fredag den 30. marts 2012

Hvor skal jeg arbejde i morgen!

Sådan har min hverdag været hele ugen. Jeg var forberedt på at denne uge ville blive mindst lige så hektisk som sidste uge, men jeg havde ikke regnet med dette virvar og arbejdsdage på 10 timer. Min udsigt fra kontorvinduet på den ene arbejdsplads, er der ikke meget ved, så jeg behøver ikke sidde og ærgre mig over, at jeg har været begravet i papirarbejde. Jeg opdager nemlig først hvordan vejret er når jeg har fri, eller skal et ærinde i filialen, eller i banken. Jeg har dog kunnet nyde solopgangen om morgenen på turen derind.
P1030929 P1030974
Med så lange arbejdsdage, har jeg nydt mine cykelture endnu mere, da jeg kun når en tur rundt i haven, når jeg kommer hjem, fordi Allan og maden allerede venter på mig, også selvom jeg har ringet, og sagt jeg ikke kan nå det til sædvanlig tid. I onsdags stormede det så meget, at jeg valgte at trække cyklen en god bid af vejen hjem, fordi det gik stærkere. Jeg havde ikke en kinamands chance for at bestige bakkerne på cykel i den stride modvind. Jeg ved jeg har nævnt det flere gange, men jeg har nydt synet af rovfugle, svaner, fasaner, rådyr og egern i fulde stil. Der var en kæmpe flok gravænder,  men de fleste lettede og fløj ned til stranden.
Gravænder Påskeliljer
Selv blomsterne i skoven blafrede så meget i vinden, at de var umulige at fotografere. Alle billederne blev rystet, men her er de bedste af dem. Der er både anemoner og violer og masser af påskeblomster i skovkanten.
Violer Anemoner
Hjemme har Allan bestemt heller ikke ligget på den lade side. Bilen, den røde, skulle til eftersyn i mandags. Den grønne, skulle have nye dæk i onsdags. Han har været med mor ude at købe et kosteskab. Resten af tiden har han brugt på at grave jord ud i drivhuset, ved først at hugge og stikke med spaden, for at løsne jorden, fordi den er hård som beton og meget, meget leret.
P1030965 P1030950
I dag kan man ikke bare køre på genbrugspladsen med en smule jord. Der skal udfyldes et oplysningsskema for flytning af jord, og det skal anmeldes til kommunen. Det besvær ville vi gerne undgå. Godt jeg kender en landmand, som alligevel skal have kørt en masse jord på, og planeret et pænt areal. Allan havde fået lov at køre derned, med de læs vi skulle af med. Jeg opdagede tilfældigt, at han var i gang med en aflæsning, og snuppede et billede ud gennem det åbne vindue. Det tågede på billedet er sand jordstorm, og det blev meget værre, da jeg skulle hjem, men det var det skønneste solskinsvejr, da jeg cyklede hjemmefra om morgenen. Nu er det sidste jord kørt væk, og så skal vi bare have fat i noget nyt og bedre, som skal fyldes ind, inden der bliver sat glas i, men denne weekend er der ingen arbejdsopgaver. Vi skal slappe af, så vi er klar til at tage fat igen på mandag, hvor vi giver den en ekstra skalle, i de tre arbejdsdage der er, inden det er påske. Der er lys forude, både her og hisset.

16 kommentarer:

 1. Pyh, pas nu på, du ikke bliver alt for stresset. Det er da vist godt, at der er dømt ferie meget snart.

  Ret godt klaret, at den lerede jord er i stand til at fyge! Men selvfølgelig hvis der lige er harvet og sået, bliver jorden jo let, selv på Lolland og Falster ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med weekend og lidt påskeferie snart :-)
   Det var ikke vores lerjord der føg, men landmandens jord, så han har godt af at få lidt tungt at lægge ovenpå, så han kunne vist godt bruge lidt mere end de 5 trailerlæs vi havde :-)

   Slet
  2. Ja - hehe, det var altså også landmandens jord, jeg mente. Al jord nede hos jer er jo fed lerjord. Siger min far - og så må det passe ;-)

   Slet
  3. Din far har ret, jorden er generelt ret fed :-) men vi har selvfølgelig også lette jorde på steder. Der er nysået og harvet :-)

   Slet
 2. Pyyhhh, og det var dig, der inspirerede mig til at ønske mig et drivhus ;-)
  Det blæste også grundigt i onsdags oppe hos os - nu må vi håbe, vejret arter sig lidt bedre her i weekenden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Her på Lolland er det nærmest stiv kuling nu. Det har stormet i nat også. Vi ifører os skiundertøjet. Vejret skal ikke bestemme over os. Vi ses :-)

   Slet
 3. Pyha Pia du kører dig selv hårdt i disse dage.. Godt det er weekend nu.. Hav en god tur hinsidan. Vi sender jer gode tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Weekend nu er skønt. Tak skal du have og jeg ved jo at I også bare skal nyde både mad og weekend.
   En skøn weekend til jer også

   Slet
 4. heldigvis er ugen slut nu , og det er week-end, om ganske få dage er det påske,,nyd fridagene oven på den travle uge du har haft ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig, og jeg nyder alt hvad jeg kan :-)

   Slet
 5. Jeg er en af dem, der har prøvet at arbejde rigtig meget, i alt for lang tid, ja så lang tid, at jeg fik alvorlig stress af det - så jeg bliver altid bekymret for folk, der har så meget om ørerne, som du har lige nu - men jeg bliver faktisk rigtig glad, når jeg læser, hvor god du er til at nyde naturen, når du får fri, og du giver dig tid til at tænke på andet end arbejde - det var nemlig det jeg glemte.
  Nyd weekenden og den kommende påske, så du kan få energi-depoterne ladet op igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler selv jeg er et meget priviligeret mennesker. Når jeg låser døren til kontoret, har jeg de allerfleste gange lagt arbejdet bag mig. Og der er intet så godt som en tur i naturen til at klare hjernen :-) Jeg nyder allerede

   Slet
 6. Hej! Det verkar besvärligt att inte riktigt veta var man ska arbeta från dag till dag. Ha en fin dag !

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt mærkeligt, men det bliver snart hverdag igen

   Slet
 7. Sikke dog en masse modvind du er rendt i, både vejrmæssigt og arbejdsmæssigt..Håber I får en god weekend i det svenske...;-D

  SvarSlet
 8. Det kan jo ikke siges bedre :-) Vi stornyder, både det ene og det andet :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)