tirsdag den 3. august 2010

Store arbejdsdag

Vi vil være færdige, til weekenden, med det hegn. I går malede vi begge, mens jeg også nåede at hjælpe Mads med at rydde lidt på hans loft, da han skal have nyt tag på huset. Allan hjalp Mads med at ringe rundt, for at få fat i et stillads, da den første mand havde brændt os af, og lånt det ud til en anden, som så ikke var blevet færdig. Mads og Allans telefoner var rødgløende. De har ellers gode forbindelser, ikke mindst Mads, men alle der ejede et stillads, havde allerede udlånt det.

Vi nåede også at have et møde med en forsikringsmand, noget vi ellers ikke bruger tid på, fordi vi ikke gider afsætte tid til det, og egentlig er godt tilfreds, der hvor vi er. Men nu får vi en besparelse på 1.100,- kr pr. år ved at flytte vores forsikringer. Dertil kommer 10-15% i bonus, hvis vi ingen skade får. Det er da bestemt også penge.

Først sent i aftes lykkedes det Mads at få et stillads på hånden. Stilladset skulle Allan og Mads så afhente i morges kl. 8. Nøglen skulle afhentes et sted, og selve stilladset stod opmagasineret et helt andet sted. Jeg gik i gang med at male hegn, mens de andre hentede stillads og opstillede det. Imellem maleriet, fik jeg høstet nogle salatagurker og slået op til en gang boller.

Salatagurker Nybagte boller

Lidt før middag kom Allan og Mads tilbage, og fik en kop kaffe, og et stk. rugbrød, mens jeg formede bollerne og fik dem bagt. Allan overtog malerarbejdet herhjemme, mens jeg kørte op til min mor for at male hendes skur 2. gang.

Min bror kom gående op til mor, han havde sendt en SMS først, for der er 10 km at gå hver vej. Da jeg var færdig med skuret, fik vi os en tår eftermiddagskaffe med mine hjemmebagte boller til. Jeg havde taget et par ekstra med, for man kan aldrig vide, hvad der sker i vores familie. Da kaffen var drukket, sagde jeg: “Mor, ved du hvad, jeg går ud og klipper din hæk nu. Jeg har hækkeklipperen og det hele med.” Mor og søn hjalp med at rive afklippet sammen og stoppe det i klare sække. Hækken var virkelig styg denne gang. I mellemtiden havde jeg fået en MMS fra Mads, hvor jeg kunne se, at de var i gang med at rive taget af. Jeg tog brormand med hjemad, og vi stoppede op ved Mads, for at se hvor langt de var nået. Der var i forvejen ankommet en mindre skare som også lige skulle se hvad der var gang i.

Nyt tag
En af gutterne foreslog, at de skulle ringe til forsikringes-selskabet og sige, at der var sket en stormskade ☺

Jeg forlod min bror samt de andre unge mennesker.

Nylavet agurkesalat tzatziki

Inden vi skulle spise, fik jeg lavet en gang agurkesalat og tzatziki af havens høst.

I morgen står den atter på maling af hegn, og hvis det ellers vil flaske sig, bliver vi færdige i morgen.

4 kommentarer:

 1. Pia, du er godt klar over at du har ferie, ikke ☺. Jeg skal love for, at der er gang i den hos jer, jeg blev helt svedt af at læse dit indlæg. Men det er dejligt at få store projekter fra hånden, når der er tid til det.
  Fortsat rigtig god ferie, husk nu at tage en slapper ind i mellem ☺.

  SvarSlet
 2. Jo, det ved jeg godt Annette ☺ Vi havde regnet med at blive færdige i dag, det gjorde vi så ikke. Vi mangler to elementer. Men i morgen eftermiddag så indstiller vi arbejdet for at nyde nogle fridage ☺

  SvarSlet
 3. PYHha, siger jeg bare. Og jeg som troede, at vi havde et projekt i Sverige ;-)

  SvarSlet
 4. Jamen det har I da stadig Ellen, altså et projekt. Vores får trods alt nok først en ende.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)