onsdag den 11. januar 2012

Valget er mit – beslutningen er truffet

Vi er stadig på det tidspunkt af året, hvor jeg er ophængt på jobbet, og sådan vil det være et par måneder endnu. Jeg har tidligere nævnt, at jeg har brug for at få tømt hovedet, når jeg kommer hjem, og det gør jeg allerbedst ved at komme ud i naturen, som jeg holder så meget af at færdes i. I dag havde Allan lyst til at gå med mig, og så ville vi lede efter spor. Af flere årsager blev turen noget længere, end den jeg plejer at gå. Da det efterhånden var blevet bælgravende mørkt, tog vi den lange mørke landevej hjem. Vi har gået ca. 12-13 km og har taget en masse billeder, af det vi mødte på turen, både i skoven og ved vandet. Vi kom rigtig sent hjem og havde vi ikke haft nem aftensmad, havde vi nok nøjes med et stykke rugbrød eller lignende. Det var en dejlig tur, og måske kommer der både billeder og en lille historie en anden dag, men jeg har slet ikke nået at se billederne igennem, så i stedet viser jeg solopgangen, som den så ud i mandags da jeg kørte på arbejde.
Solopgang over sundet Solopgang ved havnen
Jeg har nævnt det før, men jeg gør det igen. Allerede for snart tre år siden, da jeg begyndte at blogge, havde jeg en mening om, at der absolut ikke skulle komme et indlæg fra mig hver dag, og ej heller hver anden dag. Jeg har skrevet langt mere end mine intentioner var. Jeg har også før nævnt, at det er sjovt, fristende, spændende og ikke mindst meget tidskrævende at blogge, og at jeg havde planer om at skære ned på mine indlæg, men endnu ikke var nået dertil. Nu har jeg hanket op i nakkehårene på mig selv, og besluttet, at der max. skal komme tre indlæg fra mig på en uge,
At blogge er stadig spændende, og jeg vil ikke undvære det, men jeg bruger alt for meget tid, siddende her på min flade, når der er så meget andet jeg også gerne vil. Jeg vil stadig være en del af blogland, så vi ses, måske bare knapt så tit. 

18 kommentarer:

 1. Skønne billeder Pia.. Du skal da bare blogge det du har lyst, tid og mulighed for, om det er hver dag eller hver anden er ikke så vigtigt, så længe du bare er her og der.. :-)

  SvarSlet
 2. Inge... Jeg ved godt det er mig selv der bestemmer, men det trækker gevaldigt og det er svært at lade være :-)

  SvarSlet
 3. Da jeg begyndte at blogge havde jeg ved at se rundt omkring en ambition om at skulle blogge hver dag.

  Men der er jo to problemer - tiden og indholdet! Jeg synes ikke, at jeg havde noget interessant at sige hver dag :-) Og så tog det pludselig en masse af den tid man har.

  Senere lavede jeg et andet løfte til mig selv om aldrig at tage min arbejdscomputer (som er den eneste jeg har) med hjem i løbet af ugen.

  Der er afvigelser, som i dag, hvor jeg har arbejdet hjemmefra - men i stor grad holder det. Så bliver jeg ikke fristet til at tænde den, og man når så meget andet dejligt!

  Jeg synes, at det er vigtigst, at du selv har det fint med den beslutning - det skal aldrig blive en pligt :-)

  SvarSlet
 4. Nille.... Jeg har til gengæld lavet en aftale med mig selv om aldrig bruge arbejdstiden til at blogge i. Tiden ville løbe fra mig, og jeg ville få alt for meget overarbejde som ikke udbetales, men skal afspadseres. Det ville være skruen uden ende for mig :-)
  Jeg er enig, og det er jo kun mig selv der kan styre det og ved hvad jeg også vil have i mit liv :-)

  SvarSlet
 5. Som Inge skriver, vi bestemmer jo selv hvor meget vi vil blogge men det skal være sjovt og ikke en belastning...Jeg er så heldig at jeg har masser af tid foran skærmen på arbejdet(jeg sidder der hele dagen) så jeg kan sagtens lave indlæg jeg oploader bare billeder på kladde og så kan jeg skrive på arbejdet... men om det er en gang eller tre du skriver så læser jeg også med...;-D

  SvarSlet
 6. skønne billeder,og om du skriver lidt eller meget , tit eller sjællent , jeg vil læse med ......

  SvarSlet
 7. Annemarie..... Jamen det er stadig sjovt :-) Der er jo mange forskellige slags arbejde. Nogen har ventetid og pauser der kan udnyttes. Sådan er livet så forskelligt.

  SvarSlet
 8. Jonna... Tak, og du skal være så hjertelig velkommen :-)

  SvarSlet
 9. Jamen du skal da gøre præcis som du har lyst :-)
  Du er i min feeder, så jeg vil blive gjort opmærksom på, når du er 'på'.

  Du har nogle kanongode indlæg, som rigtig mange kan lide at læse, men det er rigtigt, at det er en skrækkelig tidsrøver.

  SvarSlet
 10. Ellen... Det gør jeg også, eller dvs. det bliver mindre end jeg egentlig har lyst til :-)
  Tak :-) og desværre er der mange tidsrøvere hos mig, men de fleste er af den sjove slags.

  Tænk, har John været så tæt på som nabovejen.

  Spændende om det virker med kommentarerne igen. Jeg har ændret, men sat det tilbage igen. Jeg bruger Google Chrome :-)

  SvarSlet
 11. Jamen vi følger stadig med, selvom der bliver længere mellem dine indlæg!
  Jeg er nærmest gået helt i stå, men det er mere lysten det kniber med, desværre. Skærmen er en forfærdelig tidrøver - og den har sikkert godt af at hvile sig lidt med mellemrum :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ditte.... Dejligt at vide :-) Mon ikke du får lysten igen, når nu vi går imod lysere tider. Skærm og taster har godt af en pause :-)

   Slet
 12. Så, nu har jeg vist endelig hul igennem til dig. Ja, det er en tidsrøver at blogge - for ikke at tale om den tid jeg brugte på at prøve at kommentere hos dig og et par andre igår.. (Jeg har dog været ramt af langt værre tidsrøvere jf mit eget seneste indlæg (hvor jeg i øvrigt heller ikke rigtigt ved om kommentarfeltet virker) om alt det skrammel jeg har sagt ja til at få i min mailboks).
  Anyway, du bestemmer jo selv, hvor meget du vil komme med. Og når du skriver, så læser jeg det - med fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen... Ja, hvor kan man købe lidt tid :-) Godt du er med :-)
   Jeg må lige læse hos dig og se om det melder noget om noget skrammel :-)

   Slet
 13. Ja det kan være meget tidskrævende at blogge. Jeg laver ikke så mange indlæg som tidligere. Fantastiske billeder af en smuk solopgang!! god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette.... Når man vil så meget, må man prøve at fordele sol og vind lige :-) Tak og god weekend til dig.

   Slet
 14. Tidrøver er lige hvad det er, det heller ikke altid jeg har lige meget at skrive om og for mit vedkommende, synes jeg tit den virkelig verden overhaler mig. Men jeg vil heller ikke undvære bloglivet.

  Jeg glæder mig til fortsat at læse med... :o)

  SvarSlet
 15. Lone.. Det virkelige liv er jo alle steder, hvor man befinder sig :-) Jeg ved selvfølgelig godt hvad du mener. Godt :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)