mandag den 5. november 2012

Skøre idéer

Når vi ikke har planlagte aftaler, så sker det tit, vi får skøre idéer. Søndag morgen talte vi P1070631om hvad vi skulle foretage os hele dagen. Det er ikke fordi vi ikke har noget at kaste os over, men det er ikke altid lige interessant. Vi havde faktisk noteret, at der var en vandretur med fuglekig i Maribo. Noget vi rigtigt godt kunne tænke os, men søndag morgen var det altså pludseligt ikke interessant nok alligevel. Det var absolut ikke vejrets skyld, det var det fineste solskin. Allan fik den skøre idé at vi skulle køre en tur til Jylland. Så er det altså vi lige skal tage en alvorlig snak med fornuften, for vi kunne jo ikke nå det vi gerne ville. Jeg foreslog at vi kunne høre om Ellen og John var hjemme, og om de ville give en tår eftermiddagskaffe, så vi kunne aflevere den japanske vognlygte, som jeg kalder blomsten, samt de chili og kvæder, jeg havde lovet Ellen. De var hjemme, for Inge og Hasse ville komme og spise, og vi kunne da spise med. Vi synes nu ikke vi ville blande os i deres aftaP1070643le, så planen var, at vi lige ville hilse på og så køre hjem. Sådan gik det ikke.
P1070648Vi havde den dejligste eftermiddag. Mens Ellen passede kødgryderne, med svinekæber, tog John os med på en lille spadseretur i et dejligt område. John opdagede straks nogle svampe, som han mente var champignon, så vi samlede selvfølgelig ind i hænderne. Om han har ret aner jeg ikke. Allan ville end ikke røre ved dem med sine bare fingre, da jeg bad ham lægge dem i min hætte på frakken. Nu ved jeg at jeg bliver nød til at have en pose liggende i min lomme. Svampene ligger til analyse hos eksperten, som kun nåede at kaste et blik på dem, inden det hele gik op i endnu mere hygge, god mad og snak. 
Vi havde den hyggeligste og skønneste aften i det bedste menneskers selskab. Tak alle fire for en rigtig dejlig dag.

14 kommentarer:

 1. Jeg synes det var en super god ide I alle 4 fik.. Vi trængte så meget til at komme ud, og kunne ikke ha' valgt bedre selskab selv.. :-)
  Det er os der takker..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt :-) Det var nu Ellens idé, at vi skulle blive, og da de begge lød så overbevisende, så slog vi altså til. Tak, det føltes bare lidt forkert indtil I trådte ind ad døren og opdagede os :-)

   Slet
 2. Supersøndag, lyder det til. En gang imellem er det spontane at foretrække. Chilier og kvæder i lange baner vil sikkert hurtigt blive omsat til skønne syltede delikatesser. Spændende, hvilke svampe det var, I fandt?
  God mandag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det og spontanitet er næsten altid godt :-)
   Jeg tror du har helt ret, og når nu det meste af mit lager er flyttet, er det ikke min samvittighed det går ud over. Den sørgede jeg for at flytte med :-)
   Hvis det er champignon, så ved John, hvor Ellen kan høste flere. Tak og god aften til dig.

   Slet
 3. Det lyder til at I alle har haft en hyggelig dag/aften sammen..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtigt hyggeligt, men det kender du jo :-)

   Slet
 4. Det lyder til i har haft en rigtig dejlig tur til Jylland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kom nu ikke til Jylland, men det blev turen ikke ringere af.

   Slet
 5. Sikke en dejlig søndag I fik. Det spontane samvær er tit det bedste. Inge og Hasse trængte garanteret også til at tænke på noget andet, så det var godt, at I lige kunne arrangere et blog-træf.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig søndag med et lille blogtræf.
   Inge og Hasse sagde de trængte til at komme ud, og jeg tror ikke de kunne tænke på noget med al den snak :-)

   Slet
 6. Skøre ideer giver hverdagen farver. Og spontane middage er noget af det bedste. Dejlig læsning Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, og man må selv hjælpe til, så dagen kan få den helt rigtige kulør. Planlægning er ikke nødvendigvis det bedste :-)

   Slet
 7. Den slags skøre ideer må I da gerne få nogle flere af :-D
  Det var champignon, I fandt ... og du kan godt sige til Allan, at ikke engang de giftigste svampe bliver man syg af at røre ved ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske skal de ikke gå ud over jer allesammen :-)
   Fint :-) og jeg ville godt give John ret i de duftede som dem, men det ville min næse sikkert mene om mange andre også.
   Det har jeg fået banket ind i hovedet på ham, men han er ikke sikker på at overleve, hvis han får slikket på fingrene :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)