fredag den 10. september 2010

Stort byggeri

Selvom alting lukker i byen, tror Brugsen stadig på en fremtid. To huse er revet ned, for at give plads til byggeriet.

Da vi flyttede hertil, var det en by der voksede. Der var slagter, bagere, tankstationer, campingpladser, hoteller, købmænd og meget andet. Der var en skole, med plads til at dyrke idræt, i alle afskygninger, i fritiden. Der blev lavet børnehave i 1981. Trods masser af ildsjæle, der kæmper en brav kamp, for at byen ikke skal ende som en spøgelsesby, er det alligevel gået ned ad bakke de seneste år. Stort set alle erhvervsdrivende, har drejet nøglen om. Den sidste busforbindelse bliver fjernet, og skolen skal lukke.

For flere måneder siden blev det første spadestik taget til den ny Brugs.

Brugsen 5. august 2010 Brugsen 5. august 2010

Vi har en meget aktiv brugsuddeler, som støtter alt, hvad der findes af initiativer i vores lille samfund. Både økonomisk og ved personlig tilstedeværelse.

Brugsen 5. september 2010 Brugsen 5. september 2010

Det bliver en kæmpe butik. Den nye Brugs skal stå færdig sidst på året, og den gamle butik bliver revet ned, så der kan laves P-pladser.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det dejligt at der stadig findet ildsjæle, som jeres Brugs uddeler, håber han er forretningsmand og har regnet ud, at det kan betale sig med en større butik. Det vil forhåbnetlig også trække kunder fra de omkring liggende byer.. :-) Ha' en dejlig aften Pia

    SvarSlet
  2. Ja Inge, og de ildsjæle har vi meget brug her.
    Vors brugsuddeler er meget speciel, og det er helt sikkert han ved hvad han gør. Men at trække folk til andres steder fra, det er der vist ingen her der tror på ☺ Det bliver kun gennemrejsende.
    Også dejlig aften til dig

    SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)