søndag den 1. august 2010

En tur i Tivoli

Jeg har tidligere nævt, at jeg har vundet et Guldkort til Tivoli. Og det er rigtigt, rigtigt mange år siden, vi sidst har været der. I går var vi en lille udvalgt skare, der fik glæde af dette. Desværre måtte to melde afbud. Camilla anede intet om afbudene, men fik pludselig lyst til at deltage, så var det jo bare herligt, at der var plads til hende ☺ Vi traskede lidt rundt, fandt Café Georg, hvor vi købte os en kop kaffe med tilhørende dejlig frisk jordbærkage, som ellers altid plejer at være for sød til min tand. Allans kusine havde på forhånd sagt, at hun hverken holdt ud til fyrværkeri eller aftensmaden. Men inden vi så os om, var det langt over spisetid, og vi blev hurtigt enige om, at indtage aftensmaden i det Japanske Tårn, hvor vi fik en lækker wok menu. Derfra tog vi afsked med kusinen og Camilla.

Restaurent Pirateriet Moskusand
En lille ælling der belv forenet med familienFamilien genforenet

Vi andre 3 havde besluttet, at vi ville have det hele med, så vi endevendte Tivolis stisystem, og nåede op på en vandretur på ialt 7 km over hele dagen.

Springvandet i Tivoli Tivoli by night

Og afsluttede med fyrværkeriet, inden vi vendte næsen mod Lolland. Fotografen formår ikke bedre billedkvalitet, beklager.

FyrværkeriGodnat

Da vi nåede over storstrømsbroen, var der en meget træt chauffør, der mente det var mest sikkert, at få en afløser hvis vi ville være sikker på at komme helskindet hjem. Så jeg overtog jobbet de sidste km. Vi landede sikkert på Lolland lidt over halv to.

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn dag, Pia - men pyha, det må have været en sej hjemtur på den tid af natten :-) Jeg har ikke været i Tivoli i årevis, men jeg får helt lyst igen, når jeg læser, hvad du fortæller.

  SvarSlet
 2. Nej, hvor lyder det dejligt med en Tivolitur, der er noget specielt ved at være i den gamle have. Hvis jeg regner efter, så må det have været i 2001 jeg var der sidste gang ☺. Og sikke nogle dejlige billeder du viser fra jeres dag.

  Tillykke med den nye campingvogn, jeg er spændt på at læse hvor langt gemalen får dig lokket med hen ☺. Men det er da lige godt pokkers, at I ikke kunne have den gamle stående på jeres egen grund, uden der var nogle vandaler der absolut skulle bruge den som skydeskive. Desværre kniber det jo ofte med respekten for andre menneskers ejendom.
  Jeg håber du får nogle rigtig dejlige feriedage.

  SvarSlet
 3. Madame, det var en dejlig dag. Hjemturen var nu ikke så slem. Dejligt når vi kan afløse hinanden som chauffør.

  SvarSlet
 4. Annette, tak skal du ha´. Vi nyder meget bare at gå og se på det hele i Tivoli.
  Vi har endda både naboer og genbo på i Rødby, men de er selvfølgelig ikke i sommerhuset hele tiden heller.
  Jeg skal nok få nogle dejlige feriedage.

  SvarSlet
 5. 'Det japanske tårn', læste Ellen her på din blog og tænkte, at nu rabler det da for jer dernede på sydhavsøerne - kan I nu ikke længere kende forskel på Kina og Japan...
  Men ret havde du jo selvfølgelig :-) Det kinesiske skiftede navn her i sommeren 2010...
  Det var godt, I alle havde en god tur.

  SvarSlet
 6. Ellen, nemlig. Allans kusine kaldte det også det "Kinesiske Tårn", og opdagede så at der stod japanske på servicet. Det forstod hun ikke noget af. Først efter hjemkomsten, fandt jeg forklaringen.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)