onsdag den 1. september 2010

En dag der ikke behøver gentagelse

Allan skal have rigtig god tid om morgenen, så han stod ekstra tidligt op, fordi han havde en aftale med Seas ELTEL på Mads´ adresse. Vi får nye elmålere i kommunen i øjeblikket, og hos Mads sidder den indendørs. Allerede før Allan var færdig med morgenkaffen, måtte programmet ændres. Mads havde fået motorstop på vej til job, så Allan måtte være chauffør. Jeg måtte så afsted til Mads´adresse, for at overtage Allans post, indtil han selv nåede tilbage igen. Altså, jeg måtte droppe cykelturen, og tage bilen, ellers kunne jeg ikke nå på job til tiden.

Kontoret bragte mig i dag en dundrende hovedpine, måske fordi jeg ikke fik den friske luft jeg plejer! Og der var hundekoldt tillige. Hjemme fik jeg vasket lidt tøj og jeg trængte vist til lidt frisk luft og komme ud og nyde det herlige vejr, så der bliver pillet hindbær og ukrudt, som der er store mængder af efter alt det vand.

P7242465

Allan havde en aftale, om at hente Mads hjem fra jobbet igen. Mads skulle i gang med at lave køretøj, men da han åbner døren til sit hjem, mødes han af en masse vand på gulvet. Allan eller “ELTEL-manden” må have nået den indendørs vandhane der sidder i fyrrummet, for den småløb, og har gjort hele dagen. Jeg op på cyklen, for at give en hånd med, så drengen kunne få sit køretøj klar til i morgen. Mads skulle også nå at få gang i sit rapsoliefyr til sæsonstarten, for han er små-syg, og fryser. At fryse, er bestemt ikke noget han plejer at gøre. I ti graders frost, har han aldrig andet end en kortærmet T-shirt på. Så noget galt er der med ham, for nu skal der varme på. Jeg skovler og tørrer vand op, og cykler hjem igen til en gang ret sen aftensmad.

Så ringer min mor, at hun ikke mener hun har det så godt. Vi taler lidt om det, og jeg ringer til lægevagten, som gerne vil se på hende om en time! Tju-hej, tju hej, det kan jeg nok lige nå. Ringer til mor mens jeg med en hånd tager lidt anstændigt tøj på, og afsted og hente hende, for at køre til vagtlægen i Nyk. F. Mor har “nok” kold lungebetændelse, så vi kom hjem med penicillin, som rækker et døgn. I morgen skal vi på apoteket og hente resten af portionen. Er der ikke bedring til fredag, skal hun til egen læge.

Nu vil jeg smutte ud og lave den agurkesalt færdig, som jeg ikke nåede inden jeg måtte ud af døren. Snart er en ny dag lige om hjørnet.

2 kommentarer:

  1. O.k. det var så også lige begivenheder nok til en enkelt dag...
    Men du vil huske den længe ;-)

    God bedring med din mor - jeg håber det ikke viser sig at være så slemt; hun er jo noget sårbar stadigvæk.

    SvarSlet
  2. Ja, Ellen, det husker jeg længe ☺ Det ser heldigvis ud, som der allerede er bedring med mor i dag ☺

    SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)