søndag den 14. august 2011

I Cirkusrevyen med Silvan

Firmatur Allan var gået på efterløn da han fik tilbudt et job, men efter 3 måneder, havde de kun brug for ham i weekenderne. Han takkede nej, da han igen skulle arbejde de dage jeg har fri. Han har ikke været ansat nu i flere måneder, men der havde vi allerede betalt vores del, mest min andel, af denne firmaftur. Allan spurgte hvordan vi skulle forholde os til det. Om vi fik vores penge retur, eller vi kunne deltage. Selvfølgelig kunne vi bare deltage. Der var busafgang fra Maribo eller Højmølle Kro. For os er det sådan set underordnet. Men senere afsted og tidligere hjem tiltaler os. Så vi hoppede på bussen ved Højmøllen sidst på eftermiddagen i går, hvor vi blev beværtet med øl, vand og chips under turen.P8137004
Aftenens menu indtog vi på Bakkens Perle, Rejecocktail med dressing, brød og smør. Kronhjortekølle med vildtsauce, garniture og dagens kartoffel. Timiankartofler. Frisk frugtsalat med vanilieis. Drikkevarer, øl, vin eller vand, som vi selv ønskede det. Vi var ca. 30 deltagere. Ud over min niece og hendes mand, kendte vi jeg ikke et øje, men vi fik en dejlig aften i godt selskab og god snak ved bordet, inden vi skulle se revyen.
P8137008
Det er efterhånden mange år siden vi har været i revy. Og Cirkusrevyen har vi aldrig før set, men har altid hørt, at det skulle være en helt igennem fantastisk oplevelse. Bevares, der var der nogle få gode scener hvor man jeg kunne trække på smilebåndet. Men kun et par ganske få stykker der virkelig satte gang i lattermusklerne, hos mig. Der var dog andre rundt omkring, der grinede meget højt næsten hele tiden. I øvrigt synes jeg lydkvalititet var ret dårlig. Meget høj, men ikke tydelig. Det bedste indslag, set med mine øjne, var absolut sexologen Bodil, og heldigvis var det et af de lange indslag. Dronningen, Bertel Haarder, Lars Løkke, Helle Thorning og Blackman fremkaldte også et par små smil. Versefødder der hverken rimer, eller kan kan synges, får mig til at krumme tæer. Man er vel miljøskadet. Vi sluttede af med en spadseretur rundt på Bakken inden bussen kl. 24.00 kørte mod Lolland. Alt i alt, var det nu en ganske hyggelig dag.
Senere skal vi se Nykøbing F. Revyen, så må vi se om den kan slå dette.

18 kommentarer:

 1. Hej! Vad roligt att gå och titta på Cirkus. Det är nog 35 år sedan jag var på cirkus sist. Ha en fin dag nu !

  SvarSlet
 2. Jeg har fra pålidelig kilde, at Nykøbing slår Bakken i år. Men selvfølgelig er det et spørgsmål om smag. Så god fornøjelse, når den dag kommer, og en dejlig søndag til jer i dag.

  SvarSlet
 3. Janne... Jeg tror ikke det er den slags cirkus, du lige tænker på :-) Jeg har nu lagt et link ind.
  En dejlig dag til dig også

  SvarSlet
 4. Susanne... Det har jeg også hørt, men du har ret, det er et spørgsmål og smag. Tak, og god søndag også til jer :-)

  SvarSlet
 5. Det er 100 år (overdrivelse fremmer forståelsen) siden, at jeg sidst har været i revy og det var altid en dejlig oplevelse.
  Jeg har flere steder læst og nu også hos dig, at Cirkusrevyen måske ikke når vanlige højder i år, men til gengæld læser jeg hos dig, at beværtningen og selskabet bestemt ikke fejlede noget. En fortsat rigtig god søndag til jer.

