lørdag den 21. august 2010

Solnedgang ved Henne strand

Før vi fik investeret i ny campingvogn, havde vi allerede bestilt sommerhus ved Henne strand, hvor vi har opholdt os hele ugen. Vi kørte hjemmefra i silende regn, men vejret blev heldigvis bare bedre og bedre jo mere vi nærmede os målet. De første to dage skinnede solen fra en skyfri himmel. Vi sad ude og spiste og kunne sidde og og holde øje med solnedgangen. Og hver eneste aften gik vi ned til Vesterhavet for at nyde synet. Dog var der absolut ingen solnedgang at se onsdag. Den dag stod regnen ned i stænger i “vores” område. Billund lufthavn og Legoland var nærmest druknet. Det forhindrede os dog ikke i at trække i regntøjet, og gå den ene km ned til havet, for at se det hele i det vejr også, men kameraet lod vi blive i sommerhuset, det havde det vist bedst af, og der var som nævnt heller ingen sol at fange.
Et rigtigt flot syn er det, at sidde og se hvordan solnedgangen ændrer sig, nærmest fra sekund til sekund, men det vil fylde alt for meget her. De indsatte billeder er vist rigeligt i sig selv. De dækker over flere forskellige dage med sol, regn gråvejr og sandstorm.
Solnedgang Henne strand  Solnedgang Henne strand
Solnedgang Henne strand Solnedgang Henne strand
Solnedgang Henne strand Solnedgang Henne strand
Solnedgang Henne strand Solnedgang Henne strand
Hver eneste solnedgang er meget forskellig, men alle lige fasinerende at kigge på. På vores adresse her på Lolland, er skoven desværre i vejen, for at vi kan se en solnedgang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)