onsdag den 29. februar 2012

NU må det være nok

Vi kender vist alle udtrykkene: Tredie gang er lykkens gang, eller: Alle gode gange tre. Heldigvis eller desværre, som man nu vælger at se det,  så passer det ikke altid.

Sidste mandag mødte jeg til indbrud. Sidst på ugen hvade vi desværre endnu et besøg af ubudne gæster. Denne gang var det de andre ansattes arbejdsrum det gik ud over.
Saftsuseme om ikke jeg igen i morges mødte op og konstaterede endnu et indbrud på kontoret. Formentlig er de tre indbrud begået af de samme banditter. Denne gang måtte de heldigvis nærmest gå derfra tomhændet. Pengekassen, som de havde brækket op med værktøj, indeholdt ikke så meget som en eneste 50 øre. Dem tog de jo i sidste uge.
P1030384 P1030386
Mit arbejde hober sig op. Jeg bestiller ikke ret meget andet end at tale med politi og forsikringsfolk, diverse taksatorer og håndværkere.
Ikke engang vejret har været særligt opløftende i dag. Det har været frygteligt tåget overalt, ingen sol hverken i morges eller til aften. Lidt bedre så det ud i torsdags, da vi låste vor egen dør for ubudne gæster.Solnedgang 23. febr. 12

22 kommentarer:

 1. Nej altså, det er ski da for meget, har I overvejet at sætte et lille webcam op, og filme de møghunde, der bliver ved med at ødelægge jeres ting og tage jeres tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. DET er det. Vi har webcam, men..... ja altså, hvor er vi træt af de gæster.

   Slet
 2. Hvor er det dog irriterende....... NU skal det stoppe........

  I går aftes var himlen her helt vildt flot.. Kørte i bil og ja.. fik desvære ikke taget et billede.. Men den var knald rød og med lidt blåt ind i mellem !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, DET skal det.
   I går var det også fint vejr her, men jeg fik ikke lige holdt øje med solen :-) Pludselig var det bare mørkt.

   Slet
 3. Øv hvor surt. De må da efterhånden have fået, hvad de kom efter. Jeg håber, at I slipper nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hverken vi eller politiet tror det er sidste gang, men vi håber selvfølgelig det er slut nu.

   Slet
 4. Det er sgi da irreterende, håber de bliver fanget...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt træls. Det håber vi også.

   Slet
 5. Fæhoveder - de må da vide, at de ikke kan plukke hårene af en skaldet.
  De 'klogere' indbrudstyve venter til folk har fået erstattet det stjålne...
  Hos os havde det en gevaldig god effekt at sætte kameraer op - af en eller anden grund brød de sig ikke om at blive filmet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også min tanke. Det tager lidt tid inden "lageret" er fyldt op igen. Desværre er det ikke altid at kameraerne giver pote, men det er det allerbedste. Men selv jerngitter, røgkanoner alarmer og vægtere holder ikke de banditter væk.

   Slet
 6. Det var godt nok utroligt,,, Og træls,

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke være mere enig :-)

   Slet
 7. Oij hvor træls!! Er I virkelig så interessante at bryde ind hos? Man skulle jo tro, at lå inde med enten statshemmeligheder eller ædelmetaller..

  SvarSlet
  Svar
  1. Træls, ja bestemt, og interessant, må de jo synes vi er!
   En entreprenør i området, har haft indbrud 7 uger i træk. Håber ikke vi skal slå dem, inden banditterne fanges.

   Slet
 8. Hvor ubehageligt. Og underligt at de kommer igen med så kort mellemrum. De burde da kunne indse at der ikke er noget at komme for - med mindre de har noget bestemt i sigte og som det ikke lykkes dem at finde / tage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, enten leder de efter noget bestemt, eller de undersøger hvad vi har, så de kan finde "de rigtige købere"
   Se evt. svaret til Fruen ovenfor

   Slet
 9. Du har så ret: nu må det være NOK! Det er et af vor tids grimme ansigter. Håber du snart får ro og arbejdsglæde tilbage.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget grimme, selvom de er pakket ind :-) Heldigvis har de ikke taget min arbejdsglæde, men jeg ville gerne bruge den mere konstruktivt :-)

   Slet
 10. Uha, det er træls, men som Inge foreslår, tænker jeg også på et lille webcam.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så, og vi arbejder på højtryk for at finde en bedre løsning.

   Slet
 11. Det er da lige godt pokkers, at de bliver ved med at komme, de må da kunne regne ud, at der ikke er mere at komme efter.
  Jeg bliver så gal i skralden, når jeg læser om alle de indbrud der finder sted både i DK og her, der er ingen respekt for andre menneskers ejendele og hvis det endelig lykkes af finde forbryderne så er straffen minimal. Pia, jeg håber, at det er sidste gang I bliver udsat for den slags oplevelser.
  Jeg er nu endelig opdateret med hvad der er sket hos dig siden sidst, jeg har set billeder af den dejlige natur, af skønne hunde og dejlig mad. Tak for det.

  En rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og når synderne er fanget, falder indbrudsbølgen, indtil de atter slippes løs og igen tages på fersk gerning, eller sætter deres tydelige spor.
   Velbekomme :-) og en dejlig weekend til dig også.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)