  SvarSlet
 6. Lyder til at I havde en god dag, og Cirkusrevyen er en smule tynd i år, der er langt mellem snapsene.
  Jeg er dog helt færdig når Lisbeth Dahl "synger" sin egen sang, helt uden takt og versefødder.. ;-)

  SvarSlet
 7. Det lyder som en lækker middag, men Cirkusrevyen er jeg ikke vild med, var der for mange år siden og dengang var lyden også dårlig..Fortsat god søndag til jer..;-D

  SvarSlet
 8. Annette....Det er også 100 år siden jeg sidst var afsted :-) Den slags har aldrig rigtigt tiltalt mig, så Allan har nogle år set revy alene. Jeg har nægtet at spilde min tid på det. Jeg deltog kun i det kulinariske :-)
  Selskabet fejlede bestemt ikke noget, og maden og beværtningen var ok.
  God søndag aften til jer :-)

  SvarSlet
 9. Inge... Når forventningerne (mine altså) ikke er så høje, så blev det en ganske dejlig dag :-)
  Sådan er vi jo så forskellige, og den havde jeg luret da du skrev dit indlæg :-) Men nogle af dansetrine er da meget fine :-)

  SvarSlet
 10. Annemarie... Kronhjortekøllen var meget mør, men grynet og leveragtig i smagen, og det talte de fleste om. Jeg kan godt lide lever, men smagen skal være, hvor den hører til.
  Jeg har ingen planer om at se Cirkusrevy mere. Når jeg har set lidt i tv, om de foregående år, har det aldrig tiltalt mig. Allan mener jeg er mærkelig :-)
  God søndag aften til jer også :-)

  SvarSlet
 11. Det lyder som om Cirkusrevyen bliver uden dig fremover :-)
  Jeg foretrækker at se den i fjernsynet, hvor jeg kan se og høre det jeg synes er noget værd, og så ellers lave noget andet i resten af tiden.

  Jeg håber din ryg er ved at være okay igen - det er ikke rart, det dér... jeg har en mand, der sommetider er helt grøn i hovedet af smerter.

  SvarSlet
 12. Ellen.... Ja :-) Man får altid at vide, at man ikke kan tale med om tingene, hvis man ikke selv har prøvet det, det har jeg så nu, og det ændrer ikke noget hos mig.
  Jeg er(næsten)helt frisk. I morgen eller tirsdag, springer jeg rundt som før :-) Jeg priser mig lykkelig over ikke at have skavanken "dårlig ryg". Et par dage er da heldigvis til at overse.

  SvarSlet
 13. Jeg har set Cirkusrevyen de sidste 5 år, og den i år hører ikke til de bedste de har leveret.
  Sidste års revy var toppen af dem jeg har set.
  Det er lidt ærgerligt, når du endelig kom til at se den.
  Håber Nyk. F. slår rekorden.

  SvarSlet
 14. Kisser.... Jeg tror ikke det havde ændret ret meget for mig. Den form for underholdning har aldrig rigtigt tiltalt mig, men det bliver da interessant at sammenligne :-)

  SvarSlet
 15. Jeg tror man skal være i godt humør, lidt spilop-agtig for at nyde en revy af denne slags. Men da jeg jo har arbejdet med så'nt i min ungdom, så kan jeg bedyre dig at der er oppe-dage og nede-dage. Det er meget sjovt at "spille komedie", men hvis det er et arbejde hver dag - måske endda to gange pr. aften, så får man før eller siden et problem med at gentage. Man lytter efter de små variationer, og hvis man er i hopla, så finder man måske på noget undervejs.

  Men ikke altid, og ærligt talt, det er også unaturligt at vi specialiserer os på den måde: Nogen skal være morsomme på kommando og andre skal sidde og se på ;-) Sådan lidt sat på spidsen.

  SvarSlet
 16. Donald... Jeg synes ellers jeg er fyldt med både spilopper og godt humør :-)
  Min far skrev revytekster, også til "de store" og ledede revyer og dilettanter i hele sit liv, så det er ikke fremmed for mig. Jeg har bare ikke samme form for humor :-) Jeg KAN bare ikke se det sjove i det. Det spontane, er altid det bedste.

  SvarSlet
 17. Hvor er det morsomt! Jeg har selv lige skrevet et indlæg om Cirkusrevyen - jeg har kun set den en enkelt gang og det er mange år siden, men jeg var absolut ikke begejstret. Det var lige som du skriver: jaja, det var et par sjove numre! Resten havde man gerne undværet......

  Men så har man da også prøvet det!

  SvarSlet
 18. Jens.... Dejligt med en lidelsesfælle :-) Jeg får tit at vide at jeg ikke er helt normal :-)
  Jeg smutter over og læser lige om lidt.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)