fredag den 6. april 2012

Skab til mor og en skovtur

Mor har de sidste to år sunget for at få et skab i bryggerset. Hver gang hun har set et i reklamerne, som hun kunne tænke sig, så var det alt for stort, til at kunne stå på den plads hun havde til rådighed. Der var også grænser for hvor mange penge hun ville ofre. Allan har flere gange de sidste par måneder ringet, og spurgt om de to skulle køre ud og kigge på et skab, men mor er en travl dame, så hun har skullet til noget hver eneste gang. Til sidst lykkedes det, at finde en dag, hvor både Allan og den travle pensionist havde tid. Skabet kom hjem at stå hos os, til vi fik tid til at samle det og sætte det op. Samling af kosteskabJeg kan godt lide sådanne projekter, men syntes der var så meget herhjemme, jeg gerne ville have kål på, men Allan mente der skulle mere end to hænder til det projekt, så jeg tog med. Bagefter kan jeg godt se, at han ikke ville have kunnet gøre det alene. Det er et solidt skab, som vejer 90-95 kg. At jonglere rundt med det, samtidig med der skal holdes og skrues, var ikke nogen nem opgave for en mand alene. Det drillede os lidt, så vi nåede både at få formiddagskaffe, middagsmad og eftermiddagskaffe inden vi besluttede os for at kalde projektet færdigt. Skabslågerne skal justeres lidt, for det ser ikke så godt som vi har forladt det, men det må blive en anden dag. Mens Allan fik justeret lukketøjet, på hendes skur, så hun igen selv kunne åbne det, og gik smurt alle de døre der knirkede, fik mor og jeg fyldt i skabet. Jeg bar det lille skab, der nu blev i overskud fra bryggerset over i hendes skur, og fik ordnet og stille på plads der. Jeg fik skiftet batteri på køkkenuret, og fik lidt strikketøje med hjem, som skulle have hæftet ender og sys sammen. Hun kan holde os alle i gang med det strikketøj. Hvis du er ny læser, og undrer dig over dette, kan du læse her,
Hvide anemoner   P1040342
Gule anemoner Stær

Jeg havde hørt i radioen, at bøgen var sprunget ud, vist nok et sted i Jylland! Selvom det har været hundekoldt her hele eftermiddagen, gik jeg en tur i skoven, for at se om der også var livstegn fra bøgen på disse kanter. Det var der nu ikke, men anemonerne blomstrer flot, både de gule og de hvide. Jeg plukkede mig en buket, som jeg tog med hjem.
De sidste par uger, har vi haft besøg af flere stære på græsplænden. Denne er fanget gennem køkkeruden.

12 kommentarer:

 1. Vi har ikke set en eneste anemone heroppe i skoven endnu.. Der er nok 14 dage endnu før de begynder at dukke op.
  Fortsat god påske hos jer.

  SvarSlet
 2. Jeg så heller ikke nogen sidste weekend. I har så bare anemonerne i sidste ende i stedet, og det er jo heller ikke så ringe.
  Tak, og det samme hos jer.

  SvarSlet
 3. kære Pia,, jeg har lige læst dit indlæg :den 24. november 2010
  Skønt at læse det er gået din mor så godt. Det kan være hårdt når ens mor skal hjælpes med en masse, men kan fornemme at din mor stadig er åndsfrisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mor et helt frisk "i hovedet" og klarer sig selv fantastisk godt i det daglige. Langt bedre end nogen af os havde turdet drømme om. Vi er meget taknemlige alle sammen - også mor

   Slet
 4. Godt at din mor fik sit skab, jeg fik set anemoner i Åmosen i dag....Fortsat god påske...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og hun sendte en sms, at hun er SÅ glad for sit nye bryggers, men det manglede da også bare :-) Tak i lige måde.

   Slet
 5. Din mor er meget heldig med sådan et par gode hjælpere, det er desværre ikke alle forundt.
  Her har skoven også iklædt sig hvide anemoner - så smukt, så smukt. Stæren ser vi ikke, men de første mange år vi boede her var der masser i både kasser og på plænen. Jeg savner dem og deres sjove 'lyde'.
  Rigtig god påske til jer begge :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mor ved godt hun er meget heldig, at have 4 hjælpsomme børn :-) Der er altid et eller andet lille job, når vi kommer forbi.
   Skovbunden er smuk nu, og resten er godt på vej. Vi har ikke huse til stærene, men nyder at se på dem når de slår sig ned.
   Tak også god påske til jer

   Slet
 6. Hvor dejligt at i fik ordnet en masse ting hos din mor, det ser rigtig fint ud skabet.Her i "vores" skov er bøgen så småt ved at springe ud trods kulden..fortsat god påske:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi synes også skabet blev fint, og mor blev glad :-) Jeg må på endnu en skovtur, i en anden skov, så jeg kan se bøgen på spring :-)
   Tak i lige måde

   Slet
 7. Jeg har læst både her og der... Hvor er I heldige med din mor - og hvor er hun heldig at have Jer til at hjælpe. Selvom hun er en stærk kvinde. Sådanne beretninger gør mig altid glad.
  Jeg har hverken set bøg eller anomoner her i det sydfynske - men har heller ikke ledt særlig meget :-) Det må jeg ud og gøre.
  Ha´ en dejlig påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er meget heldige - alle sammen.
   Anemonerne tror jeg helt sikkert du finder. Bøgen ved jeg så ikke :-)
   Tak, også god påske til dig.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)