fredag den 13. august 2010

Pause

Der vil være stille på bloggen den næste uges tid. I aften skal vi til fest i den lille grundejerforening, hvor vi altid har det hyggeligt. Vi plejer at være ca. 20 personer, der spiser den medbragte mad. Hver familie har en ret mad med, som bliver stillet frem på bordet, så alle kan tage hvad de har lyst til. Vi medbringer selv drikkevarer, kaffe m.v. og så plejer vi, at synge nogle af vores lokale sange, som både jeg og min far har forfattet en del af, samt nogle gamle skillingsviser. En af grundejerne har altid sin harmonika med, så det er meget hyggeligt. I år kan vores lille grundejerforening fejre 20 års jubilæum, så i aften kommer maden udefra. En tre retters menu bestående af skaldyrs roulade, krydderstegt oksefilét og is. Maden bliver leveret af Schous på Marielyst, hvor man spiser fantastisk godt.

pause ses senere

Vi skal både på besøg og have besøg, samt ud og opleve lidt af Danmark i den kommende uge. Så den står på ren nydelse og så meget afslapning, som vi nu kan holde til.

4 kommentarer:

 1. God aften og god uge til jer to :-)
  Tænk, det var først, da jeg så dit indlæg, det gik op for mig, at det i fredags var fredag den 13.
  Og den var ikke engang dårlig - tværtimod... :lol:

  SvarSlet
 2. I må ha' en dejlig uge, jeres grundejer fest lyder som en skøn fest... :-))

  SvarSlet
 3. Ja, desværre er det jo for sent til at ønske en rigtig god fest til jer. Men i hvert fald så håber jeg at den var god.
  Jeg håber også at du har nydt fridagene fra bloggen. Da vi jo ikke er blæksprutter kan vi ikke få tid til det hele.
  Håber vi snart "ses" igen ☺

  SvarSlet
 4. Tak til jer alle tre ☺

  Ellen, nej der er intet galt med fredag den 13 ☺

  Inge det var hyggeligt som altid. Vi så først dyner kl. halv to.

  Annette, det har været en dejlig uge. Bloggen, det er utroligt så afhænging man kan blive. Drømmer om en bærbar ☺ Nu har jeg lidt jeg skal have indhentet, men kunne ikke vente. Nu skal bilen tømmes. Vi "ses" snart.

  God weekend til jer alle ☺

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)