lørdag den 16. juli 2011

Mor blev luftet

I dag, i det gode vejr, pakkede vi igen traileren for at blive færdig i Rødby. Jeg havde spurgt mor om hun ville have lidt frisk havluft, mens vi lavede det vi skulle, og det ville hun hellere end gerne. P7166538Allerede kl. 9 var vi hos hende. Vi må ikke bruge motoriserede ting på grunden før kl. 10 og efter kl. 16 i weekenderne. Jeg pakkede en madkurv. Mor havde også lidt at spæde til med. I Sakskøbing så vi en lastbil tabe en masse træpiller. Chaufføren fik travlt, og det gjorde jeg også, for der gik lidt tid inden Allan kunne komme ind til siden og parkere. Vi skulle jo ikke genere trafikken. Inden jeg kom ud og fik foreviget situationen, havde chaufføren allerede løbet rundt en tid og fået samlet alle poserne ind til siden, så trafikken kunne glide igen. 
Vi nåede Rødby, og Allan brugte den nyerhvervede kratrydder, mens jeg rev sammen og fyldte traileren. Der var også mange nedfaldne fyretræsgrene. Da traileren var fyldt, kørte Allan til containerpladsen i Rødby og læssede af, og da han kom tilbage, fik vi lidt at spise. En fik stående taffel. Vi andre kan godt styre kniv og gaffel, siddende på jorden.
P7166541 P7166550
Vi så 4 rådyr, et egern og en falk, men intet af det nåede vi at tage billeder af.  Vi så flere store grønne græshopper. Traileren blev atter fyldt, og Allan kørte endnu en tur til containerpladsen, mens mor og jeg mest nød solen, mens vi ventede på Allan kom tilbage, så vi kunne læsse haveredskaberne og det sidste møg på traileren, som vi tog med hjem. P7166555
Mor spurgte om jeg ville slå hendes græs, det havde jeg lovet for nogle dage siden, men det har jo regnet. Hun var godt klar over at jeg helst ville hjem, fordi jeg havde nogle ting de skulle ordnes, det havde jeg udtalt mig om. Aftalen blev, at hun skulle sætte en tår sen eftermiddagskaffe over, mens jeg slog græsset. Det tager kun 10 min. så hellere slå det med det samme, end jeg skulle køre en ekstra gang i morgen. Mor fik en hel dag til at gå, og som sædvanlig kunne hun ikke forstå hvor tiden bliver af.

14 kommentarer:

 1. Hihi.. så fik han alligevel købt sig en ordentlig buskrydder.. :-D Vi havde også gang i vores i går, bortset fra larmen, så går det som en leg.
  Lidt ærgerligt at I ikke kan få lov at bygge jeres lille hytte på grunden dernede.

  SvarSlet
 2. Inge.... Allan vil gerne have nyt, og jo mere af det forkerte han får først, des flere ting får han i sidste ende :-)
  Jeg synes faktisk ikke vores buskrydder larmer, bortset fra når den rammer en sten.
  Ja, det er lidt ærgerligt med den hytte. Ikke engang et redskabsskur må vi rejse, så vi kunne have et par havestole og lidt andet.

  SvarSlet
 3. Ja, det er da vist næsten rent arbejde uden fornøjelser med den grund - men mor kan blive luftet... det er bare med at se de lyse sider ;-)

  SvarSlet
 4. Ellen... En anden lys side er at vi ikke har noget hus der skal vedligeholdes derude :-)
  Der er nu dejligt under åben himmel, når vejret er godt. Vi slår kun græsset en eller højst to gange om året, men plejer at gøre det hele på en dag. Det skete så ikke denne gang :-)

  SvarSlet
 5. Hej Pia.
  Skønt at kunne lufte mor.
  Ingen hus - ingen vedligeholdelse, men derfor kan man jo godt nyde det.
  Tak for din kommentar på min blog -
  min udbyder one com har haft problemer, jeg har ikke kunne oprette / skrive i godt et døgn, men nu skulle problemet været løst.
  Ha´en god søndag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 6. Den blog er stadig ikke nem at komme ind på. Jeg får fejl 324, og der er intet at læse. Kommer jeg endelig ind, kan jeg ikke få lov at kommentere

  SvarSlet
 7. Ser ud til at have været en rigtig hyggelig dag !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 8. Hej Pia.
  Kan ikke forstå at du ikke kan komme ind på min blog - den skulle være i orden.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 9. Marianne... Det var det også :-)

  SvarSlet
 10. Hanne Bente... Jeg har stadig problemer hos dig. Det lykkedes først efter utallige forsøg, og fejl 324 er der stadig og jeg kan ikke komme på besøg.

  SvarSlet
 11. Sådan en bus-krydder er nu meget smart. Jeg synes I har fået en god dag ud af det! Selv om du ikke fik billeder af dyrene. Det er faktisk en vanskelig kunst at få billeder af levende dyr, uden at de vender ryggen til :)

  SvarSlet
 12. Det ser ud til i har haft en hyggelig dag sammen med din mor.Jeg bliver lidt nysgerrig, hvorfor må i ikke bygge hytte eller redskabsskur på grunden?

  SvarSlet
 13. Donald... Det synes vi også :-) Det er ikke nemt at få gode billeder af dyr, men det kunne nu være sjovt, hvis jeg havde fået de 4 dyr på et billede, da de stod bagerst på grunden :-)

  SvarSlet
 14. Conny.... Det er nogle klausuler Rødby kommune har lavet. De forlanger et "rigtigt" sommerhus af en vis størrelse med indlagt vand, topisolering osv. osv.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)