søndag den 5. september 2010

Kulinarisk dag

I går havde vi arbejdsdag i Rødby, og nåede at få slået hele grunden, inden det væltede ned med vand. Det var rigtig god timing ☺. Men det var lige før vi skulle sejle hjem.

I dag har vejret vist sig at være helt perfekt, til oplevelser udendørs, så vi smuttede en tur til Rosenfeldt Gods, hvor der var en masse eksklusive varer at se og smage på. Og lidt fik vi da også købt med hjem.

P9052719

Jeg kunne ikke stå for disse lækre Enoki svampe, både i rå tilstand, men også som snacks, hvor de blev vendt i en tynd pandekage-lignende dej og ristet i olie på panden, så de blev sprøde.

Engvang frugt havde disse dejlige store flotte jordbær, der smagte herligt. Oksespegepølsen fra Rosenlund er bestemt heller ikke at foragte.

Smagsprøver var der desværre ikke flere af ved boden med mel fra Nyord. Der var ved at være udsolgt af alt. Jeg nåede dog at få en pose friskmalet fuldkornshvedemel med hjem, og en opskrift på knækbrød, som jeg skal have afprøvet snart.

Vi fik smagt en masse andet. Der var alt fra ost, frugt, øl, vin, is, slik, uldgarn og glaskunst og meget andet.

3 kommentarer:

 1. Jeg tror der har været mange fine markeder rundt omkring i landet, hvor det skønne vejr er blevet nydt i fulde drag. Det er meget lækre ting du har købt med hjem Pia.

  SvarSlet
 2. Det lyder som en spændende udflugt du var på, Pia - vi var til høstmarked på Camilla Plums gård, og det var også en oplevelse.

  SvarSlet
 3. Jeg tror du har helt ret Inge ☺ Vi er også i fuld gang med at smage på det hele. ☺

  Madame, høstmarked hos Camilla Plum, ville jeg også gerne have deltaget i, men det ligger lidt langt væk fra min bopæl. ☺

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)