søndag den 10. juli 2011

Skønne afbrydelser

IMG_6739 Vejret har været helt fantastisk, med masser af sol og varme. Lørdagen forløb planmæssigt med masser af havearbejde. Vi fik en lille stille regnbyge, mens vi spiste aftensmaden på terrassen. Parasollen blev slået op, og så sad vi i tørvejr det øjeblik regnen varede. Senere gik vi os en tur, men det trak noget sammen, uden at det dog førte til mere vand.
IMG_6751

Søndag formiddag, da jeg var godt i gang med at hive og grave blomster op, som nærmest groede op ad væggen, kom vennerne uanmeldt, på deres scootere og ville have formiddagskaffen, og det blev også til en øl lidt senere, for de tre af dem. De forlod os først til middag. Efter frokosten, ville jeg bare lige lave det færdig, jeg var begyndt på, og så skulle det være slut med havearbejde for denne gang. Men som sædvanlig, inden jeg får set mig om, så er jeg i gang med at pille, klippe, hakke, nippe eller noget helt andet. En lille portion hindbær blev plukket, og så var jeg ellers forsvundet ind i vildnisset. Noget jeg havde besluttet mig for måtte vente.
 IMG_6756
Da Allan kaldte, at der var eftermiddagskaffe, spurgte jeg om han ville med ud at spise i aften. Både Allan og jeg var helt klar over hvor jeg havnede efter kaffen, hvis ikke vi kom væk hjemmefra. Allan hjalp med at pakke haveredskaberne væk. Vi tog et bad, og kørte en tur til Marielyst.

P7106483

Vi startede med at gå os en tur op og ned ad hovedgaden, inden vi gik ind og spiste hos Schous, som hver søndag har deres store berømte winerschnitzel til specialpris. Allan har engang fået den serveret til et personalearrangement. Jeg har altid fået “finere” mad, når vi har spist der til vores sommerfester med firmaet. Mad var der mere end rigeligt af til mig. Et kæmpe stykke kød. Jeg var nød til at levne. Noget jeg ellers ikke bryder mig om.  
Efter maden gik vi en tur ned til vandet. Sidst vi var der, det er vist et par år siden, skulle de i gang med at bygge disse ferielejligheder.
P7106496  P7106488
IMG_6779 IMG_6778
Vi forlod Marielyst, og vendte næsen mod Lolland, hvor vi lige holdt ind ved en lille hyggelig krog, tæt ved Liselund Motel i Sundby. Herfra kan man se til Falster. Sygehuset ses på billedet til venstre, og på billedet til højre, ses det megt omtalte område, Slotsbryggen. 
P7106498 P7106501

8 kommentarer:

 1. Hej Pia
  Det lyder til at du / I har haft en dejlig week-end.
  Marielyst - lidt sjovt - vores søn / svigerdatter med børn bor lige pt på Marielyst.
  Svigerdatten kommer fra Falter og er på "familiebesøg" dernede.
  Ha´en god mandag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 2. Sikken en dejlig weekend med plads til både arbejde og fornøjelser. Dem kan vi ikke få nok af.
  En rigtig dejlig mandag til dig.

  SvarSlet
 3. Lyder som en skøn weekend.. Det er dejligt med afbrydelser .af den slags.. :-)

  SvarSlet
 4. Hanne Bente..... Jamen så fik du lige et bilede af hvor de måske færdes :-)
  God aften til dig.

  SvarSlet
 5. Annette.... Helt rigtigt, sådanne weekender kan man ikke for for mange af :-)
  God aften til dig også

  SvarSlet
 6. Inge.... Det er nemlig rigtigt dejligt. Hvor heldig kan man være! Afbrydelse faldt meget tilpas :-)

  SvarSlet
 7. Det lyder som opskriften på en dejlig weekend, og skønt ser det jo ud. Vi kommer stort set ikke i den del af det danske. Jeg mener, at der er grundlag for noget sommerferie i jeres område, men manden i huset trådte sine første skridt på Lolland og mener ikke, at det er ferieland.

  SvarSlet
 8. Susanne.... Hvis du kan få overtalt manden, så kan det trods alt være, at han vil se med helt andre øjne på landsdelen i dag :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)