torsdag den 5. august 2010

Endelig tid til nydelse

Allan startede i morges, mellem regnbygerne, med at montere de hegnselementer der var tørre. Jeg røg ombord i afrimning af fryseren, og fik skrevet en indholdsfortegnelse, selvom erfaringen siger mig, at den ikke er aktuel ret længe, fordi jeg ikke husker at strege, når jeg tager noget op, og aldrig får påført nyindkøb.

P8052559 F P8052566
P8052568P8052569 H

Jeg fik givet det meste af haven en overhaling, og trukket alle vores løg op, samt høstet de første hokkaido, mens Allan malede de sidste to elementer af hegnet.

P8052570 H P8052565 M

Da jeg længe har gået og sukket efter mælkeærter, som vi ikke har fået de sidste par år, fik jeg lavet en stor portion til aftens, og kogt en portion ekstra kartofler til kartoffelsalat eller brasekartofler. Så nu har vi to gange let mad, ☺ når vi i morgen skal ud og prøvekøre "dyret" som Allan har efterset og tjekket, for at være sikker på, at alt fungerer efter hensigten.

Naboen er kommet hjem efter nogle feriedage, hvor vi har passet hus, postkasse og kat. Nu er nøglen afleveret. Så de næste par dage, har vi slet ingen pligter. Vi skal blot have pakket lidt habengut i morgen, og så skal vi elles ud og opleve den frie natur. Det bliver forhåbentlig lutter fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)