørreballe fik vi selvfølgelig også sne, men ikke så det var svært at komme til Maribo. Sådan har det været indtil nu. 7-9-13!

  SvarSlet
 5. Utroligt at det er så stor forskel på vejret at det skifter så hurtigt...God fredag til dig...

  SvarSlet
 6. God aften Michael ☺ Man siger godt nok det flade Lolland, men hvis du tager cykelen, så opdager du der er rigtigt mange bakker :-)
  Den om hunden, kender jeg ikke, og jeg har ikke nogen, så det kan afprøves ☺

  SvarSlet
 7. Rimkoger, hvis jeg kunne køre på en hovedvej, er der heller ikke problemer som det ser ud denne omgang. Men jeg kører ude på landet, hvor der hverken er kantpæle, landmålerstokke eller noget andet der indikerer hvor vejen er. Det viser sig altid når sneen er væk, at sneploven har fjernet et stykke af rabatten i den ene side af vejen, men bare vi ikke kommer helt ud i grøften, så går det jo også.

  SvarSlet
 8. Annemarie, det er nemlig underligt, og ikke altid lige nemt at forstå. Bornholm er vist værst ramt lige nu.
  Rigtig god weekend til dig :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)